- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #210.901
Bisey sorabilirmiyim ya liste disi neden o kadar kalabalik hepsi deneme suresindemi acaba 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah nasip ederse evlenecek o gelinlik diyeti yapiyoSen evlimiydin canim cocuk varmi
Tamam bu hafta oyle yapayim o zaman tambagi takip ediyim ne yiyo bakimTatlitambak ne iyi geliyorsa SanAda iyi gelir bence var fazla domates ve kırmızı et yeme balık ve tavuğa ağırlık ver bakalım nolucak
Listeye girecek yeniler ,izinliler, takımdan kopamayanlarBisey sorabilirmiyim ya liste disi neden o kadar kalabalik hepsi deneme suresindemi acaba![]()
Aaa dimi ne kadar saskinim kiz bugun ocakta dugunum var dedi yaAllah nasip ederse evlenecek o gelinlik diyeti yapiyo![]()
Himm anladim canimListeye girecek yeniler ,izinliler, takımdan kopamayanlar![]()
Şeyda coşkun cu bak ortigim sende bak ona bu hafta onla duraksamayi ezdi gectiTamam bu hafta oyle yapayim o zaman tambagi takip ediyim ne yiyo bakim
Senin bi hedefin var ya canim 2 aya sık disini karbonhidrattan uzak dur istedigin kiloya ulasamasanda yaklasmis ol en azindanKumraL_KrakeR Aslında makarnayı 1 kaşık yedim. Evet bugün karbonhidrat biraz fazla oldu haklısınız. Bakalım yarın kaç kilo çıkacak ben yatana kadar 1 lt daha su içerim.
Bu menü azıcık az geldi bana. Öğlen büyük bir salata olabilirdi mesela. Bu arada proteini akşam değil öğlen tüketmeni tavsiye ederim.Menum gelsin
Sabah10:30
2has.yumurta
Kk peynir
3zeytin
Ara
Limonlu yesil cay
Aksam16:30
5 izgara kofte
3 izgara biber
1 domates
1kase yogurt
Su 2.5 litre
Spor bugun yapamadm regl agrilarimdan oturu
@inatettimolacak @toplight @morordeknilsub
Etiketlemeyi dogrumu yaptim acaba![]()
hıh bu akşamın konusu gelde merak etme şimdiHangi gezegenden acaba
ay çok azEki Görüntüle 1897759 aksam yemegim erken yicem ama öğle yemedim![]()
Bak bu da benim gelinligimKumraL_KrakeR Aslında makarnayı 1 kaşık yedim. Evet bugün karbonhidrat biraz fazla oldu haklısınız. Bakalım yarın kaç kilo çıkacak ben yatana kadar 1 lt daha su içerim.
Çok güzel menu turplar gaz yapmasinEki Görüntüle 1897779
sabah öğle ve akşam bu şekilde
1. ara sade türk kahvesi 2 ceviz 3 yk aşure
2. ara 1 bardak ayran
su 3 lt
3 kupa yeşil çay
spoe 40 dk yürüyüş
Evet haklisin. Bakalım bugün yediklerim yarın tartıya nasıl yansıyacak.Senin bi hedefin var ya canim 2 aya sık disini karbonhidrattan uzak dur istedigin kiloya ulasamasanda yaklasmis ol en azindan
Bende akşam erken 17:30 ve 18 gibi ise akşam proteinden yanayım gece kacamagini engellerBu menü azıcık az geldi bana. Öğlen büyük bir salata olabilirdi mesela. Bu arada proteini akşam değil öğlen tüketmeni tavsiye ederim.![]()
yaptım sayılır kız 3 kaşıktıMenun guzel olmus canim o salatalar bile hizaya girmis bakiyomda
Asure ana ogun olarak yenmeliymis canm odulmu yaptın kendine
Geçmiş olsun bise olmadı insallahAmaaaan kızım bişi yememiş pek, alışveriş merkezinde bişiler yedirdim, 2 gezdik çocuğumla, dönüşte ellerini binanın giriş kapısına sıkıştırdı kuzum![]()
Şeyda coşkun cu bak ortigim sende bak ona bu hafta onla duraksamayi ezdi gecti