Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK6:

Ahahha ben sinir oluyorum bu duruma. Vücudum benimle dalga geçiyor resmen. Kafa atasım geliyor kendime:sinirli:

Evet kilom 68 hedefim 50. İnşallah sizinle birlikte gerçekleştiririm:KK6:

Maşallah Allah bağışlasın Merve Hanımcım. Tam istikrarla bu yola baş koydum Allahın izniyle.:21:

yerken löp löp iyiydi :))

Adım büşra, 22 yaşındayım, evliyim, istanbulda yaşıyorum, sağlık denetçisiyim, 68 kiloyum vee idealim 50 kilo ulaşamadığım tek hayal diyebilirim. Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum efenim :KK52:

Mavi en sevdiğim renktir. Doğru tercih o vakit :KK49:
hoş geldin canım :)

Kizzz naptin da gitti birden o kadar.. ay ben de o 6yi bi gorsem tartida salatalik kesicem valla :KK70: :KK70:

Kiz ben bi gunde +1gormustum ya.. nasil aticami sasirmistim ustelik hicbi neden yokken :KK43: toparlarsin canim sıkma canini
Sanirim regl siskinligimi attim birde dun aksam ac yattim resmen ya :KK70:
onunla alakalı değil canım ya sabah 8 çeyrekte kahvaltı yapıyorum öğlen 1 de yemek yiyorum geç saatte değil oyüzden onlar kilo yapmıyor bana akşam yemeyerek 20 kilo vermiştim ben ... ilçalardan oldu 2 gündür 1000 mg lık antibiyotik ilaçlar alıyorum 1 günde 700 gr normal değil ilaçları bugün ve yarında kullanıcam pazartesi kulanmayı düşünmüyorum ozaman düzene girer sanırımm :dua:
Hee sen kendi vucudunu tanisyosundur o zaman bisey diyemiycem canim ben ekmek tuketmiyorum cunku anina arti cikariyor beni:KK64:

Ayy valla cok haklisiniz bende karar verdim dukan istedigin zman yiyebliyosun dyo ama bana gec saatte yemk yaramiyo galiba bide hafif yemem lazm oyuzden aksam yemegimi saat 4 gibi yicem bide ara ogun yerine ara ogunumude saat 7 gibi yicem oda yogurt oluyo zaten bigun ole yapmiatim gitmisti bgunde ole denicem bakalim farkedicekmi :işsiz:

Back
X