Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nilsub nilsub ben proteini fazla ye yonca sabit çıkıyorum onu anladım. Kendi vücudumu tanıyorum. Az yiyecem ben yoksa veremiyorum. Moralini bozma gidecek kilolar bu süreçte sabır göster ve sakin bozmadan devam et. Aşure den olduğunu sanmıyorum canım. 3 kaşık +400 yapmaz ya.
Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee senin de menün iyiydi ama az az da olsa karbonhidrat vardı hep. Mesela kb ben de ödem yapıyor direk.
sanki bitki çayını fazla iciyor sun gibime geliyor. 2 3 kupa yeter gunluk ama sen 1.5 lt tüketiyorsun galiba.
Ben sürekli çalıştığım için elimde hep termos oluyor. Aciktikca su ve bitki çayı içiyorum. Bugün epey dikkat ediyorum. Bakalım sonuçları nasıl olacak.

Ayni benim cocuklugumu anlatmssin cano misir ekmegi kuymak yogurt bizim isimiz :KK70:

Aa oleymiymis anammm benimkilerde guzel kabarir kiz sinirlimiyim bende acep:mad:

Ozge destan yazmis :KK70:bizim takimda ne cok bekar varmis ayol:KK69:

Cumaya kadar gider o +400 merak etme nilguncum gitmessede kovalarariz:sinirli:

Senin ismin Sinemmiymis ne ka guzel bi ismin var :KK51:
Çok teşekkür ederim. Çok tatlısın.

morordek morordek bir daha yoğurt mayalayacağım zaman sana foto atatım ay valla yoğurtdu ben 5 kilo süte dolu dolu 2 yemek kaşığı koyuyorum az maya sütsü sütsü yapıyo yoğurdu fazlası ekşi yapıyo 2 kaşık karar oluyo yoğurt tadı oluyo tatlım birde en az 3 saat bekleticeksin sargıda

Gunaydinlar :halay:
Eki Görüntüle 1898230 cok mutluyum bugun ya beni kimse tutamaz :deli:
_1.3 ciktim bu sabah cumaya bomba gibi geliyorum bekleyin beni anacim:KK8:
Ooo cok iyi canim bu gidisle haftaya listeye girebilirsin :)
kızlarr helpp meee !

+700 gr 1 günde nasıl alınır yaa bu içtiğim antibiyotiklerden mi oluyor ne şok oldum sabah:KK43: karnımda bi şişlik var zaten regl dönemide değil valla böyle yapacaksa içmem ben o ilaçları off :KK43:

bu arada dün kalan 100 ip atlama borcumu bitirdim nilsub nilsub canım
şimdi iddaa borcuma geldi sıra @tatlitambak a yenildim 500 ip atlicam :spor:
Canim buyuk ihtimal antibiyotiklerdendir, sıkma canını
bide zayıflamış görmüşsün nasıl kıskanmiiim ama nasıl nasıllll :KK12:
Icini fesatlikla sisirdiginden gitmiyo bence senin kilolar :p
anam 120 msj hangisine cevap vereyim hahahah morordek morordek kız bunlar bendende geveze:KK70:
Iste ben her girdigimde oyle oluyor ben napayim :D
Merhabaaaa kızlarrr:21: bende bu grupta dewam edebilirmiyimm
Hosgeldin canim, tabi ki devam edebilirsin kendinden bahset bakalim ben de bilgisayara gecince kontrol ederim bilgilerini :) sanirim izindesin su anda degil mi?

morordek morordek bir daha yoğurt mayalayacağım zaman sana foto atatım ay valla yoğurtdu ben 5 kilo süte dolu dolu 2 yemek kaşığı koyuyorum az maya sütsü sütsü yapıyo yoğurdu fazlası ekşi yapıyo 2 kaşık karar oluyo yoğurt tadı oluyo tatlım birde en az 3 saat bekleticeksin sargıda
Annemi de aradim sordum artik ortaya karisik bi sekilde mayaladım bakalim guzel olacak mi :) bir dahakine senden de tarif alayim olmazsa ;)

Kizlar yogurdu da mayaladim asureyi de yaptim. Asure guzel oldu valla kendimden bu performansi beklemiyordum :) artik yogurt nasil oldu bilmiyorum kismet, onu da yarin tadarim :)
ay ördekim pazardan dönüşte görümceme uğradım yemek yiceklermiş karnıyarıklar pilav birde keşkeş yapmış :kk77:ama vallahi billahi midem ağrıyo dedim kendi kendime bu hafta kaçamağı dün aşura ile yaptım dedim sadece çay içtim :kahve:sonra eve gelince bi mutlu mutlu oldum :halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Ayy valla cok haklisiniz bende karar verdim dukan istedigin zman yiyebliyosun dyo ama bana gec saatte yemk yaramiyo galiba bide hafif yemem lazm oyuzden aksam yemegimi saat 4 gibi yicem bide ara ogun yerine ara ogunumude saat 7 gibi yicem oda yogurt oluyo zaten bigun ole yapmiatim gitmisti bgunde ole denicem bakalim farkedicekmi :işsiz:
Cnm bende aksamı 17:30 18:00 gibi yiyorum bir tabak yiyorum yemekleri her zaman bir porsiyon yapıyorum

Back
X