Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm
Sabah 10:30
2 çatal peynir
Çay
Akşam 15:30
Elmadan odulmu olur israrlariniza dayanamadım bir boş gözleme yedim
:-)
4-5 çatal kıymalı yumurta light kola
Ara
Nescafe

Aksamı erken kapattim
2.5 litre su
Kiraz sapı çayı yeşil çay sütlü kahve içerim
Yarın detoks yapacağım
Tabi farklı yemek ise yaradı 3_4 kez wc gittim ama yinede karbonatlı su içeceğim yatmadan bugün yulaf kepegini de yemiyecegim kh yediğim için
Spor 1 saat pilates
morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub T tatlitambak @wendy
Bu arada yarın ki tartiyi merakla bekliyorum + kaç:-)

Bugünkü menüm
2 çatal peynir
Çay
Ara
Nescafe

Aksamı erken kapattim
2.5 litre su
Yarın detoks yapacağım
Tabi farklı yemek ise yaradı 3_4 kez wc gittim ama yinede karbonatlı su içeceğim yatmadan bugün yulaf kepegini de yemiyecegim kh yediğim için
Spor 1 saat pilates
morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub T tatlitambak @wendy
bence eksi bile gelebilirsin ne zamandır yemiyodun vucut yakmıştır bile onları

Yogurt maceram devam ediyor hanimlar. Cok ilginc seyler oldu :KK70: once tutmadı, buyuk ihtimal fırın soguk geldi. Sonra arkadaşım fırını ısıt biraz oyle dursun dedi gene olmadi. Ben bu isi beceremedim diyip bıraktım onu orda. O arada aksam yemeği hazirligi yaptim. Yemegi yedik bulasiklari falan hallettim artik dokecektim sütü, yenisini yapacaktim. Bi baktim tutmaya baslamis. Biraz daha tuttum fırında, sonra da dolaba kaldirdim. Ne cikacak cok merak ediyorum :KK70:

Yogurt maceram devam ediyor hanimlar. Cok ilginc seyler oldu :KK70: once tutmadı, buyuk ihtimal fırın soguk geldi. Sonra arkadaşım fırını ısıt biraz oyle dursun dedi gene olmadi. Ben bu isi beceremedim diyip bıraktım onu orda. O arada aksam yemeği hazirligi yaptim. Yemegi yedik bulasiklari falan hallettim artik dokecektim sütü, yenisini yapacaktim. Bi baktim tutmaya baslamis. Biraz daha tuttum fırında, sonra da dolaba kaldirdim. Ne cikacak cok merak ediyorum :KK70:
Cnm ortam soğuksa ve iyi sarmadiysan geç tutar 6-8 saatte sulu kaldıysa kapağını açık koyaydin sabah a kadar suyunu çeker kapağını kapatirsin sen onu yarın da bozma ertesi gün ye:-)

Cnm ortam soğuksa ve iyi sarmadiysan geç tutar 6-8 saatte sulu kaldıysa kapağını açık koyaydin sabah a kadar suyunu çeker kapağını kapatirsin sen onu yarın da bozma ertesi gün ye:-)
Evet biraz sulu kaldi o yuzden kapağı açık attim dolaba :) yarin aksama kadar dokunmam artik tutsun guzelce :-)

Evet biraz sulu kaldi o yuzden kapağı açık attim dolaba :) yarin aksama kadar dokunmam artik tutsun guzelce :-)
Hadi bakalım artık tabağına koyunca resim atarsin :-) herkes merak etti bir iki denemeye sende nasıl iyi oluyo cozersin cnm ben mesela bizim mutfak soğuk iyice satarım gece yatarken çalar sabah kaldırırım her şeyde demedim hepside tuttu tencere kova kavonoz ama yoğurt kocasından daha kolay tutuyor

morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak
kahvaltı dukan krep domates salatalı 1 kk peynir bol çay

ara yarım bardak süt yarım bardak su ile tarçınlı kahve

öğlen 1 bardak ayran 3 ceviz 1 muz

ara sade turk kahvesi

akşam balık salata

su 3 lt
spor 40 dk yürüyüş
Guzel menu su tarcinli kahveyi bende bi deniyim ya merak ettim bak simdi

Hadi bakalım artık tabağına koyunca resim atarsin :-) herkes merak etti bir iki denemeye sende nasıl iyi oluyo cozersin cnm ben mesela bizim mutfak soğuk iyice satarım gece yatarken çalar sabah kaldırırım her şeyde demedim hepside tuttu tencere kova kavonoz ama yoğurt kocasından daha kolay tutuyor
Ya gunduz mutfaga baya gunes vuruyor sicakti sarmadım. Kv de direkt fırına atiyorum ben oluyor 3-4 saate dedi. Bilen gene garip anammis sicak olmazsa tutmaz dedi oyle oldu cidden. Ben su an fırını hic ısıtmadan yogurt yapanlara baya hayret etmis durumdayım nasil oluyor acaba? Benim beceriksizligim sanirim...

Bugünkü menüm
2 çatal peynir
Çay
Ara
Nescafe

Aksamı erken kapattim
2.5 litre su
Yarın detoks yapacağım
Spor 1 saat pilates
Ödül olarak yendiyse gozlemeye lafim yok erkende olmus iyi bari afiyet olsun

Ya gunduz mutfaga baya gunes vuruyor sicakti sarmadım. Kv de direkt fırına atiyorum ben oluyor 3-4 saate dedi. Bilen gene garip anammis sicak olmazsa tutmaz dedi oyle oldu cidden. Ben su an fırını hic ısıtmadan yogurt yapanlara baya hayret etmis durumdayım nasil oluyor acaba? Benim beceriksizligim sanirim...
Senin beceriksizliği değil o güneş yetmez ona sarmadiğın için olmamış bugün Ankarada havada öyle sıcak degildi

Tutmuyo gibi gozuksede kapagi acik dolaba sokunca her halukarda tutuyo bende yaptm bugun yogurt az once baktim hafif sulu gibi olmus hemen attim dolaba actim kapagini sabaha tas olur o eminim :KK70:

Ödül olarak yendiyse gozlemeye lafim yok erkende olmus iyi bari afiyet olsun
Evet ödül bilerek o saatte yedim ben 45 gündür ekmek kh yemiyorum zaten 3.2 nin odulu vücut soklandi akşam yemeğinde yok sütlü tarcinli kahve benim tarifin ister nescafe ister Türk kahvesiyle tatlı isteğine birebir

Senin beceriksizliği değil o güneş yetmez ona sarmadiğın için olmamış bugün Ankarada havada öyle sıcak degildi
Evet bundan sonra sararim kesin. Olmuyo oteki turlu
Tutmuyo gibi gozuksede kapagi acik dolaba sokunca her halukarda tutuyo bende yaptm bugun yogurt az once baktim hafif sulu gibi olmus hemen attim dolaba actim kapagini sabaha tas olur o eminim :KK70:
Bu yogurt isi pek garip bi seymis :D

Eşimle akşam yemeğimiz yağsız, domates biber ve lor peynirli makarnaydı afiyetle yedik:super:

Sabah kahvaltım ise;
Yarım Kb kutusu süzme peynir
İnce dilim kaşar
Tereyağlı sucuklu yumurta
4 er ader yeşil ve siyah zeytin
Domates- salata

19.30 da da 30 günde fit vücut programı dahilinde 15 dk spor+ 20 dk kolbastı oynayacağım Allah bol eksili günler nasip etsin inşallah:KK6:
Makarna kac kasikti acep makarna pilav gibi turevleri 2yk yiyebilirsin canim birde sucuksuz olsaymis yumurta daha guzel olcakms afiyet olsun zamanla alisirsn

Back
X