• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol güzel aslında yarın bunu yapıcam cumada diğer listeye geçicem 7 gün sonuçta dayanıcam nasip olursa zaten listeyi 1 haftadan fazla önermiyorlar

Dene bence de canım. Çok sıkıldın bırakır normal beslenmene dönersin.

Evet arkadaslarım da onu onerdi, net degilse söylemesin doktorun, ister istemez alıstırırsın kendini dediler :) Ama bi yandan da merak icimi kemiriyor, napıcam bilmiyorum :KK48:

En iyisi 16. Haftaya kadar kontrole gitme:)

Evet arkadaslarım da onu onerdi, net degilse söylemesin doktorun, ister istemez alıstırırsın kendini dediler :) Ama bi yandan da merak icimi kemiriyor, napıcam bilmiyorum :KK48:

aslında aklımıza ne gelmişti bilio musun, doktorumuzla samimiydik zaten, siz kağıda yazın 1 ay sonra bakalım dicektik, diyemedik, keşke deseydik diye hayıflandık sonra, sen desene; hocam yazın kağıda söylemeyin ama diye :KK48:

12. haftada değil de 14'te de netleşiyo canım, bi sabırsızlık yapabilirsin 2 hafta sonra :KK200:

aslında aklımıza ne gelmişti bilio musun, doktorumuzla samimiydik zaten, siz kağıda yazın 1 ay sonra bakalım dicektik, diyemedik, keşke deseydik diye hayıflandık sonra, sen desene; hocam yazın kağıda söylemeyin ama diye :KK48:

12. haftada değil de 14'te de netleşiyo canım, bi sabırsızlık yapabilirsin 2 hafta sonra :KK200:
Zaten haftaya netlesmezse 14'ün bitimine dogru da kontrol randevusu gibi gider ogrenmeye calısırım yani, ben dayanamam kesin :) Senle aklımız aynı calısıyor vallahi :KK48:
Aslında doktora gidecegim gün 12+6 oluyor, ihtimal yükseliyor yani. Zaten bilerek ekim sonu gibi gel ki bi ihtimal cinsiyeti de görebiliriz demisti, doktor da çakal :KK48:

Back
X