• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet gerçekten gayet zayıfsın. Çok da kasma bence.:KK200:
kız o zayıf dalga geçiyor bizle :işsiz:
ay birlikte görelim tambakım da senin kocayı napıcaz :KK43: izne ne zaman ve nereye gidiceksiniz??

en iyi kendin bilirsin bünyeni, olmadı bugün de hafif geçirirsin, meyve sebze vs.
aferin kız 62 olmuşsun sonunda darısı bana :rapci:

Evet ben her sene gelirim Antalya'ya. 23 Ocakta da Limac Limradayım, uluslarası basketbol turnuvasında.
Zaten bence antalya, fethiye, bodrum hep rus. Gerçekten de hep fitler.

Valla helal olsun bu devirde ütü yapan kadın kaldı mı. Ben topluca veriyorum kuru temizlemeye. Nefret ederim ütü yapmaktan.:olamaz::olamaz:

Hakikatten Ayse inanılmaz bir kadın. Maşallah diyeti töbe bozmuyor. Ben kilo almasına bile şaşkınım bu dirayetle.:KK51:
sendemi ingiliz kraliye ailesindensin anacım ben yerleride siliyom :KK70:
selam canim, ya bana terapi onerdi; zaten ben uzun zamandir psikolojik danismanlik aliyorum hayat kalitemi yukseltmek amacli vs. Bu rahatsizligimi da calisiyoruz iste daha iyiyim sanki; biraz azaldi kusma sıklığı inşallah komple düzelecek.
çabucak iyileşte gel aramıza özlettin kendini :KK200::KK15:
ne kadar yiyiceksin bu lapayı böyle pekte kötü görünmüyor ...

sendemi ingiliz kraliye ailesindensin anacım ben yerleride siliyom :KK70:

çabucak iyileşte gel aramıza özlettin kendini :KK200::KK15:

ne kadar yiyiceksin bu lapayı böyle pekte kötü görünmüyor ...
Yagsiz tuzsuz cok kotu geldi ama yanina yigurtta yuyince begendim :kk77:
Sabah ogke aksam yicem 2 gun yapcam canm
ay bende beğendim krakerim, dukan yapmıyo olsaydım denerdim bu lapayı bende :) pilavı özlediğimden mi ne :KK70:

aminn nilgüncüm, inşallah canım :KK15:
Dukan amca detoks yaptrmiyomu hic :deli:

Ya millet ne guzel before after yapiyo benim yaotigim hic biseye benzemedi bi bakarmsnz fark yok gibi :KK70::KK70:
20161020110534.webp

Simdiki halimide cektim ev azcık daginik kusura bakmayin:KK70::KK70:
20161020_110804.webp

Nasil sizce fark varmi:KK64:

Yaa sagol canim varmii bana niye hic fark yok gibi geliyo ya bitek gidigim inmis :KK70:

Canim bayagi fark var olmaz mı. Ben de pek kendimi zayiflamiş görmüyorum ama Insanlar görünce çok şaşırıyor demek ki vermişim be o kadar diyorum.

pilav olsunda lapada olur diyosun :KK70::KK70::KK70::KK70:
ay çok severim aslında pilavı ama çooook uzun zamandır uzak duruyorum, nohut pilav-kurufasulye pilav falan ne güzel olurdu yaa...

Evet canım gececi . Saliya kadar evde .
Malatya canım yanlış yazmisim
hahaha, malta cumhuriyetine gidiyosunuz sandım kız belgeselde izlediydim orası çoook güzel, keşke benimki de maltalı olsaydı diye geçirdiydim içimden :KK70::KK70: çıka çıka malatyaya gidiyomuşsunuz meğer, olsun gün kurusu al ordan oh mis :)

Yagsiz tuzsuz cok kotu geldi ama yanina yigurtta yuyince begendim :kk77:
Sabah ogke aksam yicem 2 gun yapcam canm

Dukan amca detoks yaptrmiyomu hic :deli:

ne biliyim, dukanla veriyo olunca extra detox yapmaya gerek kalmıyo sanki, bi de ben nedense detoxların ödemi attığını düşünüyorum, dukanda da çok ödem tutmadığımızdan pek bişi gitmez gibi geldi :(

Ya millet ne guzel before after yapiyo benim yaotigim hic biseye benzemedi bi bakarmsnz fark yok gibi :KK70::KK70:
Eki Görüntüle 1900461
Eki Görüntüle 1900462

fark olmaz mı kızz, maşallah bacaklar, gıdı :) kollar hepsi gitmiş ama senin çekim açın yanlış, yukarıdan gibi çekmişsin, bi yere sabitle teli bi sonraki de aynı yerden olsun, yan yana gelince ikisi başka açılar gibi :)

ay bende yapayım bari pilav yiyesim vardı :KK70:

yap kız nilgün, hem pilav hem detox, oh süper :)

Yaa sagol canim varmii bana niye hic fark yok gibi geliyo ya bitek gidigim inmis :KK70:

:KK70::KK70:

bi ben veremedim galiba :işsiz:

ver-al, ver-al, o 7 kilo gelmeyeydi bu azimle 6'larla cebelleşim ay 68'e takıldım falan diodun şu an muhtemelen, illa hatırlattırıcan şu kuymakları :)

Canim bayagi fark var olmaz mı. Ben de pek kendimi zayiflamiş görmüyorum ama Insanlar görünce çok şaşırıyor demek ki vermişim be o kadar diyorum.

canım kg gitmemişse bile sen sıkılaşmışsın, baksana valizden eteklerimi çıkarıp giydim diosun, inşallah bi 69,9 ol da o zaman hissetmeye başlıcaksın emin ol, hadi tambakım görelim şu hayatımızda görmediğimiz kiloları :)

ay çok severim aslında pilavı ama çooook uzun zamandır uzak duruyorum, nohut pilav-kurufasulye pilav falan ne güzel olurdu yaa...

hahaha, malta cumhuriyetine gidiyosunuz sandım kız belgeselde izlediydim orası çoook güzel, keşke benimki de maltalı olsaydı diye geçirdiydim içimden :KK70::KK70: çıka çıka malatyaya gidiyomuşsunuz meğer, olsun gün kurusu al ordan oh mis :)

ne biliyim, dukanla veriyo olunca extra detox yapmaya gerek kalmıyo sanki, bi de ben nedense detoxların ödemi attığını düşünüyorum, dukanda da çok ödem tutmadığımızdan pek bişi gitmez gibi geldi :KK43:

fark olmaz mı kızz, maşallah bacaklar, gıdı :) kollar hepsi gitmiş ama senin çekim açın yanlış, yukarıdan gibi çekmişsin, bi yere sabitle teli bi sonraki de aynı yerden olsun, yan yana gelince ikisi başka açılar gibi :)

yap kız nilgün, hem pilav hem detox, oh süper :)

:KK70::KK70:

ver-al, ver-al, o 7 kilo gelmeyeydi bu azimle 6'larla cebelleşim ay 68'e takıldım falan diodun şu an muhtemelen, illa hatırlattırıcan şu kuymakları :)
hep anamın suçu ne yapayım görmeyedemi gitmicem anamı:KK70::KK70::KK70::KK70:

uzaylı + robocop o, 25'e kesin gider onla yarışılmaz canım :KK48::KK48:
valla yaa ben zor duruyomm bugün baya acıktım bizim kız kesin daha normaldir :))

Evet ben her sene gelirim Antalya'ya. 23 Ocakta da Limac Limradayım, uluslarası basketbol turnuvasında.
Zaten bence antalya, fethiye, bodrum hep rus. Gerçekten de hep fitler.

Valla helal olsun bu devirde ütü yapan kadın kaldı mı. Ben topluca veriyorum kuru temizlemeye. Nefret ederim ütü yapmaktan.:olamaz::olamaz:

Hakikatten Ayse inanılmaz bir kadın. Maşallah diyeti töbe bozmuyor. Ben kilo almasına bile şaşkınım bu dirayetle.:KK51:
basketbol mu oynuyorsun yoksa canım ? ya işte buralarda rus karıları var bide anacım nasıl yarışcam onlarla siz düşünün psikolojimi

kız o zayıf dalga geçiyor bizle :işsiz:

aferin kız 62 olmuşsun sonunda darısı bana :rapci:
yaa dalga geçmiyom dahada zayıf olmak istiyorum mutlu değilim bu halimle :((
Eki Görüntüle 1900461
Eki Görüntüle 1900462

vayy baya fark var tebrik ederim canımm

valla yaa ben zor duruyomm bugün baya acıktım bizim kız kesin daha normaldir :))

basketbol mu oynuyorsun yoksa canım ? ya işte buralarda rus karıları var bide anacım nasıl yarışcam onlarla siz düşünün psikolojimi

yaa dalga geçmiyom dahada zayıf olmak istiyorum mutlu değilim bu halimle :KK43:(

vayy baya fark var tebrik ederim canımm
ay ben öleyim o zaman şu halimle :mad::silah:

Back
X