• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amin canım insallah :)
Dur hatta şöyle de dua edeyim (bu biraz kendime olacak gerci :p):
Oglum olursa da insallah gelinim beni ebrusonmez ebrusonmez 'in kv'sini andıgı gibi anar, melek gibi bi kv olurum insallah :-)

aminnn..

iyiki aklındaymış :KK70:

kız valla da kullanıcı adını tam bilmiyodum ondan.. kızı mezun ettik uğramaz oldu...

ben gidiyom gelmezsen helva dağıtın arkamdan aşure kazanına atıcam kendimi:KK61::silah::KK70:

yawrum, yazık, kız geçemedi bi türlü şu aşure ayı, yetti artık bende tutamıcam artık kendimi :KK42::KK42:

morordek morordek bizi yoldan çıkarıyo kedicik, kızım o listede varsın işte, altı üstü yok bu listenin, saksı değiliz biz bize de sorumluluğun var :KK48::KK48:

haklısın canım, önümüzdeki haftaya düzelicek güven bana, bende geçen hafta senin gibiydim işte, relax ol, stres diyetin düşmanı..

üzülme nilgünüm, biri gelinlik giyecek biri robocop, bunlarla kıyaslama kendini, sen yoluna bak, ben gayet beğeniyorum seni..

aynen saf protein günüm, canım, saolasın :KK15:

iş yapmaya bahane işte ne güzel, şişman diye bişi yok, morali yüksek nilgün var :KK15:

ama jillian yaptım yani maşallah hiç yapamayan ben.... sadece iki gündür yapamadım ondada hep geç gittim eve... kaçamaklarsa stresten oldu....

aminnn..

kız valla da kullanıcı adını tam bilmiyodum ondan.. kızı mezun ettik uğramaz oldu...

yawrum, yazık, kız geçemedi bi türlü şu aşure ayı, yetti artık bende tutamıcam artık kendimi :KK42::KK42:
Yiyecen asureleri yerini yapiyim demi biz arkadan helvada dagitmayizyulaf kepeği dagitiriz olma mi
ya şaka bi yana moralim bozuldu ya o kadar çabalıyom yinede olmuyo gibi:mad: gelde +7 olma şimdi:KK70::KK70::KK70:
olur anacım kepek dağıtın yanındada yeşil elmada dağıtında kabız olmasın misafirler :KK70:

ay canım kadınlar anneliğe doğuştan hazır hiç merak etme hayırlısı olsun ...:anne:

hop tek hoppp tekk diye çıkar..:KK70:

ay kız doktorum ol hergün yazarım ben sana özelden bıkarsın :KK70:
Hergün yazacak kadar ne derdin var organik

ya şaka bi yana moralim bozuldu ya o kadar çabalıyom yinede olmuyo gibi:mad: gelde +7 olma şimdi:KK70::KK70::KK70:

vay arkadaş birimizin depresyonu bitiyo birimiz giriyoz, geçen hafta bendim, bu hafta azaydidem azaydidem oldu, haftaya da full nilgünle uğraşıcaz bu gidişle..

kuzum bak bu umutsuzluk haftan gidişatın değiştiği döneme denk geliyo, sabır sabır ya sabır. o kadar yazdım birine de haklısın demedin zaten sabahtan beri, yazmıcam artık sana :63::63::63:

vay arkadaş birimizin depresyonu bitiyo birimiz giriyoz, geçen hafta bendim, bu hafta azaydidem azaydidem oldu, haftaya da full nilgünle uğraşıcaz bu gidişle..

kuzum bak bu umutsuzluk haftan gidişatın değiştiği döneme denk geliyo, sabır sabır ya sabır. o kadar yazdım birine de haklısın demedin zaten sabahtan beri, yazmıcam artık sana :63::63::63:
anam görmemişim kendi derdimle uğraşıyommmmmm:KK61:
bi daha söz haklısın derimmmm:KK61:

Keremcemim sen nasıl kilo aldın ben çok merak ediyorum. Yani aşırı derecede azimli bir kadınsın.
30 yaşına kadar almamistiim evlenince stresten çok yedim ben bide doğumlar hastalıklar diyete rağmen bayag bi sure veremedim ama şimdi hiç bi şeyi yapmıyorum yoksa kanser olacaktır ucundan dondum

canım gözün aydın, kardeşimde diyodun, izne gitmeden annenle hasret giderin ne güzel :KK36:

bence hafta sonu kesin yapmalısın, yapıpta eksi görmeyen kalmadı sanırım :KK48: pilavı da çok özledim, dukan amcaya zarar vermiceğini bilsem bende yapıcam o derece :KK48::KK48:
Ekspres te son iki gün nişasta var biliyosun bide ödül öğünü :) ama 6 lı rakamları görmek istiyorum pazartesiye ondan bi çıkış yapayım dedim kimler yaptı takımdan

Back
X