• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Küçükken kardeşimin biri 7- diğeri 8 yaşlarındaydı annemler şehir dışına gitmişti bizim afacanlar bakkaldan abur cubur almışlardı annem onları goturmedim diye portakal suyu ile intihar etmeye kalkismislardi nilsub nilsub ta asureyle intihar ediyor :-)
arkamdan ne çok gıybet yapılmışşşşşş.....:KK12::KK70::KK70::KK70:

Gunaydin kizlar benim telefon duzeldi şimdilik, insallah bi daha bozulmaz bakalim:)
Ayy canim cokda edemedim bi evi spurdum mutfagimi toplarken alt trftan su akitmaya basladi yikancaklari yikayana kadr legen koydum alta lovobaya git gel git gel yuruyus yaptim resmen gicik oldum ondan snrada ancak camlarimi silebildim bidd platese yeni basladim ya yanlarim ve belim cok agriyo dunde fasulye yaptim dolaba koymak icin ozmanda cok agrimsti bgun ancak bunlaro yapabildim yarina de edicem artik koltuk kenarlari sandalyeler kapilarrr banyo duvarlari ve 2 banyo var yani bir suru issss bak unuttum daha baza altlari var en cok gicik oldugum is cunku icini bosaltmam suntalari ckartmam ve ole supurup silmem suntalari tekra silip herseyi yerine yerlestrmem lazm bide kaynvalidemle oturdgum icin 2 yatk odasi var dsun halimi :KK43: ama kovalayan yok bu hafta sonu yapabildigimi yapicam artik geri kalanicada hafta ici yapmaya calisicam olmadi cuma gunune kalir yine 2 aile oturmak cok zor inanin her acidan :KK42:
Yaa benim en buyuk korkum kv ile yasamak, bazen ilerde mecbur kalırsam diye buhranlar basiyor şimdiden :KK42: iyi dayaniyorsun vallahi canim

uyanınnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr..............:KK70:

Ben uyandim geldim :))

Günaydınn hanımlar, hakkaten merak ettirdin nilsub nilsub

Bugün bi gözaydına gidicem, ev sahibesi tuzlu bişi istedi, minik poğaça yapacaktım ki unum bitmiş :KK43: marketler açıldı mı acaba? Gideyim de alayım :KK43:
Aaa bir Dukanci olarak yulaftan yapsana kiz sen de yersin hem :-)

Günaydın kızlar. Ya ben bişey diyecem evet bu dukan çok iyi kilo verdiriyor ama ben çok sıkıldım bu kadar katı kuralları olmasından. Bugün 5. atak günü dukan 6 gün atak diyordu ama ben 1 gün daha dayanamayacağım. Tavuktan, yumurtadan 1 haftada tiksindim malesef.

Günaydınn hanımlar, hakkaten merak ettirdin nilsub nilsub

Bugün bi gözaydına gidicem, ev sahibesi tuzlu bişi istedi, minik poğaça yapacaktım ki unum bitmiş :KK43: marketler açıldı mı acaba? Gideyim de alayım :KK43:
hayırdır ne oldu .. ben kaçırmışım

Gunaydin kizlar benim telefon duzeldi şimdilik, insallah bi daha bozulmaz bakalim:)

Yaa benim en buyuk korkum kv ile yasamak, bazen ilerde mecbur kalırsam diye buhranlar basiyor şimdiden :KK42: iyi dayaniyorsun vallahi canim

Ben uyandim geldim :))
ay çok zor oluyodur canım eminim biz yan binalarda olduğumuz halde deliricem birde evin içinde olsa Allah muhafaza:dua:

Hahah, kendime ayrı yapayım diye düşünmüştüm canım, boşver onlar alsın kiloları :hamarat:
Vaay cok akıllı gordum seni :)))
ay çok zor oluyodur canım eminim biz yan binalarda olduğumuz halde deliricem birde evin içinde olsa Allah muhafaza:dua:
O da kötü valla, biz ayri sehirlerdeyiz hep de boyle kaliriz insallah. Ama iste arada korkmuyo degilim

hayırdır ne oldu .. ben kaçırmışım

Kaçırılan bişi yok nilgüncüm sıkıntı yok :)

Ördekcim, telin düzelmiş, hayırlısıyla gitmişsiniz, aman ne kv ler var dünyanın öbür ucundan dar ediyorlar hayatı :( bende şanslı olanlardanım çok şükür, yaşanacaksa da kaçış yok maalesef :(

Buda benim kahvaltım ...tbe aldım dun ekmeği kesince feci wc sorunum oluyor eskisi gibi en azından sabahları yicem bende ..
WP_20161022_001.webp

Kaçırılan bişi yok nilgüncüm sıkıntı yok :)

Ördekcim, telin düzelmiş, hayırlısıyla gitmişsiniz, aman ne kv ler var dünyanın öbür ucundan dar ediyorlar hayatı :KK43: bende şanslı olanlardanım çok şükür, yaşanacaksa da kaçış yok maalesef :KK43:
Evet maalesef yasanacaksa kacilmiyor haklisin. Herkesin hakkinda hayirlisi :)

Ben yarısırım şekerımmm kabul edıyorum bastan soylıyım aglamak serbest
Gecen hafta baslsdım 79,7
Bu haftakı hedefım 79 du basardım 79 um
Haftaya hedefım 78,5
Bu arada 2,5 aylık bebegım emzırıyorum ona gore menulerı elestırın olur mu
Vayy aglamak serbest hee :KK11:
Ama Kuzum senin beben var sen fazla yuklenme kendine hee illada yarisalim dersn tamam ben hazirim:KK55:

Cansın caaaann nn
Kaptanımm nereye ben orayaaaa
Sormayın basıma nelerrr geldı bır dusuk oldu bır karnımda ölü bebek en sonunda dogurdum kızım oldu ıkı aylık bebegım 7 yasında oğlum var okula basladı hunım pembe renkli yani:)))ben ıstersem on numara ama korumak sıkıntı kaptanımı cokkkk severım gormeden kız kardesı olur mu demeyın olur canım o benımmm:)))
Kotu seyler yasamissin Allah bidaha yastmasn canm
Kuzularina uzun saglikli omurler versin

Bu hafta kim benle yarismak ister:KK28: aslinda kilolarimiz ayni gidiyor diye toz-pembe toz-pembe seninle yarismak isterm :KK31:
yarışalım beybii .. :KK28:
Yok canım ben hergün hazırlanıp fıtı fıtı okula gidiyom ya,bazı günler saçım başım bi hoşuma gidiyo tam size resim atıcam işe güce vurup unutuyom..kızlar görmüştü beni instada takip ediyoduk birbirimizi :KK66: atarım buraya da :KK66:

Kizlar instagram adreslerinizi yazarmsiniz bende takip edim sizi :KK66:
fatmagulylcn benim
Bende yeni almıştım ekleyim sizi almula38 benimkide
ekledim bende senii canım..
:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Ay tesekkur ederım canım :KK15:

kullanıcı adım ozozcvs gencler :KK66:
instagram dan istek gönderdim canım sende beni takip ettt :KK54:

Back
X