• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eline sağlık canım çok güzel duruyor

Rabbim hayırlısını versin canım vakti zamanı gelince olur inşallah :KK19: geçmiş olsun .. bende pek uğrayamıyorum hafta sonu hele pazar günleri hiç arkadaşlar anlayışla karşılar sanırım :KK51:

Allah razı olsun çok sağolasın. Rabbim hepimize hayırlısımı nasip etsin :KK5:

günaydın kızlar .. bugün benim doğumgünümm :halay: iyiki doğmuşum :KK50: yeni yaşımda yeni heyecanlar yeni güzellikler yaşarım inşallah .. rabbim sağlık huzur mutluluk versin yuvama bereket versin namazımdan niyazımdan ayırmasın içme iman aşkı dolsun inşallah :dua: doğumgünü duamıda yaptım :KK45:
kızlar bugün pek diyet yapamayacağım affınıza sığınarak bugünün menüsünü hiç paylaşmıyim oyüzden normalde protein günü ama yarına erteledim doğumgünü pastamdan yemezsem olmaz :KK45:
dün bilerek hafif geçirdim birazdan hafta sonu menümüde yazarım
Dogum günün kutlu olsun canimm nice mutlu senelere :KK200: sen de akrep burcusun demek :KK5:
merhaba fit olma yolunda azimle ilerleyen güzel bağyanlarr:KK33:

öncelikle hamile değilim an itibari ile mens dönemine girmiş bulunuyorum. öyle ki çok ağrım var. ve bu durumda çalışmak çok sinir bozucu.:KK34:
60 kilo ya ulaştığım vakit Allahta nasip ederse çocuk istiyorum. Mens olunca içten içe bir kırgınlık oldu, üzüldüm. dün uğrayamadım çünkü eşim tırnak batmasından ameliyat olmasından mütevvellit. o ebepten kusuruma bakmayın. :KK22:
Esine gecmis olsun canim o dert bende de var ama ameliyat olmaya korkumdan yillardir yaşıyorum oyle.
Ayrica bak bi de hazir miyim diyordun, regl olunca hayal kırıklığı bile yaşamışsın, demek ki hazirsin :)

hadi bakalım kuzumm, ikimizine faydasına :) ay bende artık 5'li kilolarla cebelleşmek istiyorum yaa, bu hafta son 6'lı rakamlarım olur inşallah..

Insallah canim bende 6li rakamlara gecmek istyorum artik dukana baslayali 15 gun oldu ve ben 3.100 kilo vermisim sadece :( kacamaklarim oldu bide dunde bozdum ya ondan galiba ama artik bozmicam devm edicem insallah sen 5li rakamlara bende 6li rakamlari gruruz bu hafta ;)

Bugün resmen öğlen iyi beslenemedim. Evde hiç tavuk, et filan kalmayınca mecburen yoğurduma 1 kaşık chia ve 1 kaşık yulaf kepeği koyup onu yedim doydum mu kesinlikle hayır:cry::cry:

ben dünkü menümü yazmamışım;

sabah: 1 büyük elma, 3/4 dukan ekmeği, peynirli omlet

ara; 2 yk yoğurt, 2 havuç (hakkımız 1 miydi :( seviyom ben yaaa)

öğle-akşam arası; fırın tavuk, azcık yoğurtlu kırmızı pancar, azıcık acı sos, yarım bardak ayran

akşamı 16,30 itibariyle kapadım, sonrasında 1 nescafe

su 1 lt civarı
spor; sabah yürüyüş yaptık ama kızımla olunca parkta çok yürüyemedim haliyle, hareketli 1 buçuk saaat diyelim..

morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight

Insallah canim bende 6li rakamlara gecmek istyorum artik dukana baslayali 15 gun oldu ve ben 3.100 kilo vermisim sadece :KK43: kacamaklarim oldu bide dunde bozdum ya ondan galiba ama artik bozmicam devm edicem insallah sen 5li rakamlara bende 6li rakamlari gruruz bu hafta :KK66:

inşallah canım, benim biraz zor 62-63lerdeyim, 3 kilo imkansız gibi bişi, ama deneyim mi bende bi detox :KK48::KK48:

sen nasıl oldun bu arada canım?

nilsub nilsub canım geçmiş olsun, yine mi hastalandın sen?

günaydın kızlar .. bugün benim doğumgünümm :halay: iyiki doğmuşum :KK50: yeni yaşımda yeni heyecanlar yeni güzellikler yaşarım inşallah .. rabbim sağlık huzur mutluluk versin yuvama bereket versin namazımdan niyazımdan ayırmasın içme iman aşkı dolsun inşallah :dua: doğumgünü duamıda yaptım :KK45:
kızlar bugün pek diyet yapamayacağım affınıza sığınarak bugünün menüsünü hiç paylaşmıyim oyüzden normalde protein günü ama yarına erteledim doğumgünü pastamdan yemezsem olmaz :KK45:
Nice selelerin olsun dogum gunun kutlu olsun arkadasim:KK19:
Pastandan ye tabiki o senin hakkin
kızlar ilk tartı sonucu benden gelsin
cuma 75 ptesi 74,6 fark 400 gr bakalım cumaya ne çıkacak
Hafta sonu hafif geçmiş demekko güzel sonuc tebrikler
Merhaba fıstıklarrr, çıtırlar....:KK37: Ben bugün epey mutlu oldum çünkü dünki kendime verdiğim izine rağmen haftasonunu kilo almayarak 78.5 kilomu koruyarak sürdürdüm.:KK36: Ayrıca atağı geçip seyire evresinde olduğum içinde acayip mutluyum. Bugün sebze alışverişine çıkacağım salatalığı, ekşi domatesi, kereviz salatasını hatta havucu bile çok özledim. Yine havuç sınırlı yeniyor ama olsun. Bir insan sebze özler miymiş gerçekten özlermiş bunu gördüm bağırsaklarım resmen çalışmamaya başladı. 5 gün atak gerçekten ağır geldi bağırsaklarıma 3 gün tuvalete gidemedim ya düşünün çektiğim acı ve şişkinliği. Bu hafta benim kişisel hedefim -2 kilo üzeri olursa ne mutlu bana. Bu arada sanırım kabızlık için eski dostum acı cehreye başvuracağım. Kendisi 3-4 adet çiğneyince anında ishal etme potansiyeline sahip bunu içince dışarı çıkmamanız önerilir.Aksi halde olacaklardan sorumlu değilim.:-):-) Mümkünse akşam çiğneyin çünkü acayip işe yarıyor.
Ohh hayırlı olsun atak seviyeni gectin
BUndan sonra zorlanmassin severek yaparsin iste ne guzel canm

merhaba fit olma yolunda azimle ilerleyen güzel bağyanlarr:KK33:

öncelikle hamile değilim an itibari ile mens dönemine girmiş bulunuyorum. öyle ki çok ağrım var. ve bu durumda çalışmak çok sinir bozucu.:KK34:
60 kilo ya ulaştığım vakit Allahta nasip ederse çocuk istiyorum. Mens olunca içten içe bir kırgınlık oldu, üzüldüm. dün uğrayamadım çünkü eşim tırnak batmasından ameliyat olmasından mütevvellit. o ebepten kusuruma bakmayın. :KK22:
Gecmis olsun canm..

79 ile geldım cumaya 78,5 olmak ısterken 79,5 cıktım bugun abovvv
Bişe olmaz arada bana da oluyo inip çıkmalar hiç takmican onu:-) Kız ben nilsubla yarışıyorum ama gel senlede kapışalım kilolarımız yakınmış bende 78.5 kiloyum:rolleyes::rolleyes:

Günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah....:KK66:
Gunaydin bebisim
Günaydın kızlar...
hafta benim için güzel başlıyor çünki annem geliyor bugün. Ama bir yandan da oğlum ishal ona üzülüyorum.
Gecmis olsun canim..
Gunaydinlaaar
Biz bugun kv'lerden ayrilip Ankara'ya donecegiz aksama da ucak var. Ay cok yogun gunler beni bekliyor. Burda sıkıntıdan surekli giriyordum ama konferansta bu kadar sık giremem heralde :)
Akademik anne oldun basimiza..
Kiz bize soyleyecek bisey birakmamissin.. iyi ki dogdun :KK15:
kızlar ilk tartı sonucu benden gelsin
cuma 75 ptesi 74,6 fark 400 gr bakalım cumaya ne çıkacak
Gir artik listeye kaptanim..

Ay baska bi suru alintim da vardi ama silinmis neyse geliyom okuya okuya bekleyin ;)

Öhömm öhömm kilomu da yazayimm
Cuma günü 72,4luk husran vardi
Cumartesi protein günü yaptim 71,8idim
Pazar gunu lahana diyetine basladim
Lahana 1.gun 71,8->70,7

Totalde 72,4 ->70,7 -> 1,7 ;)
morordek morordek toplight toplight nilsub nilsub kiz donmedin mi daha doktordan??

Öhömm öhömm kilomu da yazayimm
Cuma günü 72,4luk husran vardi
Cumartesi protein günü yaptim 71,8idim
Pazar gunu lahana diyetine basladim
Lahana 1.gun 71,8->70,7

Totalde 72,4 ->70,7 -> 1,7 :KK66:
morordek morordek toplight toplight nilsub nilsub kiz donmedin mi daha doktordan??

bu hafta birinciliğe oynuyorum diyosun yani, maşallah özgecim, kızlar tadının kötülüğünden bahsetmişler, sence nasıl tadı?

Back
X