- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #215.861
Günaydın organikGünaydın kızlar yeni uyandım kahvaltı hazırlayacağım...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın organikGünaydın kızlar yeni uyandım kahvaltı hazırlayacağım...
Günaydın canım dikkat et...annein güzel yemeklerine...:)Kızlar annem gidene kadar yoğunluk olur beni idare edin ama elimden geldigince gireceğim buraya.
gunaydinlar Hepiciginize
@inatettimolacak özgeçmişi seni de tebrik ederim devamı hızla gelir insaallah
Anacım biz niye diyelim...günaydın kızlar mutlu hafta sonları diliyorum hepinize :)
![]()
Meyveli yoğurt iyi fikir canım ...Merhaba kızlar benim için aşırı yoğun haftasonu devam ediyor. Keşke haftaiçi olsa diyorum. Bu arada regl devam ediyor o da saçma sapan zaten az az düzensiz. Bitene kadar tartılip moralimi bozmayacagim. Şu 75 ı bir göreyim gerisi gelecek de şuan balon gibi şiştim bildiğiniz inanılmaz tatlı krizleri geçiriyorum. Bunu günde 1 meyveli kutu yoğurtla geçirmeye çalışıyorum. Şu geçsin de bir düzenim otursun.
Merhaba cnm tanismadk ama sen kimsin kizaynen canım bende öyle aldım ya ,2şer üçer aldım hemde![]()
Bende yogunum bu hafta artk hafta ici bi ohh cekrzMerhaba kızlar benim için aşırı yoğun haftasonu devam ediyor. Keşke haftaiçi olsa diyorum. Bu arada regl devam ediyor o da saçma sapan zaten az az düzensiz. Bitene kadar tartılip moralimi bozmayacagim. Şu 75 ı bir göreyim gerisi gelecek de şuan balon gibi şiştim bildiğiniz inanılmaz tatlı krizleri geçiriyorum. Bunu günde 1 meyveli kutu yoğurtla geçirmeye çalışıyorum. Şu geçsin de bir düzenim otursun.
aynen canım ,bıktım şişmanlıktan valla ya ... dün okulda kızın biri arkadaşıyla konulşuyordu dediki ben eskiden bayağı şişmandım ,sonra bana döndü feyza kadardım dediŞimdi tam gaz çalışıp vermeliyiz
yuhhh gece naptıysan kalkamamışsın bilemiyciiimmm artıkımmmGünaydın kızlar yeni uyandım kahvaltı hazırlayacağım...
senin kociş dün gece demiş anlaşılan geç kalktığına göre bugünAnacım biz niye diyelim...
Sevgili bul oo desin ....
Bizde kocalarımuzdan bekliyoruz...![]()
Merhaba cnm tanismadk ama sen kimsin kiz
Mezun uyemisin aceba
Lannnnn sanane kocamla ne yaptığımdan...aynen canım ,bıktım şişmanlıktan valla ya ... dün okulda kızın biri arkadaşıyla konulşuyordu dediki ben eskiden bayağı şişmandım ,sonra bana döndü feyza kadardım dediayy çok bozuldum sağ ol dedim
yuhhh gece naptıysan kalkamamışsın bilemiyciiimmm artıkımmm
senin kociş dün gece demiş anlaşılan geç kalktığına göre bugünsende benim koca bulmama taktın yok işte yokk piyasa bomboş
canım ben 4.takımda yarışıyorum arada burda takılıyordum eskidenmorordek ile küçük bir kırgınlığın ardından geri geldim tilki misali
ördekcimmm öpüyorummm seniii bebiş nasıl bugün :)
benim koca bulmamdan sana neyse ondanda bana o işteLannnnn sanane kocamla ne yaptığımdan...
+26![]()
Lannnnn ben senin buyuğunum evlende mutlu ol diye diyorum..benim koca bulmamdan sana neyse ondanda bana o işteanladın mı bu cümleden bişey
![]()
Sanada canım....Iyı pazarlar fıstıklar
Günaydın bende kahvaltı yapıyorum bugün geç kalktım...Gunaydin herkeze dun gec yattim anca kalkabildim
gUzell pazarlariniz olsun insallah![]()
Olmasın....Bugun odul gunum olsun muu?![]()
Yok anacım oda mezun olamayanlardan ...Merhaba cnm tanismadk ama sen kimsin kiz
Mezun uyemisin aceba
abbooo ciddiye bağladın kadınLannnnn ben senin buyuğunum evlende mutlu ol diye diyorum..
Ayy unuttum yaGünaydın kuzum..
Atladın mı ip...![]()
Dün kaçamak yaptın mı Servey Hanım :))Iyı pazarlar fıstıklar
Teşekkür ederiz canım..Gunaydin herkeze dun gec yattim anca kalkabildim
gUzell pazarlariniz olsun insallah![]()