Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy yemekte de kurufasulye pilav varmış, mis gibi koktu, off dukan amca offf, fasulyede protein, onu niye yasaklarsın olaaa :KK61::KK61::KK61:

kızım ne tereyağı ne ekmek var bizde, aklıma girmeyinnn :olamaz::olamaz::olamaz:

Yok kız sakın kanma ben yağsız ekmeksiz 1 tabak yiyiyorum.. Çokda güzel oluyor...sakınnn yeme..
kızlar napim banada yasak bende diyetteyim ama çılbırın hakkı da tereyağıyla ekmak yanii :kk77: kocalarımıza öyle yaparız biz yiyemiyoz onlar yesin barii

kızım iyice müneccim oldum ben, çılbırı fasulyeyi nası bildim bak :KK70: izliom mu seni acaba? camlar kirli bu ara bi el atsan :KK48::KK48:

aman o proteinler komple yasak kuzum, niye bilmiom, yasak diye yemioz işte, özledim ama :(
Aman izlesen ne olcak umutsuz ev kadınıyım işte....:D:D:D

Bakliyat yasak çünkü çok gaz yapıyor şisiriyor. Bir çıkıyorsun tartıya artidasin
Aman ben dukanı sürdürülebilir bulmuyor bi bıraksanız feci yaniii.... Karatay daha kolay çünkü turk yemeklerine uygun... Karatayla dukanın tek benzer yanı meyve yasak ikisinde de...

Evet bulgur ve buğday hariç hepsi serbest bulgurda belli bir sure sonra sebest etli nohut etli kuru fasulye hepsi serbest tam bize uyuyor yani.. Hele yeşil mercimeğin herşeyini yapın diyor.. Daha ne desin teyzem....

ben direkt dukanı araştırıp başladım valla bilemedim karatayı :KK43: yoksa badem falan ohh ne güzel, belki ideale ulaşınca karatay teyzemle devam ederim :)

Kız sınav var diyomm ohuyomm ben diyom yüksek lisans diyom :KK70: geçen gün tez konumu bile anlattım ya :KK70: :KK70: kanser çalışıyorum şeker,bu sene bitecek inşallah bakalım sonra neler olacak :KK66:

yurtdışına gidersin gibime geliyo özgecim..

Back
X