Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam canım her öğünde et olmuyor bana mantıklı geldi aslında tavuk sote salata mantı var diyelim önce salata ve tavuktan başlayın sonra mantıyı doymuş olduğunuz için tadıcak kadar yersiniz ama açken mantıyla başlarsanız 2 tabak yersiniz diyor bana mantıklı geldi :işsiz:

ben bulursam yedi öğün et yerim hatta ineği çatalıma takar yerim.... yerim ben....

bugun trt 1 de ayça kayada aynısını dedi yemeğe çaya koyduğunuz tatlandırıcılar çamaşır suyu koymuştan farksız yemeğinize o kadar zehirli dedi açık ve net bu tabiri kullandı:kusmuk:
Kızlarrr ınanılmazZzzz zararlı stevıa bıle zararlı dogal agac kokunden olmasına ragmen. Vucut onun seker degıl de tatlandırıcı oldugunu anlamaz ınsulın salgısı acıktırması aynı oluyor o yuzden vucudu salak edıyormusunuz beynen seker tuketmıyorsun ama sıstemler oyle hareket edıyor. Kola ıcın zaten hıc konusmayalım. Hem meslegım geregı hem saglıklı beslenme adına cogu seyı tuketmem ben. Koka asıtlı ıcecekler mamalar tavuk konusuna bır gırsem kusarsınız pakete gıren herseyyy daha genış vaktımde yazayım sıze. Ben kimya muhendısliğinin yanında iş guvenlik uzmanıyum bırcok fırmada uzmanlık yaptım her bölümünü gostermek zorundalar calısan guvenliğini denetlemek ıcın. Gozunuzle gorunce daha beter oluyor. Hayatımdan tavuk oyle cıktııı

Kızlarrr ınanılmazZzzz zararlı stevıa bıle zararlı dogal agac kokunden olmasına ragmen. Vucut onun seker degıl de tatlandırıcı oldugunu anlamaz ınsulın salgısı acıktırması aynı oluyor o yuzden vucudu salak edıyormusunuz beynen seker tuketmıyorsun ama sıstemler oyle hareket edıyor. Kola ıcın zaten hıc konusmayalım. Hem meslegım geregı hem saglıklı beslenme adına cogu seyı tuketmem ben. Koka asıtlı ıcecekler mamalar tavuk konusuna bır gırsem kusarsınız pakete gıren herseyyy daha genış vaktımde yazayım sıze. Ben kimya muhendısliğinin yanında iş guvenlik uzmanıyum bırcok fırmada uzmanlık yaptım her bölümünü gostermek zorundalar calısan guvenliğini denetlemek ıcın. Gozunuzle gorunce daha beter oluyor. Hayatımdan tavuk oyle cıktııı
Kız tavuktamı yemiyeyim...

anaaam bu gacı beni denetlemeye gelse ağzıma mühür vurur :)))

Neden ki uykusuzluk ıcın mı? Oyleyse test ettım etkılemıyor. Normal cay içmem ben kahvaltıyı dahı caysız yaparım bır fıncan yedılcay gunde ıcerım o daa.
Yok bak emzirirken içmek istedim diyetisyen olmaz dedi sebebi sute geçiyormuş ve bebeğinde metosunu hızlandırıyormuş kuzum hiç içmedim emzirirken yani bebeğede zayıflatıcı etkisi geçiyormuş....

Back
X