Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK60:
Merabaa
Gelemiyorum çok sayfa birikmiş off hepsini okuyamadım maalesef önemli bise olursa beni etiketleyin anacim

Menüm
Sabah
1 has. Yumurta
Domates
Salatalik
KK kasar peynir
5 zeytin

Öğle
1kase ezogelin

Aksam
5misket köfte
2yk pilav

Su 2 litre
Spor 35 dakika yürüyüş

@toplight @nilsub @inatettimolacak
Çok güzel menu canim

niye hayal olsun canım yaparsın sen güveniyorumm :KK19:

wc sorununu çözmem lazım eve giderken markete uğrayayım bütün bitki çaylarından alayım akşam bi kokteyl hazırliyim kendime.. ayy inaşşah yaa 66 lı rakamları görmeyi çok istiyorum SÜPERR OLURR :rolleyes:

sorma canım zehirliyorlar bizi resmenn ya :sopa:

Hoşgeldin canımm:KK19:
Ayy yaparım demi
Yaparım yaparım.

Hadi haftaya da 65 :))

Hem zehirliyorlar hemde tedavi ayağına kazıklıyorlar..
Ahh ahh

Merhaba bayanlar. Diyetisyene gittim. Metabolizma yaşım 38 cikti ben 23 yaşındayım. Dukanin zararlı olduğunu, metabolizmayı çok yavaslattigini söyledi. Yağ, kas, şu analizim yapıldı yağ oranım % 15-18 arasında olması gerekirken 33 çıktı. Dengeli bir beslenme planı verdi. 15 gün sonra kontrol tekrardan. Kabiz ilacı da aldım. Kullandıktan 8 saat sonra çıkartıyor tuvalete. Akşam 10 gibi kullanacağım. Her gün tartılmanin aşırı strese yol açtığını bu sebeple haftada 1 ideal olduğunu söyledi.
Yani dukani biraktinmi canim bendemi gitsem bi diyetisyene yaa cok merk ediyrum kendimi yag oranimi fln nasil bakti bunlar kan flnmi verdn

Menu:
Sabah:
2 kaşık yulaf, yarım su bardağı süt ve 4 cranberry ile
Ogle: Ton balığı salatası, 1 dilim buğday ekmeği
Ara: 1 elma
Aksam: 100 gram yoğurt( Bol tarçın ve zencefilli) ve 2 sade wasa
Su: 1.5 lt

Ben özel bir muayene yerine gittim bu liste 15 günde bir değişecek. İnşallah ama dukana göre çok daha kolay tabiki
Dükan amcada diyor zaten diyetisyen ler beni sevmez:-) herkes dukan yaparsa diyetisyen ler nerden ekmek yiyecek sen nasıl sağlıklı ve mutluysan onu yap cnm

toz-pembe toz-pembe çok harika gorunuyosun canim :KK33:ama beni etiketlememisin küstüm :63:

morordek morordek umarim hemen düzelir problem neyse :KK22:

Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee sen diyetisyenini dinle o zaman canm her bünyeye gore değil zaten duman

servey servey hoşgeldin kiz geç oldu ama ben telimi düşürüp kirdm ondan giremiyom:KK17:

ebrusonmez ebrusonmez ahh keskee 65i görsem ama imkansz Sanrm dun kuru fasulye yedim şişkinlik yapti çok fena:mad:

toz-pembe toz-pembe çok harika gorunuyosun canim :KK33:ama beni etiketlememisin küstüm :63:

Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee sen diyetisyenini dinle o zaman canm her bünyeye gore değil zaten duman

servey servey hoşgeldin kiz geç oldu ama ben telimi düşürüp kirdm ondan giremiyom:KK17:

ebrusonmez ebrusonmez ahh keskee 65i görsem ama imkansz Sanrm dun kuru fasulye yedim şişkinlik yapti çok fena:mad:
O kadar dedik kuru fasulye +800 yapiyo diye bi kaşık yersek belki yapmaz :-)

Dün dünde kaldı.Yeşil çay ve form çayı iç.Yarına atarsın şişkinliği
Merak etme olacakk.

Back
X