Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim istediğim kiloya az kaldığı için öyle yazdım valla hedefe yaklaştıkça az gidiyor çünkü
sende çok yazmışsın kızz her hafta 2 kilo vermen lazım ayda 8 olması için
ilk başlarda gidebilir ama sonlara doğru yavaşlicak hatta bazen duraksama dönemi olcak onuda dikkate al
Diyetisyen listesiyle ayda maksimum 5 kilo gidiyo zaten

Kızlar dün gece kabus gibiydi. Gece boyu hastane hastane gezdim. Midem çok agridi. Bütün gece ağladım. Tahlil yapıldı bişey çıkmadı.
ta ki 3. Serum da kendime gelebildim. Ne oturabildim ne yatabildim ne de nefes alabildim .
Allah kimseye yasatmasin .bir Dr gaz sancısı olabikir dedi.
Midem suan bozuk üşüttüm galiba.
Acim ama yemek yiyemiyirum Eşim sabah zorladı bişeyler yedim.
daha da v
bişey yiyemem galiba.
Bu arada yoldayım kızlar Elazığ'da...
1 saat sonra malatya dayiz
Çok geçmiş olsun cnm gaz sancısı da beter olur ama seninki baya kötü olmuş. iyi yolculuklar

kızlar herkes hedef koymuş bende yazıyorum ok yoğunum bugun malum hafta sonu kızımın ödevleri çok ...
güncel= 77,8
kasım 30= 77,5
aralık 30=77 o kadar umutsuzum kendimdenki:KK61:
canim bu kadr umutsuz olma pozitif dsun pozitif olsun hedeflerini yuksek tutki motiven artsin cok dusuk ayda yarim kilo be demk dyet yapmasanda verirsnki :D bence seninde dyete asilma zamanin geldi hep bole siskomu olmak istyosun bi dusun bakalim biz zayflariz sana el sallariz burdan lutfennn sirkelen kendine gell ve asil dyetine hafta en az 1 kilo hedef koy kendine basardikca dahada asilicaksn eminim biz yanindayiz ;):KK19::KK37:

Kızlar dün gece kabus gibiydi. Gece boyu hastane hastane gezdim. Midem çok agridi. Bütün gece ağladım. Tahlil yapıldı bişey çıkmadı.
ta ki 3. Serum da kendime gelebildim. Ne oturabildim ne yatabildim ne de nefes alabildim .
daha da v
bişey yiyemem galiba.
Ayy canim cok cok gecmis olsun hayrli yolculuklar bu arda dkkat et gaz sancisi cok fena bsey rabbim sifasinida verir insallahhh :KK15:

Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım :) btlbetul btlbetul T tatlitambak geçmiş olsun kızlar.Herkes iyidir umarım tamamını okuyamadım yazılanların.Ben kendi çapımda takılıyorum izne ayrıldığımdan beri kızlar.Kilo almadım azcık verdim diyelim :) 67 deyim şu an.Yakında spora başlamak istiyorum her zamanki gibi :) yeni yıla 65 le girerim herhalde sonrasına bakıcam artık.

kızlar herkes hedef koymuş bende yazıyorum ok yoğunum bugun malum hafta sonu kızımın ödevleri çok ...
güncel= 77,8
kasım 30= 77,5
Senin hedeflerini değiştirmiyorum orticim kusura bakma :KK12: kendini topla diyetine sadık kal ve artık evde aldıgın o cicilerinle sporuna basla lutfen nilgünüm.. sen emek verince yapabiliyorsun..böyle vazgecıp bırakmanı kabul etmıyorum sekerım:KK20:

çok halsizim hiçç beeele kolumu kaldırcak dermanım yok... sözle bu gün yürüyüşe gidicektim dün biraz ateşim çıktı yüzümde hemen arpacıklar çıkıverdi.....

dün spor da yalan oldu bu gün nasıl olur bilmiyorum.....
anam salgın anacım dikkat et geçmiş olsun....
Günaydın kızlar hepimize mutlu hafta sonları
Bu hafta sonu 68 görcem şu lahana sayesinde çok zorda bi diyet değilmiş bide harika wc ye çıkarıyo :))
Bende katılıyorum yılbaşı hedef listesine
4 kasım 69.7
30 Kasım 64
30 aralık 59
anam hedefe bak :KK57:

benden beteri geldi :))
hee al seni vur bana:KK70:
daha da v
bişey yiyemem galiba.
geçmiş olsun canım ay birde yolculukmu yapıyon kız evde duraydınız yaa....:işsiz:
Aynı durum bizde de var haftaiçi ayrı haftasonu ayrı neyseki bugün Babamız ilgilenecek
Hiç yazmasaydın bari o hedefler ne öyle nilgüncüm hadi bu hafta sana bi el atalım ne diyeti yapıyordun sen kafana göremi
atın valla tutun atın beni boğazdan aşağı :KK43:
canim bu kadr umutsuz olma pozitif dsun pozitif olsun hedeflerini yuksek tutki motiven artsin cok dusuk ayda yarim kilo be demk dyet yapmasanda verirsnki :KK70: bence seninde dyete asilma zamanin geldi hep bole siskomu olmak istyosun bi dusun bakalim biz zayflariz sana el sallariz burdan lutfennn sirkelen kendine gell ve asil dyetine hafta en az 1 kilo hedef koy kendine basardikca dahada asilicaksn eminim biz yanindayiz :KK66::KK19::KK37:

Ayy canim cok cok gecmis olsun hayrli yolculuklar bu arda dkkat et gaz sancisi cok fena bsey rabbim sifasinida verir insallahhh :KK15:
ay veremedikçe gıcık oluyorum ya sorma :duduk:

Senin hedeflerini değiştirmiyorum orticim kusura bakma :KK12: kendini topla diyetine sadık kal ve artık evde aldıgın o cicilerinle sporuna basla lutfen nilgünüm.. sen emek verince yapabiliyorsun..böyle vazgecıp bırakmanı kabul etmıyorum sekerım:KK20:
ya ben diyeti bırakmıyorumda bir şişlik karnımda sürekli bir guruldama ilaçlar mahvetti beni kuzum yaaa:KK43:
ne dicem benim hedefler nasıldıki bir yazda çokmu yüksekten atmışım göreyim...:KK70:

Evet masallahımız var, bu ara hep ilk 3'teyiz :nazar:

2. Olabilmek için daha fazla çabalayacağım hedef birincilikEn Büyük KK

Hee valla iyiki yarismamsz :KK57:
Ama ben sanrm artk kilom azaldikca vermem yavasladi diye dusunuyorum haftada 500 gram vereyim yeter diyom bi yandan bi yandanda cocuk yapcam aralikta hemen vereyim diyom biyanda hamile kaklirsam izne ayrilirm diyom :ukala: kafamda deli sorular :KK58:
Senin adin neydi ya cano:ıslık:

Ahahaah bende aynı ikilemleri yaşayıp duruyorum :eğlence:

66.9 benden gelsin o zaman

Bu hafta ki hedefim 63.6 hedefim en az.

Yaaptımmm hanımlarrr... Listede olanları etiketliyorum katılmak isteyenlerde yazabilir :KK66: @keremcemim özel tebriklerimi iletiyorum şekerim.. T tatlitambak nilsub nilsub asılın bakem siz de hedeflerinize
Katılmak isteyenler de belki olur diye etiketliyorum görsünler listeyi diye @toz-pembe @KumraL_KrakeR @Pdr93 @toplight matilda34 matilda34 @servey B bsram09 azaydidem azaydidem @w e n d y btlbetul btlbetul ebrusonmez ebrusonmez
Eki Görüntüle 1907489

4 kasım. 64.6 kg
30 kasım 60.0 kg
31 aralık 56.0 kg

Başarıcaz inşallah:KK31:

Yaaptımmm hanımlarrr... Listede olanları etiketliyorum katılmak isteyenlerde yazabilir :KK66: @keremcemim özel tebriklerimi iletiyorum şekerim.. T tatlitambak nilsub nilsub asılın bakem siz de hedeflerinize
Katılmak isteyenler de belki olur diye etiketliyorum görsünler listeyi diye @toz-pembe @KumraL_KrakeR @Pdr93 @toplight matilda34 matilda34 @servey B bsram09 azaydidem azaydidem @w e n d y btlbetul btlbetul ebrusonmez ebrusonmez
Eki Görüntüle 1907489
Listeye nasıl ekleme yapacağız bilemedim.
Ama 31aralıkta 56.9 olmak istiyorum.

hee al seni vur bana:KK70:

geçmiş olsun canım ay birde yolculukmu yapıyon kız evde duraydınız yaa....:işsiz:

atın valla tutun atın beni boğazdan aşağı :KK43:

ay veremedikçe gıcık oluyorum ya sorma :duduk:
Kız öyle atalım mı dedik sende lafı neresinden tutmuşun hadi canlan biraz 69 u görceksin sende önümüzdeki ay

çok halsizim hiçç beeele kolumu kaldırcak dermanım yok... sözle bu gün yürüyüşe gidicektim dün biraz ateşim çıktı yüzümde hemen arpacıklar çıkıverdi.....
dün spor da yalan oldu bu gün nasıl olur bilmiyorum.....
Geçmiş olsun canım dikkat et
Günaydın kızlar hepimize mutlu hafta sonları
Bu hafta sonu 68 görcem şu lahana sayesinde çok zorda bi diyet değilmiş bide harika wc ye çıkarıyo :))
Bende katılıyorum yılbaşı hedef listesine
4 kasım 69.7
30 Kasım 64
30 aralık 59
Hedef büyükk.
Allah kolaylık versin..
güncel= 77,8
kasım 30= 77,5
Canım o kadar umutsuz olma.
Şu ilaçlarbi bitsin bence takır takır vereceksin kiloları.
daha da v
bişey yiyemem galiba.
Çok çok geçmiş olsun. Bişeyler ye ama sonra güçsüz düşersin.

Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım :) btlbetul btlbetul T tatlitambak geçmiş olsun kızlar.Herkes iyidir umarım tamamını okuyamadım yazılanların.Ben kendi çapımda takılıyorum izne ayrıldığımdan beri kızlar.Kilo almadım azcık verdim diyelim :) 67 deyim şu an.Yakında spora başlamak istiyorum her zamanki gibi :) yeni yıla 65 le girerim herhalde sonrasına bakıcam artık.
Listeye ne zamn giriyorsun.

Geçmiş olsun canım dikkat et

Hedef büyükk.
Allah kolaylık versin..

Canım o kadar umutsuz olma.
Şu ilaçlarbi bitsin bence takır takır vereceksin kiloları.

Çok çok geçmiş olsun. Bişeyler ye ama sonra güçsüz düşersin.
Hedefi büyük tutalım da başarma hırsı olsun :)

Back
X