Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hafta sonu da ben öyleydim, 3 ay diyet dönemi süperdi regl benim için, ama bu hafta içim içime sığmıyodu sanki, geçti çok şükür, ama bitki çaylarına gömüldüm resmen :olamaz:

bi 55'i görsem belki ona göre karar veririm zaten canım, şimdilik sıkıntı yok no problem :KK15:
Sana kacaman bi maşallah diyorum.Benim gözüm kesmiyor..

İşte ben kendime hazırladığım zayıflama çizelgemin gerisinden geldiğim için yapmaya mecburum malesef... Düğüne kadar akşamları sadece tarçın, zerdeçallı yoğurt. Bazı günler yanına 4 kaşık sebze yemeği. Protein+ sebze günlerinde. Cumaya kadar bakalım 3 günde kaç kilo olacağım. Dün başladım bu akşam yoğurt yeme işine.
Hadi inşallah mutlu eder seni

Kilomu 65e revize ettigimi yazmsti ama eski kaptanim ayy bilemedm simdi:110:
canım hedef revizesi yaptıysan 65 e mezun olamazsın hedefe 2 kg kaldığı için sonuç kısımlarına bakılması lazım gecmişte sadece bunu gördüm henüz operasyona girmedim şimdi serum takacaklar fırsatım olursa gene yazarım

sağlık olsun, 1 kaşık çok değil zaten, bizim anneler akrabalar, senin de komşular fenaymış :KK48:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 6'lara düştün mü senn??? ve bunu böyle laf arasında mı sölüosun???? :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

tebrik ediyorum canım, Allah 5'leri de görmeyi nasip etsin :KK15:
Saol cnm inşallah gorecem onuda benim önceden metobolizmam hızlıydı kilo almiyorsun ama doğum kontrol hapı kullandım progesteron iğnesi falan derken vücudum sasmisti şimdi baglattığım için hiçbirini kullanmıyorum ve Artik eski düzenime döndü m

Bişey deyim mi hayranım sana gerçekten. Daha iki hafta önce 75-76 lardaydın yanlış hatırlamıyorsam. Sana lahana baya iyi geldi. Lahanayla bir haftada ne kadar gitti?
Ben lahanaya 73.7 başladım 69.7 yim 4 kg ama aynı zamanda regldim daha çok giderdi yoksa sonra bi daha yapacam inş

Çok acil 75'in altına düşmek istiyorum yaaa. İnşallah cumaya düşerim dukan amcanın gücüyle...:KK62::KK62:
Cnm sen dukana devam et ben kilonun çoğunu onla verdim kendi programımızı oluşturacak çünkü hedef kiloya ulaşana bile aynı beslenecek korumak için bu programı bu hafta edemeyeceğim olmazsa 55 e kadar bende dukana devam edeceğim ben tahıl grubu yemezsem çalışıyor metobolizmam

Genelde yöresel yemeklerinden gönderirler.Kültür farkı olduğu için kaynaşma amaçlı :)))

saolsunlar, yine de 1 kaşıkla durabiliosun maşallah sana :KK15:

Senin boy kaç ki??
49çok az değil mi??
163 canım.
Demi çocuk kilosu gibi :))
dalga geçmeyin ya :KK48:
Yaa boyun benden uzunmuşş..
Ben ölsem okiloya düşemem..İnce kemikli misin??
Sağ baş ve işaret barmağınla sol bileğini tutmaya çalıitığında parmakların üst üste geliyor mu??
yok ebrucum valla üst üste de gelmiyo, değiyo birbirine ama ben eskiden kendimi kemikli sanırdım değilmişim meğer, küçüldüm iyice yaw, bi garip geliyorum kendime de :KK48::KK48:

Demi demi arkandayım ördeğimmm.. :)

bak bak hemen birlik oldular :KK48:

Sana kacaman bi maşallah diyorum.Benim gözüm kesmiyor..

saol canım, senin için gaza geldim, 59 olmucak gibi bu hafta ama olabilecek en aşağısı yapmaya çalışıyorum işte :(

Bende denemek istiyorum aslında ama benim önceki lahana deneyimim pek iyi değildi.
kilo mu aldırdı? tadı mı kötüydü? betüş de yiyemediydi en son @btlbetul devam mı lahanaya?
canım hedef revizesi yaptıysan 65 e mezun olamazsın hedefe 2 kg kaldığı için sonuç kısımlarına bakılması lazım gecmişte sadece bunu gördüm henüz operasyona girmedim şimdi serum takacaklar fırsatım olursa gene yazarım

şimdiden geçmiş olsun kaptanım, dualarım sizinle :dua:

Saol cnm inşallah gorecem onuda benim önceden metobolizmam hızlıydı kilo almiyorsun ama doğum kontrol hapı kullandım progesteron iğnesi falan derken vücudum sasmisti şimdi baglattığım için hiçbirini kullanmıyorum ve Artik eski düzenime döndü m

maşallah canım, metabolizman çok iyi senin.

49 bana yakışır.....
bana da yakışır bi kere :63:
Ben lahanaya 73.7 başladım 69.7 yim 4 kg ama aynı zamanda regldim daha çok giderdi yoksa sonra bi daha yapacam inş
kız 4 kg mı begenmiyo musun? gerçi eskiden 5 kg verdim dicen dimi?

Ben içine ev salçası makarnalı sebze çorbası koydum ve blendardan çekmeden yedim kendimi yemek yiyorum diye kandirdim alistirdim hiç tiksinmedim

sana boşuna robocop demioz kuzum, maşallah :nazar:

163 canım.

yok ebrucum valla üst üste de gelmiyo, değiyo birbirine ama ben eskiden kendimi kemikli sanırdım değilmişim meğer, küçüldüm iyice yaw, bi garip geliyorum kendime de :KK48::KK48:

saol canım, senin için gaza geldim, 59 olmucak gibi bu hafta ama olabilecek en aşağısı yapmaya çalışıyorum işte :KK43:

kilo mu aldırdı? tadı mı kötüydü? betüş de yiyemediydi en son btlbetul btlbetul devam mı lahanaya?

Saol cnm kafasına koyduğunu yapan biri yarı uzaylı :-)

sevgili eski takımım :KK52:
şimdi ben 20 mayısta 107,5 kilo ile yarışmadan ayrılıp ökküz gibi kilo alarak şimdii yarışmaya geri dönmek istiyorum.
6 ay 20 kasımda doluyor.
ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım?
bu arada toplight toplight kaptanım sen de hoşgelmişsin kürkçü dükkanına :KK14:

163 canım.

saol canım, senin için gaza geldim, 59 olmucak gibi bu hafta ama olabilecek en aşağısı yapmaya çalışıyorum işte :KK43:

kilo mu aldırdı? tadı mı kötüydü? betüş de yiyemediydi en son btlbetul btlbetul devam mı lahanaya?

Diyete başlamadan tiroid falan baktirmistim her şey normal di ben 57 kg ikende herşeyden yerdim öyle aşırı kilolar almadim evlilik ve doğum sonrası hepsi birazda şimdi ben hiç yapmıyorum vereceğine inanıyorum benimde beni yaniltmiyo

Diyete başlamadan tiroid falan baktirmistim her şey normal di ben 57 kg ikende herşeyden yerdim öyle aşırı kilolar almadim evlilik ve doğum sonrası hepsi birazda şimdi ben hiç yapmıyorum vereceğine inanıyorum benimde beni yaniltmiyo

bende kan vermiştim başlamadan önce, aslında aklımda var bi kan daha vereyim diyorum ama erteliyorum şimdilik, bende çok kilo alan biri değilim, benim sorunum vermede, hep sabitimdir, doğum sonrası hiç veremedim ama ezirme bende işe yaramadı ki 2 yaşına kadar emzirdim kızımı :(

Hedef revizesi yapınca verilmek istenen kilonun %80'ini verince mezun olunmuyor mu kaptanım, %100'ü mü verilmesi lazım?
Ay ben bi sey bilmiyomusum sanırım alın beni yardımcılıktan :) Karar Defteri'ni cok yanlıs mı okuyorum napıyorum ben...
49 bana yakışır.....
Sen bi 60 ol da önce :)))

Back
X