Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kendini icmelere vermisin kahveyi unutmusun ama birde Türk kahvesi icseydin:-)

aa bi de nescafe var orda, türk kahvesini de birazdan içerim, valla napim, metabolizma hızlandırmada onların etkisini deniyorum bakalım nolcak, hafta başından beri içiyorum etkisini görücem cumaya.

aa bi de nescafe var orda, türk kahvesini de birazdan içerim, valla napim, metabolizma hızlandırmada onların etkisini deniyorum bakalım nolcak, hafta başından beri içiyorum etkisini görücem cumaya.
Benim şuan düzenli içtiğim bi nescafe var her gün bir fincan
sebze meyve bu sıra yediğim için diğer çaylara gerek kalmıyor sen lahanaya hangi gün baslicaksin kaç kg Sun suan

Bende her sabah sıcak limonlu su içmeye baslicam bakalım etkisi nasıl olacak esmer princ. Yerine aşurelik buğday yesem nasıl olur ki yarı ölçü yiyecem aşurelik buğdayın protein ve potasyum oranı yüksek

Benim şuan düzenli içtiğim bi nescafe var her gün bir fincan
sebze meyve bu sıra yediğim için diğer çaylara gerek kalmıyor sen lahanaya hangi gün baslicaksin kaç kg Sun suan

sabah 62,2ydim, cumartesi yapayım çorbayı cumartesi başlayım diyorum ama kafam da karışık biraz gerçi şu ara güzel bi eksi görüp bi süre sabit kalmaya da razıyım gibi..

sence dukana uygun lahana yapsam nasıl olur? 5 gün sebze + protein mesela? illa listeye uyayım mı?

Bende her sabah sıcak limonlu su içmeye baslicam bakalım etkisi nasıl olacak esmer princ. Yerine aşurelik buğday yesem nasıl olur ki yarı ölçü yiyecem aşurelik buğdayın protein ve potasyum oranı yüksek

valla sanki bugday pirinçten daha iyi gibi geldi bana ama bu konuda bilirkişi ilan etmiyorum kendimi :)

toz-pembe toz-pembe Ya zaten mango ve zara indirimini bekliyorum. O zamana 70'in altına inersem süper olacak.
Zayıflayınca kıyafet alması çok güzel oluyo kilo alınca kıyafetlerin olmuyo ozaman alışverişe çıkıyosun böyle insan sinir oluyo ama zayıflayınca acayip keyifli inşallah düşersin canım 70 in altına

ay akşam kına gecesi var kuzen çocuğu annemin, bol bol oynayıp kalori yakmayı planlıyorum, tüm kuzenler de doğum yaptı oynucak kimse de yok, inşallah kızım oynar benimle :KK48:

bu arada dün size biraz artistlik yaptım ya ben plankı 1 dakika durdum falan diye :KK23: akşama doğru bi hamlama hissetmeye başladım ve sonrasında dün 20 sn'yi zor durdum :KK57: meger o an işin sıcaklığıyla anlamamışım bişi, şu an her yerim ağrıyo valla, öle sabit durmayla nasıl bölye kas ağrısı oluyo valla hayret bu planka :KK9:

morordek morordek matilda34 matilda34 medusa38 medusa38

bu arada matilda kuzum nerdesin sen??

1,7 su, 1 kupa yeşil çay ve 5'i bi arada karışımı, 1 kupa da kayısılı form çay ve kiraz saplı çay karışımı :olamaz: kuscam artık ama, metabolizma buna rağmen hızlanmıyosa artık napayım :olamaz:
Hadi yaa o kadar kötü mü?
Ben kabızlık olduğunda 1 kupa form çayı içiyorum. 3 gün kurtarıyor beni
Acaba metoyu doğal olarak hızlandıracak bişey yok mu?

ay akşam kına gecesi var kuzen çocuğu annemin, bol bol oynayıp kalori yakmayı planlıyorum, tüm kuzenler de doğum yaptı oynucak kimse de yok, inşallah kızım oynar benimle :KK48:

bu arada dün size biraz artistlik yaptım ya ben plankı 1 dakika durdum falan diye :KK23: akşama doğru bi hamlama hissetmeye başladım ve sonrasında dün 20 sn'yi zor durdum :KK57: meger o an işin sıcaklığıyla anlamamışım bişi, şu an her yerim ağrıyo valla, öle sabit durmayla nasıl bölye kas ağrısı oluyo valla hayret bu planka :KK9:

Evet gerçekten fena ağrıtıyot kasları

Hadi yaa o kadar kötü mü?
Ben kabızlık olduğunda 1 kupa form çayı içiyorum. 3 gün kurtarıyor beni
Acaba metoyu doğal olarak hızlandıracak bişey yok mu?

ay yok ebru bende hiç etki etmedi kayısılı form çay falan, tambak demişti ama tık yok valla :(

Bende limonlu su da iyiişe yarıyor ama aç karnına içince eetki ediyor.

etki ediyo dediğin wc'ye mi metabolizma hızına mı?

Zayıflayınca kıyafet alması çok güzel oluyo kilo alınca kıyafetlerin olmuyo ozaman alışverişe çıkıyosun böyle insan sinir oluyo ama zayıflayınca acayip keyifli inşallah düşersin canım 70 in altına
Tabi canım ben lisede 57 kiloya indiğimde small ve medium bedene sığınca şok olmustum

yarın limon getireyim yanıma da ılık limonlu su içeyim bari, tansiyonum düşmez inşallah :)
bende tansiyon sorunu var en son bayılmıştım işyerinde tansiyonum düşmüş .. şimdide grip olcak gibiyim limonlu çay falan içim diyom ama korkuyorum limon tansiyonumu düşürür diye sende dikkat et canım

Tabi canım ben lisede 57 kiloya indiğimde small ve medium bedene sığınca şok olmustum
ayy evet yaa çok güzel oluyoo.. bende düğün zamanı alışverişe çıkmıştık kayınvalidemlerle falan kıyadet alcaz görevliye diyorum 38 40 falan giyiyorum diye oda size büyük olur 36 getireyim diyo yok olmaz bana 36 dedim inatlaştım 38 giydim büyük geldi hem bi sevinç hem şaşkınlık hemde mahçup olaraktan kadına ya bu bana büyük geldi siz bunların 36 bedenlerini getirin demiştim :KK45: ne güzeldi yaa :KK51:

Kuzum o neredeyse vücudundaki tüm kasları calıstırıyor :) Özellikle karın ve kalca kaslarını. Sabit duruyorsun, kolay gözüküyor ama cok etkili :) Biraz düsür madem, her gün kaç sn yapabileceksen o kadarla başla, sonra artır zamanla alışıyorsun zaten ;)

Back
X