masallah sana ya bende aslinda gec saate kacamak yapmiyorum canim benimde saat 2 buluyo uyumam ama spor fln hic bsey yapamiyoru. malesef boynum yuzunde ama bgun disari ckip tempolu yurumeyi dusunuyorum
bende srekli esime soruyorum kaynanam geldi onada hemn sordum zayflamismiyim dye kalcan kculmus masallah cok azimlisin diyo ama su kacamaklarda olmasa iyi olcak 15 kilo daha fazlam var 55 olsam havalara ucarim heralde
dimi yaaa bidaha 7 rakamlari gormek istemiyorum amamen kilo verdigimde 5 li rakamlarin uzerine hic ckmak istemiyorum hamilelik haric tabi

ayy senin su azmi benide motive ediyo bende bgun yapicam 3 set 10 dan baslicam boynum agrirsa birakirim zorlayamam
ayni ben yaaa

bende sabahtan eri form cay sutlu sekersiz nescafe kirZ sapi cayi dahada icerim
bence cok gzel kilo veriyosun araligin sonu gibi 65 kesin olursun canim bence
bence dedigin cok mantikli hep diyetten sasmicaksn hemde daha hizli kilo vereblirsin hem kalicida olablir sen bence dene eger gzek sonuc alirsa bende burnumu tikaya tikaya yaparim

canim dogadan form cay al karisik bitkiler yaziyo onu al gunde 2 defa iciyorum bazen 1 kez hergun tuvalete rahat cikiyorum kesnlikle cok ise yariyo bendede kayisili cay ise yaramamisti bu ise yaradi valla