Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canim evde degildim oyuzden bole oldu ama hemen hemen hergun bole az yiyorum :KK66:

ayy ne gzel ya hemen hemen ayni kilolardayiz ama benim kilo altta seninkide yukarda sanirim canm :KK66: bacaklarin baya ince ama masallah

insallah canim cok saol :KK66:
Kilo vermen nasıldı hatırlamıyorum ama bu kdr az olunca kıtlık moduna gırmıyor mu vucuttt

Evet benimde biraz göbek ve göğüs var spora ağırlık vercem bu sıra bacaktan çok inceldim kot küçücük duruyordu gitmem herhalde dedim içine yüksel beldi tam oldu
Ayy ne gzel ama baya zayfladin sen bacaklarn baya ince gobegide ancak sporla eriteblirsn zten canm masallahin var aynen devm et incecik citir olucaksn ;)

Kızlar listeyi paylasıyorum, yarın sabah bildirim yaparken ya direkt listeye ekleyin ya da beni etiketleyin gözümden kacmasın :) İyi geceler kuzular

***5. Takım 491. Etap***

toplight (73,4/)
tatlitambak (74,3/)
inatettimolacak (69/)
w e n d y (61,9/)
keremcemim (71,9/)
toz-pembe (67,5/)
azaydidem (71,1/)
KumraL_KrakeR (68/)
Pdr93 (75,8/)
servey (76,3/)
bsram_ (64,6/)

matilda34 (69,7/)

5. Takım Ortalama:

nilsub (77,8/)
ebrusonmez (60,4/)
btlbetul (65,7/)
morordek (61,4/)
candy_candy ()
467. etapta (27.05.2016) kendi istegi ile ayrılan üye

Ebruuuuu naber bebişşşş kızz menün harikaa üzülmeee:halay:seni dinledim kankiiimmm dün firmayı aradım bizim menülerle ayda 4 kilo veriliyor dedi kişiye özel menüymüş yarın fiyat tarifesini alıp anlaşma yapıcaz:KK76:dünküüü menüm berbattı ondan yazmıyorum:kızgın: :63:çoookkk güzel menülerle gelcem sözzz:kk77:

kız savurgan ne oldu da koptunuz ay? çok merak ettim özel değilse tabi :KK23:en son cidden iyiydiniz ne ara koptunuz öle :KK43:
Ben burda konu açmıştım yaa canım bi kadınla eşim diye sonra bu kadın beni avmde gördü zorla öpecekmiş nasıl mideyse falan epey tartışdak sonra kocan bana aşık dedi ve eski eşimin ona attığı mesajları gösterdi kendi yazdıklarını silmiş:eek:güya o masum zavallı :duduk:hatta hatırladığım mesajları yazayım bakin ben nasıl kandırılmışım eşim kabul ederse senlede birlikde olurum önce onun iznini almalıyım
Kadın ne yazdıysa
Ben eşim için özel birşey yapmadım o beni her haliyle kabul etti prenses gibi falan yaşamıyor dışardan öyle gözüküyor:KK12:
Asla boşanmam o benim ilk aşkım sadece izni gerekli ( harem kurcak mal):KK12:
Daha bir sürü şeyler:ukala::ukala:
Eve geldim çıldırmışcasına benim saff demezmi alay ettim:KK57: allah aşkına bu devirde kim kabul eder kumayı sen buna inandınmı:mad:işteee öyle dahasıda var neysekiii bitti yalnız hiç görüşmüyorlar kAdın heryerde millete mesajları gösteriyormuş adam bana asıldı diye kadın 52 yaşında 15 lik beyne sahip onu profosörler avukatlar öğretmenler istiyormuş benim çulsuzu ne yapsın oda garibim harem kurayım derken evdekindende oldu

Ben burda konu açmıştım yaa canım bi kadınla eşim diye sonra bu kadın beni avmde gördü zorla öpecekmiş nasıl mideyse falan epey tartışdak sonra kocan bana aşık dedi ve eski eşimin ona attığı mesajları gösterdi kendi yazdıklarını silmiş:eek:güya o masum zavallı :duduk:hatta hatırladığım mesajları yazayım bakin ben nasıl kandırılmışım eşim kabul ederse senlede birlikde olurum önce onun iznini almalıyım
Kadın ne yazdıysa
Ben eşim için özel birşey yapmadım o beni her haliyle kabul etti prenses gibi falan yaşamıyor dışardan öyle gözüküyor:KK12:
Eve geldim çıldırmışcasına benim saff demezmi alay ettim:KK57: allah aşkına bu devirde kim kabul eder kumayı sen buna inandınmı:mad:işteee öyle dahasıda var neysekiii bitti yalnız hiç görüşmüyorlar kAdın heryerde millete mesajları gösteriyormuş adam bana asıldı diye kadın 52 yaşında 15 lik beyne sahip onu profosörler avukatlar öğretmenler istiyormuş benim çulsuzu ne yapsın oda garibim harem kurayım derken evdekindende oldu
Aç gozlulugun sonu hayırlısı bundan sonra ins

Aç gozlulugun sonu hayırlısı bundan sonra ins
Aynen yaa bide kadın bununla sınırlı kalmadı hergün beni taciz etti sonra heryerden sildim engelledim bidaha ulaşamadı :63:tek üzüldüğüm bu olaylar olduğunda ex kayınpederi aramışdım oda iki çift laf etti adam konuyu bilmiyormuş öğrenince çookk özür diledi tek ona üzülüyorum o gündür adam hasta geçen yine gece hastaneye kaldırmışlar çook üzülüyor ex kayınvalide öyle çok üzülüyorlar oğullarına lanet okuyorlar sadece onlara üzülüyorum yoksam kızımda alıştı:anne:

Kadın ne yazdıysa
Bosaniyomusun simdi,midesiz pis erkekler

Back
X