Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bosaniyomusun simdi,midesiz pis erkekler
boşandı kız feyza rahmetli diyo artık adama savurgan tatlım hakkında hayırlısı olsun prensesinle birlikte çok mutlu olursun inşallah
kızlar ben uyuyamıyorum canım çok yanıyor gece 12 den beri 1,5 lt su içtim ağzım dudaklarım kurudu salıdan beri wc ye çıkamıyorum şişlikde bi taraftan perişan ediyor narkoz altüst etti bünyemi

boşandı kız feyza rahmetli diyo artık adama savurgan tatlım hakkında hayırlısı olsun prensesinle birlikte çok mutlu olursun inşallah
kızlar ben uyuyamıyorum canım çok yanıyor gece 12 den beri 1,5 lt su içtim ağzım dudaklarım kurudu salıdan beri wc ye çıkamıyorum şişlikde bi taraftan perişan ediyor narkoz altüst etti bünyemi
Kurtulmuş pis adamdan,için niye yaniyor ki tursu falan yediysen dun o yapmistir canim

toplight toplight canim uyku sersemi narkozu unuttum,tursu diyorum ne safim ya,çok geçmiş olsun canim,geçmişe bi bakayim neden narkoz almissin,inşallah ciddi bir şeyin yoktur

Bende bu ara pek giremiyorum kaptanım ..
Çok geçmiş olsun Sanada Allah şifanı versin yarabbimde biran önce ağrılarında geçsin inşallah....

Gunaydinlar bildirimler gelmis bile :) ben de 2 hafta onceye gore 800 gr almisim, normal mi tecrübeli analar? savurgan savurgan sen de bildirim yap bakim listeye girmeye hevesliysen bi yerden başlaman lazim :) fyzanur fyzanur seni de ekleyeyim listemizin sonuna :)

***5. Takım 491. Etap***

toplight (73,4/)
tatlitambak (74,3/)
inatettimolacak (69/)
w e n d y (61,9/)
keremcemim (71,9/)
toz-pembe (67,5/)
azaydidem (71,1/)
KumraL_KrakeR (68/)
Pdr93 (75,8/)
servey (76,3/)
bsram_ (64,6/)

matilda34 (69,7/)

5. Takım Ortalama:

nilsub (77,8/78,9/-1,1)
ebrusonmez (60,4/)
btlbetul (65,7/)
morordek (61,4/62,2/-0,8)
candy_candy ()
467. etapta (27.05.2016) kendi istegi ile ayrılan üye
savurgan ()
fyzanur (78,1/76,5/0,6)

Hayırlı sabahlar güzel bağyanlar
Bahsettiğim ödemi hala atabilmiş değilim öyle ki +200 geldim bugün malesef. Tüm takımdan özür diliyorum bu sebepten. Haftaya 63.0 olacağıma söz veriyorum burada herkesin önünde.
Başlangıç kilom 68.
Geçen haftaki kilom 64.6
Bu hafta 64.8
Yüzde hesabı
-0,3
64.6/64.8/%-0,3

Bir daha böyle bir şey tekrarlanmayacak. Emin olabilirsiniz.

Ben diyetisyen listesiyle 3 günde 1.5 kilo aldım. Kızlar bilir sonra dukanima geri döndüm. Ben işte bol protein, düşük karbonhidrat, sıfır şeker şuan. Dukanla 2 günde 2.2 gitti. Bakalım yarın kaç gidecek

valla ben de dün gittim bana haftada iki kere 1 yumurta yiyebilirsin dedim. dedim orda dur ben hergün iki yumurta yiyorum :stop: dedim niye? kolestrol için dedi. teslerimi gösterdim benim kolestrolüm normal dedim. ilerde çıkar dedi. valla diyetisyene gelirken proteinden yana kısıtlanacağımı hiç düşünmemiştim dedim. o da proteinin fazlası da zarar dedi. neyse uzatmadım ama ben sabah yumurtamı yerim yani heeeeç kusura bakmasın :KK53: bi de 4 porsiyon meyve yazmış onunda 1 porsiyonunu gece 10'a yazmış ama ben o saatte uyuyorum onu da yiyemem yani.. öyle gerisine uyucam zaten yaptığım şeyler öğlen tabldot yiyorum işyerinin yemekhanesinde.. akşam da listeye göre bişeyler ayarlarım artık:KK51: listem 2000 kalori bana fat secret'ta da 2100 kalori çıkmıştı zaten ama ben onu 1700'e çekmiştim. 15 gün sonra da özeldeki diyetisyene gidicem devletteki aydan aya kontrol yazdı ben dedim 10 günde 1 gelmeyi düşünüyorum. yok dedi çok yoğunuz 10 günlük kontroller veremem dedi :63: tatlı bi kadına benziyordu ama tombul bi bayandı :KK48: çok klişeydi ama hiç yenilememiş kendisini..

şimdi bugün akşam benim misafirim var yarın kardeşimle bi arınma günü yapıcaz yeşil sebzeler yeşilçaylar falan. sonra kardeşime de ben bi liste ayarladım o da sağlıklı beslenme odaklı oldu. buraya da ekliyim side bakın bi olmuş muo_O
1200-1500 kalori onunda yaklaşık :KK51:
Melikenin rejimi haftaiçi-1.webp
Melikenin rejimi haftaiçi-2.webp

Melikenin rejimi hafta sonu.webp

Insallah berbaer hamile kaliriz :halay:

Aktarda satiliyo canm hic duymadnmi kiz

Sabah az geldi kuzum bana:110::63:
belli mi olur kız bi bakmışsın bereber hamile kalırız nasipp :))
çörek otunu duydum da yağını içilebileceğini sanmıyodum
canım yemeklerden 30-40 dk önce içeceksin 1 tatlı kaşığı tok karna yada yemekten hemen önce şçersen kg alırsın
aa bunu söylediğin iyi oldu canım bide durduk yere kilo alırdım teşekkür ederimm :KK19:
Kaptanımız da uyarmis zaten daha sık gelmeye calis canim bak kendin de demissin buraya ugramazsan motive olup veremezsin.

Ya aslinda dusundum de haksizlik ediyorum sanirim. Saf gibi ilk 3 ayla kiyasladim su anki uykularimi. Ilk 3 ayda aksam 8-9 dedin mi uyuyakaliyordum simdi 12'leri görüyorum. Yani normal insan uykusu ama önceden cok uyudugum için sanki şu an az uyuyormusum gibi geldi bana sanirim:KK48:

Ayy canim benim insallah :KK68:

Ya ben bi ara Mayıs annelerine yazayim dedim, kimseyi tanimiyorum millet cevap yazmiyor falan uyuz oldum. Burda herkesi taniyorum, hazir tecrubeli anneler de var o yüzden burayi da amacindan saptirip gebelik forumu gibi kullaniyorum. Bazilarini sıkıyor olabilirim, simdiden herkesten özür diliyorum bu vesileyle :KK48:

Burasi da senin takimin Feyzos :KK68:
valla ben hiç sıkılmıyorumm canım aksine takip ediyorum hergün ne yazacak senin şu yazılarının altında hamile grafiği gibi bişey çıkıyo ya orayı okuyorum hep :KK68:

candy_candy candy_candy hosgeldin canm ben Merve 28 yasindayim 4 yasinda bi oglum var 1haftaya mezun olup cocuk yapmaya baslamayi dusunuyorum bakalim nasiip
Mayis ayindan beri burdayim 80kilo ile basladim yine saka maka 12 kilo vermsim :KK53:
Sende eski uyelerdenmissin az cok biliyon iste yemicen gulum:ukala:

aynen canım yemicen bu kadar basit :KK48:

hadi inşallah mezun olursun. ben de bebiş için tekrar bu yola baş koydum. doğum kilolarımı da atamadım bi türlü üstümden :KK14: inşallah bu sefer olacak ama

Size küsicektim ama neyse kıyamam şimdi:KK15:

Teşekkür ederim canım. :KK15:

Haftaiçi devamlı girmeye çalışsan açığı kaparsın

Ben ağlıyoomm bennn :mad:
Neyse sen bebenle ilgilen sana sonra çemkiririm.

Canım bu sefer kendine bir söz ver; sağlığın için, kendin için, mutlu olmak içinn...

Senin için hangisi daha çok iyi olucaksa onu seç tabi :))
Ve eşine isteyince neler yapabileceğini kanıtma
Kendine inan ki o da sana inansın.Bence bi 10 kilo vermeden diyete başladığını da söyleme :))
Bak daha çok gençsin. 1 tane yavrun var. Sende demişsin ikinciyi istiyorum diye neden daha sağlıklı bir anne olmayasın ki :))
Unutma her zamn imkan vardır.Sadece inan ve iste

Tabi etiketlerim herkesleri benimle ilgileninn. :KK45:
Bakk yoksa ağlarım :mad::mad:

Ayy süper olurdu ama sporu öğleden önce yapınca yetişemedim.
Bugunde geç kaldım.et tavuk falan yetişmez..

Yağı diye biliyorum. İştah da kesiyormuş.

Tişikkirr ederimm. :KK28::KK28:

Sizde beni tek bırakmayın o zamn :KK8:

Kötü örnek aldımm. :KK30:

Söz mü?? :KK33:

Bak birkaç ay bırakmadan devam etsen süper motive olursun.

Ağlayayım istiyon demii :KK61::KK61::KK61:

Sağolunn efeniimm :-)

canım benim çok iyisin yaaaa :KK15::KK15::KK15:

hazır satan markalar da var canım .. tercih meselesi tabi .. ben diktirmeyi tercih ettim .. @Pdr93 canım bide artık gelinlik bakmaya başla derim.. ben 5 ay önce gelinlik bakmaya başladım 1,5 ay sonra karar verdim ve dikimine başlandı

canım akşam yemekleri yemiyorum ben asıl amacım bu akşam yememek.. yaptığım diyet denebilir.. boyum 1,73 83 kilodan 63 kiloya düşmüştüm bu sayede geçen sene evlendim doğum kontrol hapı bide yeni bi düzene alışma falan derken 71-72 kiloya çıktım 1 buçuk aya yakındır burdayım 67,5-68 kiloyum şuan .. tabldot yemeği ben dışardan söylüyorum küçük kaplarda geliyoo baya baya az oluyo mesela dün arnavur ciğeri yedim kuşbaşı büyüklüğünde 6 parça anca vardı o derece az yani :KK14:
hamilelik planı benimde var sınavım var mart ayında onu geçersem bide 63-65 kilo arasında olursam bebiş yapmak istiyomm :anneadayı:

hayırlısı canıım.. valla gruptan ne çok bebiş isteyen var.. sanırım 1-1.5 yıl sonra bu sefer doğum kiloları için burda buluşacağız :21::21:

Ben burda konu açmıştım yaa canım bi kadınla eşim diye sonra bu kadın beni avmde gördü zorla öpecekmiş nasıl mideyse falan epey tartışdak sonra kocan bana aşık dedi ve eski eşimin ona attığı mesajları gösterdi kendi yazdıklarını silmiş:eek:güya o masum zavallı :duduk:hatta hatırladığım mesajları yazayım bakin ben nasıl kandırılmışım eşim kabul ederse senlede birlikde olurum önce onun iznini almalıyım
Kadın ne yazdıysa
Ben eşim için özel birşey yapmadım o beni her haliyle kabul etti prenses gibi falan yaşamıyor dışardan öyle gözüküyor:KK12:
Asla boşanmam o benim ilk aşkım sadece izni gerekli ( harem kurcak mal):KK12:
Daha bir sürü şeyler:ukala::ukala:
Eve geldim çıldırmışcasına benim saff demezmi alay ettim:KK57: allah aşkına bu devirde kim kabul eder kumayı sen buna inandınmı:mad:işteee öyle dahasıda var neysekiii bitti yalnız hiç görüşmüyorlar kAdın heryerde millete mesajları gösteriyormuş adam bana asıldı diye kadın 52 yaşında 15 lik beyne sahip onu profosörler avukatlar öğretmenler istiyormuş benim çulsuzu ne yapsın oda garibim harem kurayım derken evdekindende oldu

Aynen yaa bide kadın bununla sınırlı kalmadı hergün beni taciz etti sonra heryerden sildim engelledim bidaha ulaşamadı :63:tek üzüldüğüm bu olaylar olduğunda ex kayınpederi aramışdım oda iki çift laf etti adam konuyu bilmiyormuş öğrenince çookk özür diledi tek ona üzülüyorum o gündür adam hasta geçen yine gece hastaneye kaldırmışlar çook üzülüyor ex kayınvalide öyle çok üzülüyorlar oğullarına lanet okuyorlar sadece onlara üzülüyorum yoksam kızımda alıştı:anne:

ay masum adam öyle yapmaz yaa, aynen evdeki bulgurdan da olmuş salak herif, uzaklaştır kendinden kuzum, açgözlü adamlar kadınları haketmiyo :63:

kaptanım narkozu su ile atacaksınız zaten, bol bol su için.

O zaman cumanın ilk bildirimi benden gelsin...
78.9 inşallah herkes eksidir...opuldunuz.

kuzum oğluşun nasıl oldu?

Gunaydinlar bildirimler gelmis bile :) ben de 2 hafta onceye gore 800 gr almisim, normal mi tecrübeli analar? savurgan savurgan sen de bildirim yap bakim listeye girmeye hevesliysen bi yerden başlaman lazim :) fyzanur fyzanur seni de ekleyeyim listemizin sonuna :)

***5. Takım 491. Etap***

toplight (73,4/)
tatlitambak (74,3/)
inatettimolacak (69/)
w e n d y (61,9/)
keremcemim (71,9/)
toz-pembe (67,5/)
azaydidem (71,1/)
KumraL_KrakeR (68/)
Pdr93 (75,8/)
servey (76,3/)
bsram_ (64,6/)

matilda34 (69,7/)

5. Takım Ortalama:

nilsub (77,8/78,9/-1,1)
ebrusonmez (60,4/)
btlbetul (65,7/)
morordek (61,4/62,2/-0,8)
candy_candy ()
467. etapta (27.05.2016) kendi istegi ile ayrılan üye
savurgan ()
fyzanur (78,1/76,5/0,6)

ördekcim gayet iyi valla, kilo olarakta ortada buluştuk seninle :KK48:

w e n d y (61,9/61,7/0,2/%0,00)

yüzde sabit çıktı ya :olamaz:

canım hoşgeldin, gidicek kilolar merak etme, çok şey öğreniyoruz burdan inan, benimde bi kızım var, o da 28. ayında, @tatlitambak onun da oğluşu 28. ayına girdi, aynı zaman anneleriyiz biz ne güzel :KK68:

kızım 24 temmuz doğumlu, şu an hiç bişi beğenmiyo hanımefendi, onu sevmedim giymicem, bunu sevmedim giymicem derdinden sabah çıkamıyoruz evden, 2 yaş sendromları varki aman aman valla, Allah sağlık versin yavrularımıza :anne:

benim kızımda 17 temmuz doğumlu maalesef henüz konuşmuyor :KK14: biz de yemek konusunda sıkıntı yaşıyoruz yemek istemediği bişey olunca (ki her türlü sebze yemeğini yemiyor hep makarna hep pilav) elleriyle gözlerini kapatıyor :KK45: çok sevimli oluyor ama makarna pilav yasak bebiş benim kilolu biraz annesine çekmiş :KK53:

benim kızımda 17 temmuz doğumlu maalesef henüz konuşmuyor :KK14: biz de yemek konusunda sıkıntı yaşıyoruz yemek istemediği bişey olunca (ki her türlü sebze yemeğini yemiyor hep makarna hep pilav) ellerizle gözlerini kapatıyor :KK45: çok sevimli oluyor ama makarna pilav yasak bebiş benim kilolu biraz annesine çekmiş :KK53:

ay kuzum, severim ben onu, yedirme yedirme, sonu bize benzemesin :olamaz:

Back
X