Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay sağol kuzum sorma evdeki herşeyi yıkadım kaç gündür geberdim ...:)
Bunlar iyi günlerin huhuuuu....:KK66:

Sağol canım .. Yazmışsın uzunca opuyorum...

Afiyet olsun bol bol eksiler...
Bende küçük hastalanınca herşeyi yikadim zor oluyo bu mevsimde Allah bidaha gostermesin

Selamin Aleyküm sevgili Kardeş takım :KK68:

Bendeniz 8. Takım kaptanı Banu :KK25:
Maalesef ilk kez geliyorum diyebilirim :KK22: Hep cepten girdiğim için sıkıntı oluyordu ama şükür dün eşim iş içinde olsa yeni bir laptop alınca bende bayram ettim açıkçası :KK70:
Artık arada da olsa fırsatım oldukça burayada uğrayabilirim :KK60:

Bu arada 2ciliğinizi tebrik ederim :KK36:
İnşallah her hafta hepimiz tartılarda hep eksiler görürüz :KK39:
Açıkçası benim şansıma bu hafta mezun olmak isteyen iki arkadaşımız süper kilolar verdiler yoksa sırf benle olsa zor olurdu o birincilik :KK33: tabi haftaya bildirimler yapılana kadar bende çok dikkatli olmaya devam edip daha fazla eksi görmeye çalışacağım :KK66:

Bugün daha çok olur meyvelerde şeker var ne de olsa

Haklısın canım, diyorum ya meyve cennetine düşmüş gibiydim valla, artı çıkmadığıma şükrediyorum :)

Maalesef ilk kez geliyorum diyebilirim :KK22: Hep cepten girdiğim için sıkıntı oluyordu ama şükür dün eşim iş içinde olsa yeni bir laptop alınca bende bayram ettim açıkçası :KK70:

Açıkçası benim şansıma bu hafta mezun olmak isteyen iki arkadaşımız süper kilolar verdiler yoksa sırf benle olsa zor olurdu o birincilik :KK33: tabi haftaya bildirimler yapılana kadar bende çok dikkatli olmaya devam edip daha fazla eksi görmeye çalışacağım :KK66:

BiZde sizi tebrik ederiz kaptanım, amin inşallah hepimiz bol bol Eksi görelim :)

Wendy cim asıl bugün gitcek benimde öyle olmuştu salata haşlanmış sebze çorba ve akşam üstü 1 patates ye hatta bulursan sade kumpir ye

Ay inşallah öle olur matildacım, Şahide'n yemekten keyif alıyorum bu diyette, almasam yeter moduna giricem yakında :)

Dur bakalım yarın sabah ne olacak..

Tunaydin kizlar sanahtan beri kafami isten kaldrip gelemedim nasil olduysa 5yildir kulla digim duduklu tencerem bu sabah mutfagimi savas alanina dondurdu buhar dugmesi bozulmus sanirim ordan gazini cikarmis :KK35:butun dolaplarma et yapismis onlari temizledm:temizlik: oglumda salondaki haliyi keceli kalemle boyams :tokat:birde onu sildim yoruldm cokkk

toplight toplight bende inanrm nazara kaptanim benide gorenler ne guzel zayiflamissi dedi 1 ay gram veremedm

Bu arada dun yedigim cips simit bana +100 katmis bidahada yemem doydum:KK70:

Merhaba banucum tesekkurler bizde sizin 1.ciliginzi kutlariz :KK9:

Tunaydin kizlar sanahtan beri kafami isten kaldrip gelemedim nasil olduysa 5yildir kulla digim duduklu tencerem bu sabah mutfagimi savas alanina dondurdu buhar dugmesi bozulmus sanirim ordan gazini cikarmis :KK35:butun dolaplarma et yapismis onlari temizledm:temizlik: oglumda salondaki haliyi keceli kalemle boyams :tokat:birde onu sildim yoruldm cokkk

toplight toplight bende inanrm nazara kaptanim benide gorenler ne guzel zayiflamissi dedi 1 ay gram veremedm

Bu arada dun yedigim cips simit bana +100 katmis bidahada yemem doydum:KK70:

Kızz patladı mı naaptı? Her kullanımda korkarım düdüklü tencereden bende :(

+100 sen iyiymiş valla cips vardı bi de, Didem bi çikolatalı gofrete +500 çıktıydı :(

Kızz patladı mı naaptı? Her kullanımda korkarım düdüklü tencereden bende :KK43:

+100 sen iyiymiş valla cips vardı bi de, Didem bi çikolatalı gofrete +500 çıktıydı :KK43:
Patladi ama kapagi firlamadi buhar deliginden cikartms butun buharini bide minik minik etler ay iyiki o an mutfakta degildim
Cios simit yedim ama cokk yol yurudum eritmisimdr zati hee bide 1 bardak ice tea icmistm onu yazmayi unutmsm:KK72:

Back
X