Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cnm çok kh ağırlıklı değilmi menün kan grubunu sormuştum soyledinmi

canım görmemişim çok giremedim siteye alışamadım daha :oops: kan grubum B rh +

kilom çok diye yüksek kaloriden başlattı ama menü öyle çok kabarık gelmedi bana o_O telefondan atayım birazdan listemi de bi bakın normal gibi o_O

Yok hayatım yaa bu hafta sonu yorucu gectı nedense ıkı cocuklu hayata alısmaya calısıyorummm
Ay benimkilerde çok yaramaz ... Daha dur ela buyusun etrafı karıştırmaya başlasın birde....
Mirabaaa. Benim bugünkü menum olanaklardan dolayı pek dukan olmadı ama yine de yazayım.
Sabah: 1 wasa, 1 tatlı kaşığı labne, 1 kahve sade
Ogle: 4 kaşık sebze yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, ayran
Aksam: 5 kaşık yeşil fasulye, az tursu
Pazar gününü olabildiğince hasarsız kapadığım için pek mesudum
Su: 2 lt Spor: 13 saat basketbol antrenörlugü spor sayiliyorsa yaptım. ( Minik gruplarda bir hareketi 40 defa gösterdiğim için onlardan çok yoruluyorum.)
@KumraL_KrakeR @toz-pembe nilsub nilsub @keremcemim @morordek Günüm böyleydi
Menun güzel olmuş.... Ay sporun ondanda güzel kız o kadar çalışma kaç kslori yaktırıyor acaba...
Yarın +2 gelırım deme sebebım de ev cok karısıktı hep gec yedım kahvaltıyı gec yaptım ara oğun yoktu su ıctıgımı hatırlamıyorum wc ye cıkamadım hep olumsuz gectııı ama cumaya toparlarımmm kg mu koruma hedefımı tutturcam merak etmeyınn hırslıyım onda sorun yok Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee ancak sutum de sankı azaldı gıbı belkı streslıyım ondandırr o yuzden hızlı vermeyı yavaslatmam gerekk sut cok önemlı anneler bılırrr kesılır dıye strese gırdım ve haftasonu boyu da azdı:KK61:agladımmm hattaaa neden bu kuzucummmm yoksa ıddıa edıyorum bırıncı olurum sartlar uygun olsa dogru mu sahnurummm toplight toplight
Önce elanın sutu şekerim stres yapma sutun azalmasın anne sutunu marketten alamadığımıza göre kaptanımın dediği gibi -500 yeterli senin için....

kızlarr
ilk kilo bildirimi benden gelsin sabah ne kadar artı çıkacam diye korkarak çıktım tartıya ki wc ye gitmedim belirtirim
cuma 74,1
ptesi 73,3
bu kilo ile kahana çorbasına başladım hedefim cumaya en az 72 veya 71 aslında 70 i görsem hiç fena olmaz
Harikasin. Ben bu sabah erkenden çıktığım için tartilamadim malesef. Valla bu lahanayla çok süper verenleri duydum. Sende verirsin bence

kızlarr
ilk kilo bildirimi benden gelsin sabah ne kadar artı çıkacam diye korkarak çıktım tartıya ki wc ye gitmedim belirtirim
cuma 74,1
ptesi 73,3
bu kilo ile kahana çorbasına başladım hedefim cumaya en az 72 veya 71 aslında 70 i görsem hiç fena olmaz
Kaptanım sürekli wc sorunun olmasa sen 62 lerde bile olurdun...

Harikasin. Ben bu sabah erkenden çıktığım için tartilamadim malesef. Valla bu lahanayla çok süper verenleri duydum. Sende verirsin bence
inş canım yaa ağzın bal yesin
Kaptanım sürekli wc sorunun olmasa sen 62 lerde bile olurdun...
yaa nilgünüm benim bu kabızlığım başa bela güzel kg veriyom sonrasında bi takılıyo wc ye çıkamadıkça sinirden yiyorum ki belki baskı yapar çıkabilirim diye o da kg yapıyo
hedefim yılbaşına 65 bakalım becerebilecekmiyim

yaa nilgünüm benim bu kabızlığım başa bela güzel kg veriyom sonrasında bi takılıyo wc ye çıkamadıkça sinirden yiyorum ki belki baskı yapar çıkabilirim diye o da kg yapıyo
Ben o kabızlık sorununü kiraz sapı cayiyla çözdüm. Eğer o çözemezse eczaneden aldığım laksatifler ile 7 saat sonra anında wc desin.

Ya çok şükür benim öyle sürekli olmuyor arada ama çok zor seni duşunumiyorum ne dicem kaptanım bir kaç kişinin yazısını okudum ...
Sabahları sirkelli ballı su bu işe mucize diyolar kadının biri market sirkeleri kullanırken iyi bırakınca eski halime dınuyorum uzun suredir ev yapımı sirke kullandım çareyi buldum diyo.. Bıraksamda kabızlık olmuyor ev yapımı dirke kullanın diyor...
Ben yarın başlıcam sirkeli ballı suya...
Bakalım dedikleri kadar mucizemi...

Ben o kabızlık sorununü kiraz sapı cayiyla çözdüm. Eğer o çözemezse eczaneden aldığım laksatifler ile 7 saat sonra anında wc desin.
canım ilaca bağımlı kalmak hoşuma gitmiyor benim sıkıntım orda kiraz sapı kuru kayısı vs denemediğim şey kalmadı
Ya çok şükür benim öyle sürekli olmuyor arada ama çok zor seni duşunumiyorum ne dicem kaptanım bir kaç kişinin yazısını okudum ...
Sabahları sirkelli ballı su bu işe mucize diyolar kadının biri market sirkeleri kullanırken iyi bırakınca eski halime dınuyorum uzun suredir ev yapımı sirke kullandım çareyi buldum diyo.. Bıraksamda kabızlık olmuyor ev yapımı dirke kullanın diyor...
Ben yarın başlıcam sirkeli ballı suya...
Bakalım dedikleri kadar mucizemi...
ay nilgünüm denemedim mi sanıyon kaç sene önce denedim hem de hiç işe yaramadı o da maalesef
ben artık böyle yaşamaya alıştım

canım ilaca bağımlı kalmak hoşuma gitmiyor benim sıkıntım orda kiraz sapı kuru kayısı vs denemediğim şey kalmadı
ay nilgünüm denemedim mi sanıyon kaç sene önce denedim hem de hiç işe yaramadı o da maalesef
ben artık böyle yaşamaya alıştım
Ay kaptanım geçen ayça kaya anlattı artık bağırsak florası nakli yapılıyormuş sağlıklı kişinin hasta kişiye konuyormuşki bağırsaktaki sağlıklı mikroorganizma çoğalsın neler var...

Back
X