Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa ne güzel :)
Bizim aslında 9 Mayıs görünüyordu, sonra doktor gelişimine göre 4 Mayıs'a çekti. Sanki böyle önden önden gidiyor gibi geldi, etkiler mi dogum tarihini bilmiyorum tabi :)

Koç burcu kötü degildir tabi de ben akrep burcuyum boga ile daha iyi anlasıyorum diye tercihimi ondan yaptım :KK70:
Cnm başlarda tarih değişiyo son adetten hesapladıkları için 1-2 ay kala netleşir
Allah herşeyden önce sağlıklı doğum versin tabi sonrada gönlüne göre versin cnm

bülra cım hadi bakalım iyi gidiyorsun
matilda cım ayşe ile senin sonucu merak ediyom
wendy tatlım bozma moralini sende
ebru yeme dondurma sakın
özge senin menü de güzel
nilgün senin akşam yemeği yok mu ben mi göremedim
ay yoktu kaptanım akşaö kuru meyveleri yiyince erken kapattım...:KK49:
tam yatıyodum iyi geceler kaptanım bu akşam rahat uyuyun inşallah...:dua:

Cnm başlarda tarih değişiyo son adetten hesapladıkları için 1-2 ay kala netleşir
Allah herşeyden önce sağlıklı doğum versin tabi sonrada gönlüne göre versin cnm
Evet büyük ihtimalle dedigin gibi son aylarda netlesir. Bakalım, saglıklı olsun da burcu cok önemli degil :)

aynen kaptanım, yamula ile yemliha aynı yerler aslında :KK48: bu arada ne kadar çok çorba o kadar iyi diyolar, içebildiğiniz kadar için.

saf protein yapıcam canım, sınırlı izinli ürünleri de tüketmeyerek, bakalım ne olacak.

dukan iksir ne ola ki? yapayım onu da.

maşallah iyi bari, hem pasta ye hem eksi gör, servey 2 oldu bu hatun, bende mi yesem :KK48::KK48: servey servey
ay bende sasirdim ama dun cok hareketliydim aksama kadr mutfaktan ckamadim lavabonun alti bozuldu 2 defa markete gttim geldm lavoba ac almak icin snra daha bter oldu heryer batti bide orlari temzle derken ole isde isallah 2 gune aldigim 900 gr da vermis olursam eksiyle gelirim insallahhh ;) dukan iksire bak canim netten yesilcayla yapiliyo 500 ml suya 2 corba kasigi yesil cay yarim limon 1 soda koyuyosn btun gun iciyosun dye hatrliyorum ama sen genede bak netten tam tarf al canim ;)

Bugunku menum safprotein 1.gun
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk peynir
5'i bi arda cay 1 kupa

Arada
Su ve yesil cay

Aksam yeni yedim kusura bakmayin hicde acikmadim zorla yedim galiba yorgunluktan acikmadim btun gunde hep disardaydim oyuzden yiyemedim
1 kase 2 kasik yulaf kepekli yogurt yedim bu kadr

Simdi 3 kupa kiraz sapi cayi ictim su ictim

Toplam 3 saat yurumusumdur cnku saat 3 gibi ciktim evden evden cikana kadrda evimi temzledim ole isde bakalim sabah ne olcam nilsub nilsub toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek

aynen kaptanım, yamula ile yemliha aynı yerler aslında :KK48: bu arada ne kadar çok çorba o kadar iyi diyolar, içebildiğiniz kadar için.

saf protein yapıcam canım, sınırlı izinli ürünleri de tüketmeyerek, bakalım ne olacak.

dukan iksir ne ola ki? yapayım onu da.

maşallah iyi bari, hem pasta ye hem eksi gör, servey 2 oldu bu hatun, bende mi yesem :KK48::KK48: servey servey
Franbuazlı olsunnn verırsınnn

Selamin Aleyküm kızlarr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Maşallah ne güzel canlı sizin buralar baya sohbet edilmiş :KK68:
Hazır rahata kavuşmuşken sizlerede bakayım dedim ;)

banucum herzaman bekleriz tatlım sende güzel kg vermeye başladın eminim yaza kadar gayet güzel olacaksın
bu arada tebrikler birinci oldunuz devamını da bekliyoruz tatlım

İnşallah canım ;) yaza kadar baya gitmiş olur inşallah :KK68:
Sırf rahat rahat yürümek için çok daha fazla istiyorum zayıflamayı ;) Şükür eskiye göre daha rahatım ama sonuçta 100 kgla yürümek farklı daha azla yürümek daha farklı ( gerçi beni görenler kiloma pek inanmıyorlar ama hakikatler insanın tartıda şamar gibi yüzüne vuruyor tartıya çıkınca :KK67: )

kızlar bende koydum düdüklüye lahana çorbamı bakalım gazamız mübarek ola sabah tartılıp ne kadar gittiğine bakarız yarım lahanadan yaptım kg vermem iyi giderse kalan lahanayı da yaparım gerçi regli iken ne kadar doğru sonuç verir bilmem ama

Kızzzzzz nasılmış o lahana çorbası :rolleyes:

Gerçi geçmişte Lahana çorbasından hastanelik olmuş biriyim ama kilo için af edersiniz kuş poku işe yarıyor deseler ağzımı havaya açıp dolanırım :KK70::KK70::KK70:
Benim seneler önce yaptığım lahana çorbasında; kabak, havuç, kereviz, lahana, soğan, maydanoz birde enginar vardı ( karaciğerime dokunmuştu nasıl cins bir bünyem varsa her yerim kabarmıştı midemide maf etmişti )
Sizinki nasıl bir şey hani aynısı değilse hazır evde lahanam varken yapayım bende ( kapuska yapacağım yoksa :KK48: )

bülra cım hadi bakalım iyi gidiyorsun
matilda cım ayşe ile senin sonucu merak ediyom
wendy tatlım bozma moralini sende
ebru yeme dondurma sakın
özge senin menü de güzel
nilgün senin akşam yemeği yok mu ben mi göremedim
Yemedim kaptanımm. İrademe az daha hakim olayım listeye gireyimm.

Bugunku menum safprotein 1.gun
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk peynir
5'i bi arda cay 1 kupa

Arada
Su ve yesil cay

Aksam yeni yedim kusura bakmayin hicde acikmadim zorla yedim galiba yorgunluktan acikmadim btun gunde hep disardaydim oyuzden yiyemedim
1 kase 2 kasik yulaf kepekli yogurt yedim bu kadr

Simdi 3 kupa kiraz sapi cayi ictim su ictim

Toplam 3 saat yurumusumdur cnku saat 3 gibi ciktim evden evden cikana kadrda evimi temzledim ole isde bakalim sabah ne olcam nilsub nilsub toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek
Çok hareketli bi gün olmuşş.San ayarın bol eksiler getirsinn.

Back
X