- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #220.821
Insallahhh canim aminnnnnÇok hareketli bi gün olmuşş.San ayarın bol eksiler getirsinn.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallahhh canim aminnnnnÇok hareketli bi gün olmuşş.San ayarın bol eksiler getirsinn.
Aleykum selamm..Selamin Aleyküm kızlarr
Herkese hayırlı geceler
Maşallah ne güzel canlı sizin buralar baya sohbet edilmiş
Hazır rahata kavuşmuşken sizlerede bakayım dedim
İnşallah canımyaza kadar baya gitmiş olur inşallah
Sırf rahat rahat yürümek için çok daha fazla istiyorum zayıflamayıŞükür eskiye göre daha rahatım ama sonuçta 100 kgla yürümek farklı daha azla yürümek daha farklı ( gerçi beni görenler kiloma pek inanmıyorlar ama hakikatler insanın tartıda şamar gibi yüzüne vuruyor tartıya çıkınca
)
Kızzzzzz nasılmış o lahana çorbası
Gerçi geçmişte Lahana çorbasından hastanelik olmuş biriyim ama kilo için af edersiniz kuş poku işe yarıyor deseler ağzımı havaya açıp dolanırım
Benim seneler önce yaptığım lahana çorbasında; kabak, havuç, kereviz, lahana, soğan, maydanoz birde enginar vardı ( karaciğerime dokunmuştu nasıl cins bir bünyem varsa her yerim kabarmıştı midemide maf etmişti )
Sizinki nasıl bir şey hani aynısı değilse hazır evde lahanam varken yapayım bende ( kapuska yapacağım yoksa)
Hadi ben yatayım..Diyette düzenli uyku önemli :))Insallahhh canim aminnnnn![]()
saol nilgünümay yoktu kaptanım akşaö kuru meyveleri yiyince erken kapattım...
tam yatıyodum iyi geceler kaptanım bu akşam rahat uyuyun inşallah...![]()
bayaa koşturmuşsun didemcimKizlarrrr ben geldim siz gidiyosunuz
Sabhtan beri disardaydim ancak girebildim kusura bakmayin pazara fln gttim baya hareketli bi gun oldu![]()
csnım senin önceliğin ela ben boşuna 500 gr demiyom sanaHızlı koşup yoruldummmm 3 haftadır cok ıyı gıdıyordum nazar degdıı sanırımm bu hafta sabıt kalırsam buyuk basarııı ama zor gıbııı![]()
canım biz bu hafta lahanaya taktık ana malzeme lahanaSelamin Aleyküm kızlarr
Herkese hayırlı geceler
Maşallah ne güzel canlı sizin buralar baya sohbet edilmiş
Hazır rahata kavuşmuşken sizlerede bakayım dedim
İnşallah canımyaza kadar baya gitmiş olur inşallah
Sırf rahat rahat yürümek için çok daha fazla istiyorum zayıflamayıŞükür eskiye göre daha rahatım ama sonuçta 100 kgla yürümek farklı daha azla yürümek daha farklı ( gerçi beni görenler kiloma pek inanmıyorlar ama hakikatler insanın tartıda şamar gibi yüzüne vuruyor tartıya çıkınca
)
Kızzzzzz nasılmış o lahana çorbası
Gerçi geçmişte Lahana çorbasından hastanelik olmuş biriyim ama kilo için af edersiniz kuş poku işe yarıyor deseler ağzımı havaya açıp dolanırım
Benim seneler önce yaptığım lahana çorbasında; kabak, havuç, kereviz, lahana, soğan, maydanoz birde enginar vardı ( karaciğerime dokunmuştu nasıl cins bir bünyem varsa her yerim kabarmıştı midemide maf etmişti )
Sizinki nasıl bir şey hani aynısı değilse hazır evde lahanam varken yapayım bende ( kapuska yapacağım yoksa)
inşallah tatlım yarın kaç gidecek meraktayımBol bol gider inşallah
aferin sana senin hedef neydi 55 miydi bi an önce gir listeye de mezun olYemedim kaptanımm. İrademe az daha hakim olayım listeye gireyimm.
iyi gecelerHadi ben yatayım..Diyette düzenli uyku önemli :))
Benimki aşırı düzenli olmuş yalnız saat 11 buçukk![]()
Aleykum selamm..
Bizim takım çok aktif oluyor.Bazen yetişemiyoruz.
Bende lahana yapıyorum bugun 3. gündeydim.
Biz @keremcemim tarifini yaptık.
Yarım lahanayı ufak ufak doğrayıp içine soğan pırasa domates biber ve bi paket hazır çorba koyduk.Yapan herkes çok sevdi.
canım biz bu hafta lahanaya taktık ana malzeme lahana
içine ben pırasa kereviz yaprağı kırmızı biber bol soğan ve salça koydum suyu fazla olmuş blenderdan geçirdim
keremcem matilda ve wendy küçük küçk doğrayıp suyunu az koyup kapuska tarzı yemek gibi yapmışlar haa bi de lezzet versin diye hazır çorba da koyduk evde ne varsa onu yiyoruz wendy hariç diğerleri güzel kg verdi benim ilk günümdü yarın belli olacak ama bugün çorba acaip lezzetli olmuş ben toplamda 10-12 kepçe içtim 2armut 1elma yedim yarın sonucu görcez
eminim sende yaza gayet güzel kg vercen
Haklısın canım hatta bu hafta sıfır her hafta bır kılonun ustunde verdım ve resmen coktummmmsaol nilgünüm
bayaa koşturmuşsun didemcim
csnım senin önceliğin ela ben boşuna 500 gr demiyom sana
Offfff bu ıyıymışşşşşş ebruübtlbetul Betüşüm bitanem zengin koca bulup kaçtın mı yoksa jıllıan yaparken ruhunu mu teslim ettiinn.
![]()
Kızz bende işe gidicem günlerimi karıştırdım diye bi şokladımHerkese mutlu haftasonları dılıyorummmm![]()
Kızz bende işe gidicem günlerimi karıştırdım diye bi şokladım![]()
Aman bizim vasfiye teyze bile verdi kilolarını mezun oldu bu ebruda iş yokaferin sana senin hedef neydi 55 miydi bi an önce gir listeye de mezun ol
Ok seninle kankiii olabiliriz kanımca burda sabahken orda akşam eee sende karışık yaşadığına göre bana uyarBana alışmalısınnnn
gecem gunduzum yokkkk