Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menümü yazayım yorumlayın madem sizde; lahana 4. gün.

Sabah; 1 muz, şekersiz türk kahvesi

Öğle; 2 kase lahana, 2 yk yoğurt

Ara; 1 muz, şekersiz nescafe

Akşam; 3-4 yk elmalı yoğurt

Su:1,5 lt
Spor; koşturdum, yapamadım dün bişi, 1 saate yakın koşturmaca diyelim.

morordek morordek nilsub nilsub @toplight @inatettimolacak
afiyet olsun canım güzelmiş menün yemek olarak bişey yok ama sadece çorba içmişsin öğlen .. lahana çorba mı yoksa yemek gibi mi yedin

:KK15::KK68:

Sagol teyzesi ne zamandir yemiyordum ben de eşim de cok sever yapip yiyelim ailecek :KK48: gerci senin kv baya yapmis eşe dosta dagitmissin :))
evet dağıttım ama ellerimlen yaparım tekrar nolcak .. benim eşim sevmiyormuş yeni öğrendim ilk defa mercimek köftesini sevmeyen birini duydum diye dalga geçtim bende :KK45:

aşk olsun, kolestrolüm var benim üstüme gelmeyin :KK48:

ebruşum akşam nerde?? kız hiç bişi yemiosun, metabolizmanı küstürme bak sonra??

işe yaradı mı nilgünüm?? bu diyette gazlı içecekler yasak yapamıcam sodalı yeşil çayı ama denemek istiyorum..

sebze yemedim diye diosun yani :KK48::KK48:

ay çok geçmiş olsun kaptanım, o kadar strese ödem toplamıştır vücut cidden, üzülmeyin.
lahanayı bıraktıktan sonra yap canım etkisi var bir ara yapıyodum her gün tatlıtambağa daha çok yaramıştı onunla beraber yapıyoduk..

Olur arada oyle ya yani bu lahana da şok diyet sayilir aslinda metabolizmanin şaşırıp artik vermesi lazim ama bilemedim ki acaba neden :KK43:

kanım düşük hala, ilacımı yeniden içmeye başladım, bi de almıyorum da, ona da şükür :KK48::KK48: sanırım vücut sabitliyo azıcık kendini, sonra patır patır vericem yine eminim ben:dua:

içeceklerde 4 senedir falan şeker kullanmıyorum aslında hiç aramam ama nedense mistik çayda eksikliğini hissettim belkide ilk defa denediğim için öyle geldi kuzum bugün bidaha içicem aynı etkiyi vercek mi bakalım

evdekilere yaparsın ozaman yada bi misafirin falan gelirse yapabilirsin canım herkes çok seviyo ... 75 i görüncede kendin için yaparsın denemeni tavsiye ederim üstünün karameli olmasa diğer tatlılara göre çok çok masum bi tatlı zaten
karemelide çok severim...:KK70:

Olabilir aslında ama kilo verince insan ne olursa olsun devan etmek istiyor
ben biraz değiştirerek yapmak istiyorum çünkü çabuk hasta oluyorum ve iyileşemiyorum... sabah kahvaltımı yaparım öğlen akşam çorbamı içerim öyle olmaz mı acaba...
içeceklerde 4 senedir falan şeker kullanmıyorum aslında hiç aramam ama nedense mistik çayda eksikliğini hissettim belkide ilk defa denediğim için öyle geldi kuzum bugün bidaha içicem aynı etkiyi vercek mi bakalım

evdekilere yaparsın ozaman yada bi misafirin falan gelirse yapabilirsin canım herkes çok seviyo ... 75 i görüncede kendin için yaparsın denemeni tavsiye ederim üstünün karameli olmasa diğer tatlılara göre çok çok masum bi tatlı zaten
denicem tatlım bu aralar çok meşhur ...

kanım düşük hala, ilacımı yeniden içmeye başladım, bi de almıyorum da, ona da şükür :KK48::KK48: sanırım vücut sabitliyo azıcık kendini, sonra patır patır vericem yine eminim ben:dua:
Evet ya belki onun etkisi vardır matilda falan da kan değerleri dusukken veremiyoruz diyorlardi sende de öyle olmustur belki kuzum bozma moralini :)

Bende 2 gündür kahvaltı yapıyorum. Böyle daha sağlıklı sanki
he iyi o zaman canım sevindim...bende öyle yapıcam ...
Bencede sakın sakın sakın
korkma kız yapmıcam...:KK48:
Mercimek köftesine lafım yok ama sadece onu yemissin başka eklemlerde yapsaydın yoğurt falan daha iyi olurdu
en güzel ayran olur yanında ...:kk77:
aynen canım benim de işime geldi valla bu hafta 3 gün protein yapayım diyodum dünkü mercimek köftesiyle dengelemiş oldum :KK45:

aslında akşam yememeye alıştım ama mistik çayı içtikten sonra bi açlık hissettim baya.. metobalizmayı çalıştırdığı için mi oldu acep bilemedim
hımm bilmiyorum canım olsun iyi işte...eme sakın ama daha güzel verirsin...

:nazar::nazar::nazar:

aman nilgünüm hangi diyete çok sağlıklı diyolar ki Allahını seversen, hepsi zararlı internette, hatta bi yerin ağrısın kesin kanser çıkıosun :KK48::KK48:

canım eksi görmüyorum ama devam edicem, dukana dönmek istemiyorum, bu hafta başladım bitireyim istiyorum, eşim de yapıo ya benimle, onun da motivasyonu düşmesin ben yemedim diye.

gönlün mü yok kız yoksa yapmaya? okuma boşver onları, 3 ay değil ya, 1 haftacık, sporunu yap sen mutlaka kasın gitmesin o zaman.
tabiki öyle canım 1 hafta ama zaten saçım az dökülürse kalmıcak ondan dediydim kız bi pazar yaptım bugun taşıyamadım...birde lahana kaç para sizin orda ben kocaman lahana aldım 4 tl ucuz dimi...
Tabi Nilgün'un kaslari degerli, giderse napacak :-) isine gelmiyordur onun bahane ariyordur :p
tabi değerli kızzzzz zaten bağışıklığım zayıf hasta olmam lazım her sabah akşam hayvanlar var çocuklar var ev işleri var geldimi gitmiyo meret hastalık benden şok diyet yapmam ....:KK20: değiştiririm azcık... 1 eksik olsun sağlıklı olsun....:KK59:
Geçmiş olsun kaptancım şimdi durumu nasıl?

4-5 saatlik spor için nasıl motive oluyorsun canım merak ettim :KK14:

bu çorbadan ben de yapıcam ama diyetini yapmicam kış çorbası olarak öyle azcık tadımlık :kk77:

oooo 58:KK8: tebrikler :KK9:

Ben de bitki çayını 2 den fazla içmiyorum çok kahve içtiğim için 2 bile beni etkiliyor bazen.. E kahveden de geçemem :KK22:

Evet Evet ebruşum planımı yaptım inşallah uyarım :KK53:

Sabah: kıymalı aci biberli yumurta (2 yk kıyma 1 yk domatesli acı biber sosu 2 yumurtadan) + buzlu kahveli süt (şekersiz) + 1 kk peynir + 4 zeytin + 2 dilim karabuğdaylı ekmek

Ara: 1 mandalin (irice biraz) 1 bardak sade türk kahvesi

Öğlen: Fırında tavuk + salata + 1/2 kase yoğurt + 2 dilim karabuğdaylı ekmek

Ara 2 : Yeşil elma + Light sütlü mistik çay

Akşam: Köfteli Türlü (Patlıcan, kabak, patates, bezelye, havuç, misket köfte hepsi fırında pişiyor:KK68:) 1 kase yoğurt + 2 dilim karabuğdaylı ekmek :KK52:

eğer bi değişiklik olmaz ve işten direk eve gidersem plana uyulur ama bi değişiklik olurda plana uyamazsam listeye uyacak başka bi plan yapılır :cool:

bu arada dün 1 saat 35 dk totalde yürüdüm. 15 + 35 + 30 +10 şeklinde bi de aradaki kısa mesafeleri sayıyor program totalde de 9200 adım etti :KK59: ahhh çok güzel:KK51:
yap bakalım bende yapıcam ama lahanam çok buyuk yarısını yapıcam şimdilik...
Ay bugun ben de mi yapsam canımı çektirdin :p
yap yap mercimek köftesi yap tiriliçe yap yeee :KK48: benide çağırr...:KK50:

Evet ya belki onun etkisi vardır matilda falan da kan değerleri dusukken veremiyoruz diyorlardi sende de öyle olmustur belki kuzum bozma moralini :)

bozmuyorum canım, stres yok, eninde sonunda gidicek kilolar :KK66:

tabiki öyle canım 1 hafta ama zaten saçım az dökülürse kalmıcak ondan dediydim kız bi pazar yaptım bugun taşıyamadım...birde lahana kaç para sizin orda ben kocaman lahana aldım 4 tl ucuz dimi...
bende 5 küsüre aldım, yarım yarım pişirdim ama hergün yaptım valla, yetmiyo 2 kişiye :KK48: valla bayaa uyguna geldi bu diyet, dukandan sonra hele :KK48::KK48::KK48:

15095726_1886345651588856_1909103729265402729_n.webp

kim o bana ekmek yeme diyen....:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X