Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kac ciktin bacim merak ettim

yaa sorma dun esim isten 5.30 da geldi ondan sonra gece 12 ye kadar totom yer gormedi bi de cok panik oldum tam isler bitti balkinda keyif icin bi sigara icelim dedik adam pat sandalyeden dustu yere kafasi yerde duran kavanozlara carpti kavanozlar kirildi 112 yi aradim ambulans cagirayim dedim ama telde kinusamiyordum cok korktum cocuklar iceride uyuyo ne yapcsm diye 112 sakinlestirdi allahtan basina bisey olmadi kavanozlar kesti diye korktum tansiyon 2 bardak tuzlu ayran ictikten sonra 4-7 idi ki esim yuksek tansiyon hastasi ayy allah kimseye yasatmasin

kolay gelsin busram

Ay o korkuyu ben yaşadım sanki burada. Çok geçmiş olsun

yok kaptanım niye ağrıtasın, boşver müdür olma, yönetici olmak zor stresi fazla, ben bi ara oldum burda kimseyi mutlu edemiyodum üstüne çabalayıp çabalayıp bi de kötü oluyodum, milletin kahrını çekmek, yok lamba patladı, yok kağıt bitti dertleriyle uğraşmak falan hiç bana göre değil valla.

Bence sen al mis gibi raporunu hatta doktorun 10 gün sonra da kontrol yazsın bi 10 gün daha kullan, azıcık dinlen evde boşver,
müdürlük derdim değil de dünkü çocuğun bilmişlik taslaması sinirlerimi bozuyor 20 gün kullanacam zaten raporu keyif yapcam
ay çok teşekkür ediyorum şu anlık iyiyim. ama tartılmaya korkuyorum kilo veremediysem diye :rolleyes:

@servey
@morordek
ebrusonmez ebrusonmez

Spordan kastım okul denetimi hahaha sesli güldüm valla tepkilere. 5 okul denetledikte bugün sürekli yürüme ve merdiven inip çıkma aktivitesi içerisindeyim. Yoksa 4 saatlik bir sporu yapmak kim ben kim :KK70:
yarın sabah tartılsana bülra eminim çok kg verdin
Ay o korkuyu ben yaşadım sanki burada. Çok geçmiş olsun
sorma tambağım ne korkuydu

ben salca da koydum 1kaşık güzel oldu

maşallah ebru cum

amin canım saılasın
ayy sorma canım ya akşam resmen iptal oldum hala kendime gelemedim acile gittiğimizde de iyi idi ama o korku bana bayaa gider
ben şimdi gidip biraz evi toparlayım balkondaki cam kırıklarını falan
Teşekkür ederim:))
Darısı size kaptanim

yarın sabah tartılsana bülra eminim çok kg verdin
sorma tambağım ne korkuydu

tamam yarın tartılcam nasipse valla çıkınca artı çıkmak veya sabit olduğumu görme korkusu var bu ara. Üzülüyorum öyle olunca gerçekten. hadi yiyorum kilo alıyorum derim ama şimdi çabaladığım halde vermemiş oldğumu görebilme ihtimali beni korkutuyor.:KK42:

tamam yarın tartılcam nasipse valla çıkınca artı çıkmak veya sabit olduğumu görme korkusu var bu ara. Üzülüyorum öyle olunca gerçekten. hadi yiyorum kilo alıyorum derim ama şimdi çabaladığım halde vermemiş oldğumu görebilme ihtimali beni korkutuyor.:KK42:
hayırdır tatlım nick mi değiştirdin
ben isveçi 6 ay kadar önce 6 gün yapıp 4kg ya yakın vermiştim

kızlar bugünki menümü yazayım
sabah
4 kepçe çorba
ara 1 kaşık nar
öğle
5 kepçe çorba (saat 3 gibi anca yedim)
ara 1 armut
akşam çorba ve haşlanmış karnıbahar olacak
su şu ana kadar 2,5 lt
spor ev temizleme alışveriş onun harici maalesef yok
bakalım yarın sonuç ne çıkacak
bu arada acaip iştahım kapandı kızlar zorla içtim öğle yemeğindeki çorbayı canım hiç bişey istemiyor haa
3. kupa yeşil çayımı içiyom şimdi de
dünden kalan ödem varsa atsın diye yarın 71 i görmeyi ümit ediyorum eğer göremezsem bırakacam valla moralim bozulacak

bu hafta 3 gün protein günü yapcam canım pazartesi , çarşamba.perşembe günleri .. salı günü biraz karbonhidrat fazla oldu ama mercimek köftesi sağlıksız bi yemek olduğunu düşünmüyorum

Sağlıksız değil bence de menüm sadece karbonhidrat oranı fazla gününün o kadar ertesi gün protein ağırlıklı yesen hiç bişey olmaz

Back
X