Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay çok teşekkür ediyorum şu anlık iyiyim. ama tartılmaya korkuyorum kilo veremediysem diye :rolleyes:

servey servey
morordek morordek
ebrusonmez ebrusonmez

Spordan kastım okul denetimi hahaha sesli güldüm valla tepkilere. 5 okul denetledikte bugün sürekli yürüme ve merdiven inip çıkma aktivitesi içerisindeyim. Yoksa 4 saatlik bir sporu yapmak kim ben kim :KK70:
Yaa ben de bi an dedim bu kız gaza geldi heralde :D
ay bacım bugun pişiricem daha yarın başlarım dedim ya...
Ayyy takip edememisim o kadar organigim kusura bakma

kizlar dunki menumu yazmadim ben
toplamda 12 kepce corba ictim
sebze olarak da sabah salatalik ogleyim tost makinasinda 2 kabak
aksam orta boy patates catalin icuyla tereyagi koydum
su
3 lt civari spor yok maalesef
evde esimle aksam dusakabin montaji yaptik
o elini kesti sonrasinda esimin tansiyon dusmus 2kere bayildi gece 11de acillerdeydik spor yapamadim ama cok kosturdum
cok gecmis olsun kaptanim tansiyon hastasiyms bide allah korusun verilmis sadakaniz varmis :KK43:

Çok güzel görünüyor.
Ellerine sağlık..

Canım sadece sabahları ye
Ve miktarı küçük tut kilo vermeni etkilemez.
Bende dün kahvaltıda yarım rlmalı kurabiye yedim ama hemkahvaltıda hemde az yediğim için kilomu etkilemedi

Allah sabır versin kolay iş değiill

Çok şekersin yaa

Vuuuvvv süpersinn. Hergün 200 gram gitse haftada 1400 gider...
Saol cnim evet ole yaptim bgun bakalim yarin sabah ne olcak bgun hala artidaydim cumaya kadr sabit olsam yetr bana :KK43: masallah canim sende cok gzel kilo vermissin ;)

akşamı hafif tutmak çok iyi canım...

çok içiyosun didem kiraz sapını ....
Ewet yaa cok haklisin son zmanlarda cok iciyorum bgun icmedim icmicem yarin 2 bardak icerm ama malum persembe dkkat etmem lazm :KK66:

yazdan yaptığım domates sosum var canım...ok yapıcam bugun bakalım ama sabah çorba içmicem ben olur dimi...öğlen ve akşamları içicem..

o kesinnnnnn betüş gibi olmamın imkanı yok çıtası çok yüksek sakatat konusunda:KK70::KK70::KK70:

ya tamam yeşi çay gibi yada 5 i bir arda 3 fincana kadar içte kiraz sapını fazla tüketiyo gibi geldi...:kahve:
biliyorum canım akşamları hafif tutunca kilo veriyorum demiştin...
Yesil cay ve 5'i bi arda icerim kiraz sapi cok icmicem artik kasiklarimda sanci oluyo bi kac gundur bu icmedm bakalim olucakmi yine
ya neler yazmış american clinic saç dökülmesi ile başlıyo diye 1 tabağı 20 kalori diyo çok az bilemicem tabi sağlıkçılar uygun görmemiş...giden yağ değil imkanı yok yağ olmasının diye kaslarınız eriyo diye bacım...şok diyet tabiki...o_O
ya bencede sagliksiz bu dyet giden sadece su gbi geliyo bana normal diyete donuldugunde insallah kilo almazsniz
:KK66:

Slm kizlarrr bgun giremedim hic sabah kahvaltidan snra kizimi okula braktim bende platese gittim 1 saat plates yaptim baya hamlamisim dunde okadr spor yaptim ama acilamamisim bildigin son dkikalarda titriyodum :D nese kiraz sapi cok iciyorum hepiniz haklisiniz artik icmicem okadr arda bi icicem yesil cay form caya devm edicem yine 2 gundur kabizim form cayim btti oyuzden galiba ama hep form cayi icememki ben wc icin nese onada bi cozum blucam bu hafta okadr gzel gelemicem galiba bgunde artidaydim oyuzden bu hafta sabit gelirsem kizmayin bana olurmu :(:KK42:

ay çok teşekkür ediyorum şu anlık iyiyim. ama tartılmaya korkuyorum kilo veremediysem diye :rolleyes:

servey servey
morordek morordek
ebrusonmez ebrusonmez

Spordan kastım okul denetimi hahaha sesli güldüm valla tepkilere. 5 okul denetledikte bugün sürekli yürüme ve merdiven inip çıkma aktivitesi içerisindeyim. Yoksa 4 saatlik bir sporu yapmak kim ben kim
Benim 2.5 saatlik leslie kardio falan yapmışlığım vardı geçen sene
Bu benide geçti dedimm. :KK70:

Kızlar menum... inatettimolacak inatettimolacak

06.00 sirkeli ballı su

08.00 kahvaltı biraz ciğer 1çatal yumurta peynir çay 1dtbe 5yeşil zeytin

11.30 sade Türk kahvesi 1kuru kayısı 2ceviz

13.00 öğlen 1yk ciğer 1yk acı sos 4peynirli ızgara mantar

16.00 1bardak tarçınlı zencefilli sut

18.00 akşam 4yk et sote 2yk pilav boll salata ayran

2lt su
40 dk yürüyüş

Yaa ben de bi an dedim bu kız gaza geldi heralde :KK70:

Ayyy takip edememisim o kadar organigim kusura bakma

Öyle gaz opette yok ne gazı Allasen :D

Benim 2.5 saatlik leslie kardio falan yapmışlığım vardı geçen sene
Bu benide geçti dedimm. :KK70:

haahaah zorlasam belki de zorlayacak yerim yok :D

Çok teşekkür ederim Büşracım darısı sana inşallah..

Aminmn inşallahhh :)

Back
X