- 23 Ağustos 2012
- 14.725
- 38.945
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #221.321
Çoktann kastın ne Ebrucum? Cıs mı yedin??Sağol canım. Mutluyum ama bugün çok yedim sanki
Herkeslereee günaydınnnnn![]()
Hahah, al işte Servey tüm takımın ayarını bozdu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoktann kastın ne Ebrucum? Cıs mı yedin??Sağol canım. Mutluyum ama bugün çok yedim sanki
Herkeslereee günaydınnnnn![]()
Yaa ben de bi an dedim bu kız gaza geldi heraldeay çok teşekkür ediyorum şu anlık iyiyim. ama tartılmaya korkuyorum kilo veremediysem diye
servey
morordek
ebrusonmez
Spordan kastım okul denetimi hahaha sesli güldüm valla tepkilere. 5 okul denetledikte bugün sürekli yürüme ve merdiven inip çıkma aktivitesi içerisindeyim. Yoksa 4 saatlik bir sporu yapmak kim ben kim![]()
Ayyy takip edememisim o kadar organigim kusura bakmaay bacım bugun pişiricem daha yarın başlarım dedim ya...
cok gecmis olsun kaptanim tansiyon hastasiyms bide allah korusun verilmis sadakaniz varmiskizlar dunki menumu yazmadim ben
toplamda 12 kepce corba ictim
sebze olarak da sabah salatalik ogleyim tost makinasinda 2 kabak
aksam orta boy patates catalin icuyla tereyagi koydum
su
3 lt civari spor yok maalesef
evde esimle aksam dusakabin montaji yaptik
o elini kesti sonrasinda esimin tansiyon dusmus 2kere bayildi gece 11de acillerdeydik spor yapamadim ama cok kosturdum
Saol cnim evet ole yaptim bgun bakalim yarin sabah ne olcak bgun hala artidaydim cumaya kadr sabit olsam yetr banaÇok güzel görünüyor.
Ellerine sağlık..
Canım sadece sabahları ye
Ve miktarı küçük tut kilo vermeni etkilemez.
Bende dün kahvaltıda yarım rlmalı kurabiye yedim ama hemkahvaltıda hemde az yediğim için kilomu etkilemedi
Allah sabır versin kolay iş değiill
Çok şekersin yaa
Vuuuvvv süpersinn. Hergün 200 gram gitse haftada 1400 gider...
Ewet yaa cok haklisin son zmanlarda cok iciyorum bgun icmedim icmicem yarin 2 bardak icerm ama malum persembe dkkat etmem lazmakşamı hafif tutmak çok iyi canım...
çok içiyosun didem kiraz sapını ....
Yesil cay ve 5'i bi arda icerim kiraz sapi cok icmicem artik kasiklarimda sanci oluyo bi kac gundur bu icmedm bakalim olucakmi yineyazdan yaptığım domates sosum var canım...ok yapıcam bugun bakalım ama sabah çorba içmicem ben olur dimi...öğlen ve akşamları içicem..
o kesinnnnnn betüş gibi olmamın imkanı yok çıtası çok yüksek sakatat konusunda
ya tamam yeşi çay gibi yada 5 i bir arda 3 fincana kadar içte kiraz sapını fazla tüketiyo gibi geldi...
biliyorum canım akşamları hafif tutunca kilo veriyorum demiştin...
ya bencede sagliksiz bu dyet giden sadece su gbi geliyo bana normal diyete donuldugunde insallah kilo almazsnizya neler yazmış american clinic saç dökülmesi ile başlıyo diye 1 tabağı 20 kalori diyo çok az bilemicem tabi sağlıkçılar uygun görmemiş...giden yağ değil imkanı yok yağ olmasının diye kaslarınız eriyo diye bacım...şok diyet tabiki...![]()
Benim 2.5 saatlik leslie kardio falan yapmışlığım vardı geçen seneay çok teşekkür ediyorum şu anlık iyiyim. ama tartılmaya korkuyorum kilo veremediysem diye
servey
morordek
ebrusonmez
Spordan kastım okul denetimi hahaha sesli güldüm valla tepkilere. 5 okul denetledikte bugün sürekli yürüme ve merdiven inip çıkma aktivitesi içerisindeyim. Yoksa 4 saatlik bir sporu yapmak kim ben kim
Çok teşekkür ederim Büşracım darısı sana inşallah..ebrusonmez yeni kilonu veda edip daha aşağılarıda görürsün inşallah. Mutlu oldum senin adına maşallah sana
![]()
Seninde denge şaşmış anlaşılan..Herkeslereee günaydınnnnn![]()
Yok cıs yemedim ama dolu dolu oldu.Çoktann kastın ne Ebrucum? Cıs mı yedin??
Sağol kuzum hedeflerimiz aynı darısı sana ..Saol cnim evet ole yaptim bgun bakalim yarin sabah ne olcak bgun hala artidaydim cumaya kadr sabit olsam yetr banamasallah canim sende cok gzel kilo vermissin
![]()
Be varmış ayarımızda bizimmmmÇoktann kastın ne Ebrucum? Cıs mı yedin??
Hahah, al işte Servey tüm takımın ayarını bozdu :)
Be varmış ayarımızda bizimmmm![]()
Demi amaAy ne olcak kuzum, dünyanın kahrını çekiceğimize dünya bizim kahrımızı çeksin![]()
Yaa ben de bi an dedim bu kız gaza geldi heralde
Ayyy takip edememisim o kadar organigim kusura bakma
Benim 2.5 saatlik leslie kardio falan yapmışlığım vardı geçen sene
Bu benide geçti dedimm.![]()
Çok teşekkür ederim Büşracım darısı sana inşallah..
Ya sorma cnm bugün yoğun bi gündü sabah oğlanı kursa goturdum öğlen geldik gelince de ev işine daldim sonra çocukları yatirdim yemek yap ye derken akşam oldu oturamadim yani bugünİyi akşamlar hanımlar, ses yok bugün takımda, nerelerdesiniz acaba??
KumraL_KrakeR
medusa38
matilda34
btlbetul
Iyi aksamlar cnm bende cok yogundum bugun telefonu elime alamadm hic misafrlerim vardi bu ara pek bi fazla yedim sanrm kendimi saldim sanki bi cikmaza dogru gidiyorumİyi akşamlar hanımlar, ses yok bugün takımda, nerelerdesiniz acaba??
KumraL_KrakeR
medusa38
matilda34
btlbetul