Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay gel bende sana miss gibi süt veririm doğal tavuk yumurtası veririm birde bir bidon peynir veririm gelin anacım gelen karlı çıkar... kahvaltılık sos veririm kuzu keserim gelinnn. yaylada dere kenarında piknik yaparız...:KK68:
Nilgun foton var mı merak edıyorum senıı
Ikı cocuk vardı dımı senın 8 ve 4 yaşında bende de ıkı dene bırı 7 bırı 3 aylık:KK70:calışmıyorsun sanırım ben calısıyorum sımdı dogum ıznındeyım uzattım ıznı evdeyım şimdılıkkk

:KK6:
sen nerdesin kız ... yazın gelin ama kışın çok soğuk olur buralar... buyrun kızzzzz sacda gözleme yaparım ay tatlitambak gözleme diyince gelirim diyodu.. kulakları çınlasın... beni tanımıyon derken sapık falan değilsin dimi..:KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70:Gazozuna hap atcammm yav cılgınlık yapar ev halını alır gelırımmm o acıdannn

sen nerdesin kız ... yazın gelin ama kışın çok soğuk olur buralar... buyrun kızzzzz sacda gözleme yaparım ay tatlitambak gözleme diyince gelirim diyodu.. kulakları çınlasın... beni tanımıyon derken sapık falan değilsin dimi..:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben manısa dayımmm sahnurla hep buluşma planımız var olmadı bır turluu toplight toplight

Ayse cım bu kdr ıradelısın eee nasıl kılo alıyorsun dıye bana sorarlar ben de sana sorayımmmm
Bazı nedenlerden o irade rafa kalkmıştı
Stres hayatın değişimi doğumlar hastalık kortizon derken 95 sonra bi silkelendim kendime döndüm bugün 66.7 walla bunu 3.5 ayda yapmama bende sizin kadar saskinim 30 yaşıma kadar hiç kilolu olmadım ben 15 16. Yaşlarında biraz balık etloydim üniversitede 18 yaşında 36 bedene düştüm hep 36 38 dim nasıl ki 6 yıl önce doğum yaptım bi daha eski halime donemedim kullandığım hormon ilaçları verdiedi galiba çünkü 2 yıl önce günde 12 km yürüyordum ancak 4 kg verebildim

Bazı nedenlerden o irade rafa kalkmıştı
Stres hayatın değişimi doğumlar hastalık kortizon derken 95 sonra bi silkelendim kendime döndüm bugün 66.7 walla bunu 3.5 ayda yapmama bende sizin kadar saskinim 30 yaşıma kadar hiç kilolu olmadım ben 15 16. Yaşlarında biraz balık etloydim üniversitede 18 yaşında 36 bedene düştüm hep 36 38 dim nasıl ki 6 yıl önce doğum yaptım bi daha eski halime donemedim kullandığım hormon ilaçları verdiedi galiba çünkü 2 yıl önce günde 12 km yürüyordum ancak 4 kg verebildim
Aferın arkadasım supersınnnn

Notes 2 3.webp
Before 95 After 73 Sağlıklı beslenmeye devam morordek morordek medusa38 medusa38 toz-pembe toz-pembe KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR toplight toplight matilda34 matilda34 nilsub nilsub

Gel kız beraber yiyelim merak etme çokda beğenmedim idare eder yenilebilir işte...
kapuska yapardı annem ben çok severdim ona benzettim bunu üstüne limon sıkıp yemeye bayılırdım beğenmediysen bana gönder ben yerimm :kk77::KK45:
Ay sorma pazar sebzesine hiçbirşey uymaz...
evet ya o konuda çok sıkıntılıyım valla pazarın yerini tutmuyor hiçç
Bende o amaçla iciyorsun zeroyu artık haftada bir kez balik yerken iciyorum icebilirsin 3 bardağa kadar izinli
tatlı isteğimi azalttı cidden 1 kutu içtim kolayı hayatımdan çıkarmıştım aslında ama sp gününde başka bi seçenek bulamadım tatlı isteği için
kızzz süper olmuşsun çook fark var valla maşallahh siyah elbise de harika olmuş :nazar::nazar:

Back
X