- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #221.781
Acımmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki ismi farklı olabilir ama ben böyle duymuştum.Sarma tatlı da denebilir.Dolanger ne olaki acaba. Bilemedim ben onu
Bende aalmayı düşünüyorum çok ucuzmuş.ilk defa denedim kullanışlı gibi bakalım zamanla göreceğiz işe yarayıp yaramadığını asıl yazın güzel olur da şimdi fiyatı düşmüşken alayım dedim
Bebek uyutmuyor mu??Acımmmmmmmmm
nilsub kuzum tesisat işi sıkıntı vermedi inşallah?
ebrusonmez afiyet olsun kuzum, 1,5 dilim tatlı ödül olsun sana :)
@keremcemim kuzum ne zaman geçeceksin evine? Kv nerde senin?
matilda34 kuzucum kızlar biliolar, ben elevit içiyorum, değerlerimi de azıcık yükseltmiş şükür.
azaydidem kuzucum nerdesin??
inatettimolacak özgecim vizeler bitti mi senin?
T tatlitambak tambakcım yine bi şeyda çoskunla başlamışsın, hayırlı olsun, sana iyi gelecektir eminim :)
KumraL_KrakeR üzülme bakalım kuzum, hemen gelen hemen gidecektir
btlbetul betüş cidden nerdesin ya? Ay tutulması mı oldun naaptın :)
toplight kaptanım ödülü dün yapmışsınız, hafta sonu devam ediyoruz o zaman diyetlere, pazartesi hedeflerimiz var daha :)
morordek hamiş ördekimiz napıo acep :)
servey iyi akşamlar Servey hatunum, kız o yoğunluğa Ela'yı napıosun sen? Kim bakıyo yanında mı götürürsün yoksa??
Dünkü menümü yazayım bende;
Sabah; 2 yumurtalı omlet, 2 siyah 1 yeşil zeytin
Ara; ayva
Öğle; 1 parça tavuk haşlama göğüs, 1 tane kadınbudu köfte, Elmalı yoğurt
Ara; 2-3 ceviz, 4-5 badem
Akşam; kereviz salatası, azıcık çılbır, peynirli salata
Yatmadan; 1 havuç
Spor; pazartesi spor salonuna yazılayım diyorum, olmayacak böle![]()
benim de gorumcem gitti bugun. Spora baslayacagim bugun. Ama ben evde yapacagim...
Oturma odasında telefondan internet çeken yer buldum az da olsa çekiyor çok şükür...
Günaydın kızlar hepinize. Yeniden tam olarak döndüm araniza:)
Ay indiremedim bi türlü leslie leri, yoksa onu yapcam da, salon iyi gelir belki bilemedim. 1 ay denesem mi acaba![]()
Bugün arkadaş oturmamız var, yine insanların zorlaması ve yeter ne çok verdinleriyle uğraşcaz dur bakalım, yanımda kek ve kereviz salatası götürücem yine :)
Canim benim kendi görüşüm. Spor yapmak için insanın isteği önemli. Evde de olsa Nerede olursan ol yapmak istediğin zaman yapabilirsin. Spor salonu sana zorlayıcı bir etken olarak spor yaptirir... belki devam edersin . 1 ay deneme iyi fikir. Ama leslie indirip evde de deneyebilirsin.
canım bence eşin akşamları onla yemiyorsun diye sabote ediyor yemek düzenini ona göre ayarladangünaydın kızlarr
bende durumlar vahim kocam diyetimi sabote ettiakşam dışarı çıktık herzaman mı çıkıyoruz ye diye diye cıs şeyler yedirdi bana hiç burda saymiyim dün yalan oldu anlicanız.. bende bugün saf protein günü yapayım dedim kurtarayım diye bugün dengelerim inşallah
![]()