Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama bu hafta güzel kg verdiğim için pek kaçamak yaptim sayılmaz kaçamak yapınca cumartesiyide sp olarak yapmayı planliyorum

Ben yeniden dukan yapayım diyorum, en azından sınırım belliydi, yediğim şey doyuruyordu, lahanadan şiştim sanki, göbeğim hiç yoktu şimdi resmen göbeğim var :( dukanda daha prensipliydim, protein yiyordum ama korkmadan, doyasıya, böle hafif yicem az yicem diye kasıyorum kendimi iyi olmuyo ya :(

Tamam canım benim yılbaşı hedefim var 60 ama belki 58 de olur inşallah sende hedefini tutturursun dukani kacamaklar çok etkiliyo çok kacirmamAya calis
insallah ulasiriz canim benim 30 kasim 67 hedefim 31 aralik 61 hedefim bakalim nolcak sen masallah yaris ati gibisin cok hizli veriyosun gerckten metabolizma yasina baktrdinmi hic merak ettim ;)

Walla aslında kendi diyetimi yazdım pazardan basliyorum. Geçen hafta bu diyeti yaptım 3.5kg verdim
Pazar sp
Pazartesi sebze protein meyve
Salı sebze
Çarşamba çorba salata
Perşembe sp
Cuma serbest
Cumartesi bugün sebze protein meyve yedim
Sebzeler karnabahar brokoli kereviz ıspanak salatalık lahana domates havuç
Protein olarak tavuk balik c yogurt
Ya aslinda senin diyetinde cok gzel akilimi çelmiyo degilsin hani napsam acaba bilemedm :KK14:
Yeniden başlayım diyorum didemcim, kiloyu onunla verdim, bi de doyası yiyip kilo vermek güzeldi, yeniden atak yapıp başlıyoruz eşimle :)

Ahh ah ördekcim bilmem mi, y.lisansı tezde bırakıp kaçmış biriyim :)

Ay çok güzel oluyomuş öyle Ebrucum yaa, naber napıosun??

Elinden geleni yap sen ördekcim, bebiş doğmadan neler yapsan kar hakkaten de, inatettimolacak inatettimolacak yuh yani Excel bilmeyeni de ilk kez duydum, Nası yüksek lisans yapcam acaba? Sabrını deniyorlar heralde senin de :KK43:
hadi bakalim bence bubhafta gzel kilo vericeks ara verdn baska seyler denedin bence iyi gelicek atak sana esindemi seninle brber dukana basliyo yoksa :KK39:

insallah ulasiriz canim benim 30 kasim 67 hedefim 31 aralik 61 hedefim bakalim nolcak sen masallah yaris ati gibisin cok hizli veriyosun gerckten metabolizma yasina baktrdinmi hic merak ettim :KK66:

Ya aslinda senin diyetinde cok gzel akilimi çelmiyo degilsin hani napsam acaba bilemedm :KK14:
hadi bakalim bence bubhafta gzel kilo vericeks ara verdn baska seyler denedin bence iyi gelicek atak sana esindemi seninle brber dukana basliyo yoksa :KK39:

Evet canım, birlikte başlıyoruz, o saf proteinle acayip iyi vericektir şimdi, beni geçmese bari :)

Valla kerevizi söyledin canımı çektirdin, salatasını yaptım, 2 gündür yiyorum :)
İyi bisey çektirdin ama canını salatasini yapaydin bayıldım ben tadına cevizli falN çok hostu artık her hafta alırım :-)
Dükan duraksamada geçmiştir artık 2 gün atak bile yeter sana kilon az

insallah ulasiriz canim benim 30 kasim 67 hedefim 31 aralik 61 hedefim bakalim nolcak sen masallah yaris ati gibisin cok hizli veriyosun gerckten metabolizma yasina baktrdinmi hic merak ettim :KK66:

Cnm sende dukandan yorulunca denersin

Bugunku menüm
Sabah
3 sutle yumurta
Çay
Öğle
Meyve tabağı armut yeşil elma ayvadan olusan
Akşam
Kiymali karnabahar
2-3 kaşık yoğurt
Bu akşam ki kacamagimda Zero olsun çok cnm istedi yanında da azcik iğde yerim
Su 2 lt
Spor mekik plank programına uyarım 30 dakika ust bolge egzersiz i
morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight
Menun cok guzel afiyt olsun
Igne neydi ya :deli:

Esin ne kadar verdi lahanDa

4e yakın verdi canım.

İyi bisey çektirdin ama canını salatasini yapaydin bayıldım ben tadına cevizli falN çok hostu artık her hafta alırım :-)
Dükan duraksamada geçmiştir artık 2 gün atak bile yeter sana kilon az

3 gün yapalım eşime 3 gün çıktı ideali 85 miş 8 kilo gidicek ondan, birlikte yaparız onunla artık, öğleyin yiyemicek o bende yemem artık, yoğurt yerim akşam da proteini yeriz, sınırlı izinlilere girmicem pek, bi de et ve domatesten uzak durcaz bakalım, kan grubu artı dukan kombo yapmayı planlıyoruz :)

4e yakın verdi canım.

3 gün yapalım eşime 3 gün çıktı ideali 85 miş 8 kilo gidicek ondan, birlikte yaparız onunla artık, öğleyin yiyemicek o bende yemem artık, yoğurt yerim akşam da proteini yeriz, sınırlı izinlilere girmicem pek, bi de et ve domatesten uzak durcaz bakalım, kan grubu artı dukan kombo yapmayı planlıyoruz :)
Yani kan grubuna göre beslenme geç saat yemeye çalış bi gün önceden yemeğini hazirla yada pratik yemekler yap sebze günlerinde de faydalı sebzelerden ye zaten hedefine ne kaldı surda verirsiniz iki kişi yapmakta daha zevkli olur

Back
X