- 23 Ağustos 2012
- 14.725
- 38.945
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #222.401
Görücü gelcem sana ondan beğendim![]()
ay nilgünün annesine mi gelmişlerdi ne, anacım evliyim ben, bebem var, kocam vurur, gelme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görücü gelcem sana ondan beğendim![]()
Kendi elinde olmayan bi kader gazaba uğramış ne yapsintarihin en fena hatunlarından medusa'yı seçtim diosun :)
Bebende kabulum dermişim de daha o kadar büyük, oglum yok artik kızını alirizay nilgünün annesine mi gelmişlerdi ne, anacım evliyim ben, bebem var, kocam vurur, gelme![]()
Kendi elinde olmayan bi kader gazaba uğramış ne yapsin
Bebende kabulum dermişim de daha o kadar büyük, oglum yok artik kızını aliriz
Boşuna dememiş ler Allah çirkin talihi versingüzellik başa bela naparsın![]()
Bir oğlum büyük diğeri de küçük kızından 7 ay oda sarışın galiba ben küçük sarıya aliyim onuay kızım büyümüşte kısmetleri bile gelmiş, duygulandım bak![]()
Bir oğlum büyük diğeri de küçük kızından 7 ay oda sarışın galiba ben küçük sarıya aliyim onu
Cnm didemde bıraktı benim diyeti kaçamak çok yaptığı için ben halbuki dünkü menüm le - deyim bugunKızlar hazır takımda biiissürü değişiklikler varken isminden memnun olmayan bu hafta yapsın, toptan karmaşa yaratalım![]()
Tamam gelinimiz bana özel den atarsin artıkay çok tatlı sıpacık, bende şu gizli foto eklemeyi becerirsem paylaşcam da, açıktan atmayım dedim.
Evet cnm ama diyetimi çevrede anlatıp ben yapamamlari duyunca aslında zoru başardığını anlıyorum aynı iradeyi kpssde de gosterip çıtır öğretmen olacam insmedusa38 senin geçenlerde paylaştığın 30 beden kotlu foton vardı ya, asıl onunla son kardeşinden aldığın fotoyu yanyana koyman lazımdı, arada teyzeden ablalığa terfi de var bence.
T tatlitambak hiç Umay,villda demedimi sen
Sukur kucagımda şimdı emıyor bınlerce sukurrr
Kendımı etıketleyınce bılddırım oldugunu gorunce hheycanlanıyorum kım acaba dıyorum bakıtorum veysişşguzel oluyor bır anlık da olsaaaa
![]()
Bugunku hamilelik takvimim bile artik yavrunuzu hissedebilirsiniz demis, bu cocuk neden bana kendini hissettirmiyor
Gerci dun gece otururken cok segrime oldu, o muydu acaba?kafamda deli sorular
Haha evet anneme gelmişler kız sen yinemi değiştin nikini:)ay nilgünün annesine mi gelmişlerdi ne, anacım evliyim ben, bebem var, kocam vurur, gelme![]()