Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

medusa38 medusa38 senin geçenlerde paylaştığın 30 beden kotlu foton vardı ya, asıl onunla son kardeşinden aldığın fotoyu yanyana koyman lazımdı, arada teyzeden ablalığa terfi de var bence.
Evet cnm ama diyetimi çevrede anlatıp ben yapamamlari duyunca aslında zoru başardığını anlıyorum aynı iradeyi kpssde de gosterip çıtır öğretmen olacam ins

T tatlitambak hiç Umay,villda demedimi sen

Yok canım sadece isim olarak duydum ama araştırmada hiç.
Ayrıca bu ara toparlamaya çalıştıkça dahada battım hep. Şeyda coskunun da bıraktım. Kendi bildiğim usul devam edecem. Yani sağlıklı beslenme şeklinde gidecek. Hırs yaptım daha da vereyim diye ama batıyorum git gide. Sağlıklı beslenerek yavaştan olsa da vereceğim bu kiloları. Hem bebek isteme vakti yaklaşıyor o yüzden depolarimi da Fullemek lazım.
Önce gözümü sonra karnımi doyurmak beslenecegim

Kendımı etıketleyınce bılddırım oldugunu gorunce hheycanlanıyorum kım acaba dıyorum bakıtorum veysişş:KK70:guzel oluyor bır anlık da olsaaaa:KK70::KK70::KK70:

Yahu soracam senin adın ne diye veysiş diyon ama aklıma veysel ismi geliyor nedense sadece.

günaydın gözel yürekli bağyanlar
ve mens oldum artı gelmem ve kaç gündür kilomda değişiklik olmaması bu sebeptenmiş meğer. o değil bitince rahat iki kilo gider diye düşünüyorum. Niyetliydim bozdum mecburen ama akşam yiyeceğim yine.

Bugunku hamilelik takvimim bile artik yavrunuzu hissedebilirsiniz demis, bu cocuk neden bana kendini hissettirmiyor :KK42:

Gerci dun gece otururken cok segrime oldu, o muydu acaba? :KK64: kafamda deli sorular

Canim normalde 18 20 hafta arası hissedersiniz ama ilk gebelik olunca pek anlamıyor insan. Ama az kaldı hissedersiniz oğlunu... ay seneye bende gebe olarak gelecem buraya ne heyecanlı ya...

Back
X