Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Protein +sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten... büyük ihtimal yarında öyle yaparım. Cuma serbest yazmış ayşe ama ben 1 gün serbest yaptım mi o 1 haftayı buluyor o yüzden serbest yapamam.
Ayşe ile beraber bana liste yapalım. Inan ki yılbaşına 68 olmak istiyorum aryik
Yaparız ortim hep beraber bende serbest yapmadim zaten geçen cuma sebze meyve protein yaptım iki günü sonra pazar başa donuyor

Bgunku menum safprotein 1. gun

Kahvalti 2 haslanmis yumurta
1 kupa form cay

Arada su ve 5'i bi yerde cayi

Aksam ustu 2 kasik yulaf kepekli 1 kase yogurt
2 tane kcuk mandalina yedm bide :(

Aksam
3 firinda baget
1 bardak ayran
2 kornison salatalik tursusu

Arada 2 kasik yogurt ve tane kcuk salatalik dgrayip icine yedim

Su ve 1 kupa 5'i bi yerde cay ve 1 kuoa form cay ictim

Su toplamda 2.5 lt

Spor
1 saat plates
2 mill leslie

nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek toplight toplight
:KK54:

Protein +sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten... büyük ihtimal yarında öyle yaparım. Cuma serbest yazmış ayşe ama ben 1 gün serbest yaptım mi o 1 haftayı buluyor o yüzden serbest yapamam.
Ayşe ile beraber bana liste yapalım. Inan ki yılbaşına 68 olmak istiyorum aryik
Tamam cnm olursun inşallah
Iyi geceler kızlar
İyi geceler cnm

benimde öyle pazartesi ve perşembe günleri yapıyorum bende :KK45: ahaaa protein kardeşi buldum

pro-bro :KK53:

ama bende persembeleri sebzeprotein gunmde olsa safprotein yapiyorum taam miii benide alin aranizaaa :KK61::KK42:

brom ayıp ettin siz zaten yapıyormuşsunuz ben katılicim aranıza inşallah :KK19:

Nası yani bi gün kek bigün tatlı :)
Bende atak yapıyom ama böyle diil:)

benimki bu çeşit atak :KK53: valla bi meşhur dukan diyet tarifleri sitesi var orada atak tatlıları bölümünde böyle kolay hemen yapabileceğim bir iki tarifi denedim bi sonraki hedefim ekler :KK8: ama bugün perşembe olduğu için tatlı yok :KK20:

Bende anlamıyor bu nasıl atak :-) o tatlıları yemese iki katı fazla verir

ama 3 günde bırakırım :-):-) onlar beni motive ediyor:KK72:

Bende kendi diyetimi yapıyorum artık bu hafta 2. Haftam geçen hafta 3.5 bu haftada bugüne kadar 3 kg verdim

kendi diyetin ne canım tam olarak çok iyi verdiyor maşallah:nazar: senin metabolizma da baya iyi ama bence :KK51:

Nasıl bir gruptur bu ya dünden beri baş agrım geçmedi kızlar.... umarım yarına geçer.
Bu arada arkadaşım gelecek sabahtan kahvaltıya. Kendisi de diyette bana sağlıklı bildiginiz tarifler varsa söyleyin yapayim

biberli lor peynirini çok severim ben. Biberleri 1 tk z.yağında kavurup lor peynirini ekleyip biraz daha pişiriyorsun. bence güzel bir peynir çeşidi kahvaltı davetleri için :KK51: 3-4 haşlanmış yumurtaya taze soğan maydanoz ve nane doğra, kırmızı biber kimyon limon z.yağı ile sosla. bu da çok güzel oluyor :kk77:

kızlar bugün kilom 116,4 500 gr gitmiş akşam yemeğini 9 da yedim ve sabah 6.30 da tartıldım normaldir :KK39:menüyü yazayım :KK52:

sabah: tavada 1 tk z.yağı ile 2 yumurta + 1 dilim peynir + kahveli buzlu süt (250 ml)
ara: yarım kase dukan tatlısı + sade türk kahvesi
öğlen: (yarım saat önce zencefilli limonlu çay)1 haşlanmış tavuk göğsü + dereotlu 1 kase yoğurt + zero kola
ara: kalan yarım kase dukan tatlısı + çay
akşam: (18.00) az pişmiş 2 adet haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir
akşam: (21.00) 1 yumurta + 4 dilim kasap sucuğundan sucuklu yumurta + yarım kase yoğurt + 2 yudum zero + birazdan biraz fazla zeytin (kaçamak)

spor: 40 dk yürüyüş

o akşam 9 dakini yemicektim biliyorum. Yatıp uyuyabilseydim de yemicektim zaten ama çok işim vardı ve yiyip işlere daldım hareketli bi gece geçirdim tek tesellim bu ve tabiki sabah gördüşüm -500 gr :KK51: 12 de yattım dayanamayıp zaten sabah devam ettim işlere de :KK14:

o akşam 9 dakini yemicektim biliyorum. Yatıp uyuyabilseydim de yemicektim zaten ama çok işim vardı ve yiyip işlere daldım hareketli bi gece geçirdim tek tesellim bu ve tabiki sabah gördüşüm -500 gr :KK51: 12 de yattım dayanamayıp zaten sabah devam ettim işlere de :KK14:

ahh candy'cimm ahh, sen neler yapacaksın, azıcık azim sana..

bugün için hiçbir şey hazırlamadım. sabah 2 haşlanmış yumurta (tam pişmiş) + 1/2 kk peynir + 2 dilim dukan ekmeği ( 1,5 yk yulaf kepeği) yanında 1 bardak çayla yedim. öğlen tavuk şiş yerim muhtemelen (göğüs etinden yapıyorlar) ayran içerim yanında. akşam doğumgününe gidicez arada yemek yiyebileceğim hiçbir zaman yok ne yapacağımı hiç bilmiyorum :KK43: buzlu kahvemi yapıp götürücem tatlı niyetine yemek işini de halledicez atık bilmiyorum kuaföre gitmem lazım kıyafetlerim hazır değil. kız kayınvalidede. bugün karmakarışığım. bi de akşam çok ağladım o yediklerim yüzünden (özellikle de zeytinler) başım da çok kötü bugün

Bgunku menum safprotein 1. gun

Kahvalti 2 haslanmis yumurta
1 kupa form cay

Arada su ve 5'i bi yerde cayi

Aksam ustu 2 kasik yulaf kepekli 1 kase yogurt
2 tane kcuk mandalina yedm bide :KK43:

Aksam
3 firinda baget
1 bardak ayran
2 kornison salatalik tursusu

Arada 2 kasik yogurt ve tane kcuk salatalik dgrayip icine yedim

Su ve 1 kupa 5'i bi yerde cay ve 1 kuoa form cay ictim

Su toplamda 2.5 lt

Spor
1 saat plates
2 mill leslie

nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek toplight toplight
:KK54:

Menün dolu dolu ve sağlıklı görünüyor, sağlıklıca götürsün kilolarınıda. Günlük sporunda çok iyi maşallah.

bende dünkü menümü yazayım;

Sabah; 1 muz

Öğle; Birazcık fırın tavuk, ayvalı yoğurt

Ara: 1 mandalina, 3-4 ceviz, bi kaç leblebi

Akşam: dukan krep, kıyma sote, 1 bardak ayran, acı sos.

Su: 1,5 lt
Spor; maalesef :KK43:

morordek morordek toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub

Akşamı erken kapattıysan spora o kadar da üzülme. Menün abartısız görünüyor yani.:super:

Günaydın. Teog dan dolayı yine sabahın 5 inde evden çıktım. Hava buz gibi, inanılmaz hastayım, bir adanalı olarak her daim 25 derece üzeri havalara alışkın olduğum için bu sabah 4 derece olan Adana'yi hiç ama hiç sevmedim. Gozbebeklerimin bile usudugunu hissettim. Yine sınav komisyonunda görevliyim. Malesef bugün sabah çeyrek simit, 1 üçgen peynir ve 1 cevizle açılışı yaptım okulda. bu kadar hasta, yorgun ve açken simit, çay, üçgen peynire hayır diyemedim, deme lüksüm de yoktu aksi halde 2 ye kadar aç kalacaktım. Dukan yapmıyorum artık yapamıyorum desem daha doğru olur, suanki hedefim yine akşam çok az sebze ve yogurt, öğle ve sabah protein ve sebze ağırlıklı beslenmek, karbonhidrati olculu tüketip şeker ve yag tüketimini kısıtlamak şeklinde. Çoğumuzun motivasyonunun soguklardan, hastalıklardan, kışın az beslenmenin yazdan çok daha zor olduğundan dolayı etkilendigini biliyorum.

Günaydın. Teog dan dolayı yine sabahın 5 inde evden çıktım. Hava buz gibi, inanılmaz hastayım, bir adanalı olarak her daim 25 derece üzeri havalara alışkın olduğum için bu sabah 4 derece olan Adana'yi hiç ama hiç sevmedim. Gozbebeklerimin bile usudugunu hissettim. Yine sınav komisyonunda görevliyim. Malesef bugün sabah çeyrek simit, 1 üçgen peynir ve 1 cevizle açılışı yaptım okulda. bu kadar hasta, yorgun ve açken simit, çay, üçgen peynire hayır diyemedim, deme lüksüm de yoktu aksi halde 2 ye kadar aç kalacaktım. Dukan yapmıyorum artık yapamıyorum desem daha doğru olur, suanki hedefim yine akşam çok az sebze ve yogurt, öğle ve sabah protein ve sebze ağırlıklı beslenmek, karbonhidrati olculu tüketip şeker ve yag tüketimini kısıtlamak şeklinde. Çoğumuzun motivasyonunun soguklardan, hastalıklardan, kışın az beslenmenin yazdan çok daha zor olduğundan dolayı etkilendigini biliyorum.

o zaman şu karbonhidrat diyetini yapsana.. hani yiyecekleri puanlayarak 40 puanı mı ne geçmiyorlardı bişeydi :KK51:

Back
X