Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bgunne dedikodular yaptiniz bakim :KK48:
Bgun cok giremedm kusura bkmayin annemdeydim ara ara grip knusulanlari okudum btrdim ama :KK70: medusa38 medusa38 kelepcemi taktirdin kizzz hadi itiraf ett kiskancligimizdan catliyoruz hepimiz hasetligimizden ericez yakinda :KK70: :KK70: :-) ama masallahin var gercekten cok gzel kilolar veriyosun sendeki metabolizmanin azicigi bende olsa yetrdi bana :mad: :KK39:
23 yaşında senin metobolizmasi hızlıdır a zicik kaçamağı azalt bak nasıl veriyosun

ayy canim dikkat et yaa kotu bsey olmazsn :KK43: cok gecmis olsun canm

ahahahh :KK70: tmm ama dukanda heleki safprotein gnunde hic yapilmamasi gerekirken ben mandalina yedm ondan ole sey ettim :KK70:

aynen bende gecen farkettim canim yazicaktim unutmusum ama ben bu hafta gel gitler cok yasadim oyuzden malesef cok az gidicek bu haftada sen beni gecersn :KK66:
Kiz bende bu aksam pop kek yedim :kızgın:
Onun cok etkileyecgini dusunuyorum

morordek morordek toz pembeye yazdigin aciklama cok yerinde olmus dogru yazmissin
Sen kilonu takma kafana bebisine odaklan kiz sopalarim seni bak :sinirli:
Yaa öncelik bebiste zaten ama gidis de iyi degil bence. Tamam saglikli seyler yiyorum o da faydalansin diye ama kacamaklarim da oluyor ya canım cekiyor:KK23:

Selam 5 takimin çítir Hatunlari 10. Takimin selamini getirdim :KK36: nasilsiniz kizlar morordek morordek hamilelik nasil gidiyor cnm:KK25: inatettimolacak inatettimolacak iş güç nasil gidiyor ?
toplight toplight nasil gidiyor kaptanlik bir kac hafta önce devr almistin Takimi :KK28:
İyi gidiyor canim, cok sukur bi sıkıntı yok :) inatettimolacak ve toplight bu ara cok yogunlar, arada gelip bakiyorlar.
Sen nasilsin, nasıl gidiyor?
Bu saatte burda ne isim var diye merak ediyosanz soliim brokoli bagrsaklarmi bozdu wcden cikamiyomki yataga geceyim :KK35:
Belki popkek de gitmiştir aradan :-)

Bgunku menum saf protein 2.gun annemde oldgumdan cok safprotein gibi olmadi ama olsundu :KK23:
kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 kupa sekersiz cay

Arada form cay ve su

Arada 1 kasik yulaf kepekli 1 kase yogurt

Aksam 3 haslnmis baget ama bitanesinin yarisini kizim yedi
1 kasik yogurt
3 catal yesil salata
Ekmek sicacikti canim cekti 1 lokmada ondan aldim :KK43::olamaz:
Arada 2 bardak kiraz sapi cayi
1 kupa form cay

Toplamda su 2.5 tl

Spor
3 mill leslie
20 squat
50 sn plank
15 tam mekik
2×20 yarim mekik
10 yarim şınav
25 bi bacak 25 bi bacam yan yakma hareketi
bgun gzel spor yaptim dunde ole insallah heo bole devm ederim yarn sabahi nerak ediyorum bakalim ne ckicam :KK25:
toplight toplight morordek morordek @nilsub inatettimolacak inatettimolacak

Gayet güzel didemcim

günaydın kızlar dün size mesajı yazdım yemekten sonra bi üşüme geldi güya ders çalışacaktım uyuyakalmışım 8e geliyordu sabah zor kalktım
kuzulara geçmiş olsun hepsi hastalanmış
daha tartılmadım birazdan tartılır eklerim

IMAG1346_1.webp

Kızlar ben sabit çıktım geçen haftaya en azından pazartesi gelen artı gitmiş bide regl bitmedi daha akşam bitki çaylarına verdim kendimi ödem gitsin diye :KK45: buna da şükür diyorum toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak

dünkü menümüde yazayım

sabah yulaf kepekli yoğurt 3 kaşık
şekersiz sütsüz kahve

öğlen tavuk döner 3 kaşık yoğurt

akşam 1 fincan mistik çay
1fincan yeşil çay
1 fincan 5i 1 yerde çay

2 litre su içtim
işe gelirken 55 dk yürüdüm
eve dönüşte 15 dk yürüdüm

toplight toplight morordek morordek

dünkü menümüde yazayım

sabah yulaf kepekli yoğurt 3 kaşık
şekersiz sütsüz kahve

öğlen tavuk döner 3 kaşık yoğurt

akşam 1 fincan mistik çay
1fincan yeşil çay
1 fincan 5i 1 yerde çay

2 litre su içtim
işe gelirken 55 dk yürüdüm
eve dönüşte 15 dk yürüdüm

toplight toplight morordek morordek

Hakkaten bu açlığa sabit olmaman lazım kuzucum, bildiğini yap sen :KK15:

(candy_candy/117,1/116,3/0,8/%0,68)

IMG_20161005_110057.webp

dün gittiğim doğum gününde şekersiz çay dışında hiçbir şey yiyip içmedim başarılı bir geceydi lakin zeytin aşkıma bi çare bulamıyorum dün yediğim zeytin sayısı 32 (tek seferde) ataktan eser kalmadı yani :KK43: psikolojim yerlerde iki gecedir ağlaya ağlaya bi hal oldum :cry: ben niye bu kadar iradesiz bi tipim ya :KK42:

bi de 22 kasımdan beri tuvalete çıkamadım :KK14:

ya aslında çıkarıyom ama bacaklarım gözükür diye bende altıma pantolon giydim üstte bişey yoktu :KK45:

ben çıkıyorum sabitleyince inip çekiyorum :KK8: parmaklarımın görünmesine bile tahammülüm yok :olamaz: bi de flashlı çekiyoru ki camdan yansıma olmasın :KK53:

(candy_candy/117,1/116,3/0,8/%0,68)

Eki Görüntüle 1916799

dün gittiğim doğum gününde şekersiz çay dışında hiçbir şey yiyip içmedim başarılı bir geceydi lakin zeytin aşkıma bi çare bulamıyorum dün yediğim zeytin sayısı 32 (tek seferde) ataktan eser kalmadı yani :KK43: psikolojim yerlerde iki gecedir ağlaya ağlaya bi hal oldum :cry: ben niye bu kadar iradesiz bi tipim ya :KK42:

bi de 22 kasımdan beri tuvalete çıkamadım :KK14:
canım sen endokrine gittin mi kendini helak etme de bu kadar zeytini nereye yedin bacım ben 3-4 ten sonra yememem lazım diyorum

***5. Takım 493. Etap***

toplight (71,6/)
tatlitambak (76/)
inatettimolacak (69,2/)
wendigo (61,3/)
üye nick degistirdi, eski nicki: w e n d y
medusa38 (66/) üye nick degistirdi, eski nicki: keremcemim
toz-pembe (66,9/)sabit
azaydidem (69,1/)
KumraL_KrakeR (69,1/)
Pdr93 (73,7/)

servey (75/)