Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar kızlar nerdesiniz, kaçamak mı yapıyorsunuz yoksa???
Bu hafta hiiiiiç öyle kendinize ödül falan vermeyin, herkescikler kilo almıstı :KK12:

Ben kaçamak yapmıyorum vallahi usluyum bugün ama hal kalmadı hiç çocuklardan. Karton kutudan kumbara yapalım diye tutturdu kızım. Onla ugrastim. Birazdan eşim gelecek ev oturması gidecegiz

Kızlar kızlar nerdesiniz, kaçamak mı yapıyorsunuz yoksa???
Bu hafta hiiiiiç öyle kendinize ödül falan vermeyin, herkescikler kilo almıstı :KK12:
Kaptanım herkes gezmeye gitti sanırım bende bu parayı uyuyarak geçirdim bu hafta tatlitambak ortim benle takiliyor matilda da ve didemde gözlemin altında yani inş fire vermicekler 3 umuzun menüleri aşağı yukarı aynı olacak şaşırmayın yani:-)

Bugünkü menüm
Sabah
Yesillik ustunde peynir salata
Menemen
Çay
Ara
Yarı sutle Türk kahvesi
Akşam
Balık
Tere roka iceberg ve kuzu kulagindan bol yeşil salata yağsız tuzsuz bol limonla
Zero
Ara
Ayva+ portakal
Su 2 litre
40 dakika yuruyus
40+60 mekik
1 dakika plank
30 dak pilates bant ve dambillarla calisma

Bugünkü menüm
Sabah
Menemen
Çay
Ara
Yarı sutle Türk kahvesi
Akşam
Balık
Zero
Ara
Ayva+ portakal
Su 2 litre
40 dakika yuruyus
40+60 mekik
1 dakika plank
30 dak pilates bant ve dambillarla calisma[/
morordek morordek toplight toplight nilsub nilsub

Kusura bakmayın kızlar malum oğlan hasta eşim evde birazda temizlik le uğraşınca akşam oldu pek gelemedim yarında öyle olur muhtemelen
Menüm
Sabah peynirli yumurta salata 1 tane zeytin
Ara yoğurt 1 portakal 1 mandalina 1 dilim ananas
Akşam tavuk ızgara karnıbahar ve sirkeli lahana salatası
Su 2 litre
Spor birazdan 1 saat bisiklet yapıcam yapınca yazarım

Sabah 10. 30
menemen
Lost peynirli yeşil salata

Ara 12.30
1 muz
yesilcay

öğlen 14.30
roka salatası
balık

Ara - akşam 17.30
2 minik hurma
1bardak tarçınlı süt

19.30 da misafirlikte saldırmak için 4 yk yoğurt
içine 2 yk nar.

meyve oranı çok fazla ama tatlı isteği vardı bugün. ..

morordek morordek toplight toplight medusa38 medusa38

Bugünkü menüm
Sabah
Menemen
Çay
Ara
Yarı sutle Türk kahvesi
Akşam
Balık
Zero
Ara
Ayva+ portakal
Su 2 litre
40 dakika yuruyus
40+60 mekik
1 dakika plank
30 dak pilates bant ve dambillarla calisma

Kusura bakmayın kızlar malum oğlan hasta eşim evde birazda temizlik le uğraşınca akşam oldu pek gelemedim yarında öyle olur muhtemelen
Menüm
Sabah peynirli yumurta salata 1 tane zeytin
Ara yoğurt 1 portakal 1 mandalina 1 dilim ananas
Akşam tavuk ızgara karnıbahar ve sirkeli lahana salatası
Su 2 litre
Spor birazdan 1 saat bisiklet yapıcam yapınca yazarım

Sabah 10. 30
menemen
Lost peynirli yeşil salata

Ara 12.30
1 muz
yesilcay

öğlen 14.30
roka salatası
balık

Ara - akşam 17.30
2 minik hurma
1bardak tarçınlı süt

19.30 da misafirlikte saldırmak için 4 yk yoğurt
içine 2 yk nar.

meyve oranı çok fazla ama tatlı isteği vardı bugün. ..

morordek morordek toplight toplight medusa38 medusa38
Hemen hemen menüler aynı
Süpersiniz kızlar..

Ben kaçamak yapmıyorum vallahi usluyum bugün ama hal kalmadı hiç çocuklardan. Karton kutudan kumbara yapalım diye tutturdu kızım. Onla ugrastim. Birazdan eşim gelecek ev oturması gidecegiz
Ev oturmasında da dikkat et tambagim aman ha :)
Kaptanım herkes gezmeye gitti sanırım bende bu parayı uyuyarak geçirdim bu hafta tatlitambak ortim benle takiliyor matilda da ve didemde gözlemin altında yani inş fire vermicekler 3 umuzun menüleri aşağı yukarı aynı olacak şaşırmayın yani:-)
Hadi bakalim sana emanetler o zaman kesin guzel eksiler gelir bu hafta ;)

Ben dukna devm ediyorum ama ayse beni kntrol ediyo kacamk yaptgimda bana ceza veriyo artik:olamaz::KK48:

Bi kac gundur cok gremiyirun hel dsardayim evde duramadim son gunlerde oyuzdende giremedm kizlar kusura bakmayin yarida cok gremicem kiz kardesimin oglunun sunnet mevlutu var ona gidicem pazartesiden snra burdayim insallah ;)

Bgunku menum sebzeprotein gunum
kahvalti
2 haslanmis yumurta
Salatalik
Domates
Azcik peynir 3 catalin ucu kadr
2 zeytin ( baktim dukanda zeytine izin varmis zeytin yaginin yerine yenilebilirmis :KK66: )
Ama kahvaltidaki kacamagim 1 dilim tost makinesnde kizarmis ekmegin uzerine marmelat surup yedim ama ekmek kucucuktu bgun kahvaltida annemdeydim oyuzden bole oldu
arada cikolata ve form cay ictim

Aksam disardaydik avm ye gittik alisveris yaptik kizlarimizi eglendirdik fln yemek yemege gelince sira herkes kavurmali pide yerken ben tavuklu salata yedm yaninda zero ictim :21:

Sabahtan beri hic su icemedim eve 9 bcukta geldim 5'i biyerde ve form cay ictim 6 bardak su ictim bunada sukur

Spor olrak avmde kizlarmizin arkasindan kosusturmaca ve alisveris toplamda 4 saat yuruyus :KK70: ayaklarimda derman kalmadi inanin yakmisimdir insallah sabahki kacamaklarimi :olamaz:
morordek morordek toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub

Bgunku menum sebzeprotein gunum
kahvalti
2 haslanmis yumurta
Salatalik
Domates
Azcik peynir 3 catalin ucu kadr
2 zeytin ( baktim dukanda zeytine izin varmis zeytin yaginin yerine yenilebilirmis :KK66: )
Ama kahvaltidaki kacamagim 1 dilim tost makinesnde kizarmis ekmegin uzerine marmelat surup yedim ama ekmek kucucuktu bgun kahvaltida annemdeydim oyuzden bole oldu
arada cikolata ve form cay ictim

Aksam disardaydik avm ye gittik alisveris yaptik kizlarimizi eglendirdik fln yemek yemege gelince sira herkes kavurmali pide yerken ben tavuklu salata yedm yaninda zero ictim :21:

Sabahtan beri hic su icemedim eve 9 bcukta geldim 5'i biyerde ve form cay ictim 6 bardak su ictim bunada sukur

Spor olrak avmde kizlarmizin arkasindan kosusturmaca ve alisveris toplamda 4 saat yuruyus :KK70: ayaklarimda derman kalmadi inanin yakmisimdir insallah sabahki kacamaklarimi :olamaz:
morordek morordek toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub
Kaçamak için cezası çok yorulduğu için 20 mekik:-)

Back
X