- 23 Ağustos 2012
- 14.719
- 38.930
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #222.981
Kolay gelsin ya oruçken zor oluyordur şimdi
Kuzum hafta sonu oruç yok, malum ev işleri :) sadece pazartesi-salı-Perşembe-cuma var, çok teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin ya oruçken zor oluyordur şimdi
Kızlar kızlar nerdesiniz, kaçamak mı yapıyorsunuz yoksa???
Bu hafta hiiiiiç öyle kendinize ödül falan vermeyin, herkescikler kilo almıstı![]()
Kaptanım herkes gezmeye gitti sanırım bende bu parayı uyuyarak geçirdim bu hafta tatlitambak ortim benle takiliyor matilda da ve didemde gözlemin altında yani inş fire vermicekler 3 umuzun menüleri aşağı yukarı aynı olacak şaşırmayın yaniKızlar kızlar nerdesiniz, kaçamak mı yapıyorsunuz yoksa???
Bu hafta hiiiiiç öyle kendinize ödül falan vermeyin, herkescikler kilo almıstı![]()
Bugünkü menüm
Sabah
Yesillik ustunde peynir salata
Menemen
Çay
Ara
Yarı sutle Türk kahvesi
Akşam
Balık
Tere roka iceberg ve kuzu kulagindan bol yeşil salata yağsız tuzsuz bol limonla
Zero
Ara
Ayva+ portakal
Su 2 litre
40 dakika yuruyus
40+60 mekik
1 dakika plank
30 dak pilates bant ve dambillarla calisma[/
morordek
toplight
nilsub
Kolay gelsin canım. Çocuklar seni yoruyor bu aralar..Ben kaçamak yapmıyorum vallahi usluyum bugün ama hal kalmadı hiç çocuklardan. Karton kutudan kumbara yapalım diye tutturdu kızım. Onla ugrastim. Birazdan eşim gelecek ev oturması gidecegiz
Hadi bakalım gelsin dereceler...Kaptanım herkes gezmeye gitti sanırım bende bu parayı uyuyarak geçirdim bu hafta tatlitambak ortim benle takiliyor matilda da ve didemde gözlemin altında yani inş fire vermicekler 3 umuzun menüleri aşağı yukarı aynı olacak şaşırmayın yani![]()
Bugünkü menüm
Sabah
Yesillik ustunde peynir salata
Menemen
Çay
Ara
Yarı sutle Türk kahvesi
Akşam
Balık
Tere roka iceberg ve kuzu kulagindan bol yeşil salata yağsız tuzsuz bol limonla
Zero
Ara
Ayva+ portakal
Su 2 litre
40 dakika yuruyus
40+60 mekik
1 dakika plank
30 dak pilates bant ve dambillarla calisma
Kusura bakmayın kızlar malum oğlan hasta eşim evde birazda temizlik le uğraşınca akşam oldu pek gelemedim yarında öyle olur muhtemelen
Menüm
Sabah peynirli yumurta salata 1 tane zeytin
Ara yoğurt 1 portakal 1 mandalina 1 dilim ananas
Akşam tavuk ızgara karnıbahar ve sirkeli lahana salatası
Su 2 litre
Spor birazdan 1 saat bisiklet yapıcam yapınca yazarım
Hemen hemen menüler aynıSabah 10. 30
menemen
Lost peynirli yeşil salata
Ara 12.30
1 muz
yesilcay
öğlen 14.30
roka salatası
balık
Ara - akşam 17.30
2 minik hurma
1bardak tarçınlı süt
19.30 da misafirlikte saldırmak için 4 yk yoğurt
içine 2 yk nar.
meyve oranı çok fazla ama tatlı isteği vardı bugün. ..
morordek
toplight
medusa38
Ev oturmasında da dikkat et tambagim aman ha :)Ben kaçamak yapmıyorum vallahi usluyum bugün ama hal kalmadı hiç çocuklardan. Karton kutudan kumbara yapalım diye tutturdu kızım. Onla ugrastim. Birazdan eşim gelecek ev oturması gidecegiz
Hadi bakalim sana emanetler o zaman kesin guzel eksiler gelir bu haftaKaptanım herkes gezmeye gitti sanırım bende bu parayı uyuyarak geçirdim bu hafta tatlitambak ortim benle takiliyor matilda da ve didemde gözlemin altında yani inş fire vermicekler 3 umuzun menüleri aşağı yukarı aynı olacak şaşırmayın yani![]()
Iyı dersler kaptanımmmmkızlar ders çalışıyom son dakkaya bırakmamak lazım mış çok sıkıldım yaww kaçamak yaptım size bi bakayım dedim
Yani beraber yapmaya çalışıyoruz cnmHemen hemen menüler aynı
Süpersiniz kızlar..
Ben dukna devm ediyorum ama ayse beni kntrol ediyo kacamk yaptgimda bana ceza veriyo artikKaptanım herkes gezmeye gitti sanırım bende bu parayı uyuyarak geçirdim bu hafta tatlitambak ortim benle takiliyor matilda da ve didemde gözlemin altında yani inş fire vermicekler 3 umuzun menüleri aşağı yukarı aynı olacak şaşırmayın yani![]()
Kaçamak için cezası çok yorulduğu için 20 mekikBgunku menum sebzeprotein gunum
kahvalti
2 haslanmis yumurta
Salatalik
Domates
Azcik peynir 3 catalin ucu kadr
2 zeytin ( baktim dukanda zeytine izin varmis zeytin yaginin yerine yenilebilirmis)
Ama kahvaltidaki kacamagim 1 dilim tost makinesnde kizarmis ekmegin uzerine marmelat surup yedim ama ekmek kucucuktu bgun kahvaltida annemdeydim oyuzden bole oldu
arada cikolata ve form cay ictim
Aksam disardaydik avm ye gittik alisveris yaptik kizlarimizi eglendirdik fln yemek yemege gelince sira herkes kavurmali pide yerken ben tavuklu salata yedm yaninda zero ictim
Sabahtan beri hic su icemedim eve 9 bcukta geldim 5'i biyerde ve form cay ictim 6 bardak su ictim bunada sukur
Spor olrak avmde kizlarmizin arkasindan kosusturmaca ve alisveris toplamda 4 saat yuruyusayaklarimda derman kalmadi inanin yakmisimdir insallah sabahki kacamaklarimi
morordek
toplight
inatettimolacak
nilsub