Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aman aman küsme kimse kimseye küsmesin :dondurma:

yazdıkların çok doğru şeyler kilo vermek gerçekten emek istiyor:KK51:Ben de geçen kış hep hazırladım evden getirdim. 122 den 104'e kadar düşmüştüm. kahvaltı için evden getirebilirim bir şeyler ama öğlen yemekhaneden yicem bir süre daha en azından. zaten yemekhanede dengeli çıkıyor menü pilavı makarnayı yemezsen diyet yapan biri için uygun. her gün proteinde oluyor yoğurt da oluyor. çoğu zaman salata da oluyor. bak mesela bu dünkü menü:

Eki Görüntüle 1919282

ben bu menüde irmik helvası yerine de salata aldım aslında patatesi de almamam gerekiyordu ama o an akıl edemedim onu çok açtım :confused: ama ekmek almadım hiç balığın da panesini sıyırdım içini yedim. bugün de mesela etli nohutlu bulgur köftesi vardı bir kepçe ondan yedim 1 kase yoğurt aldım yanına bulgur olduğu için ekmek almadım. tulumba tatlısı vardı arkadaşıma verdim. bu şekilde kötüleri çıkarıp iyileri tutarak doğru beslenmeye çalışıyorum. çünkü uygun fiyatlı. evde hazırlasam daha maliyetli olur. en azından şu aldığım fişler bitene kadar gidicem :KK53: ama belki ondan sonra yemek parasını evde hazırlamak için ayırabilirim

evet meyveyi azaltmam gerekiyor onu ben de farkettim bugün hiç yemedim. bundan sonra da 1 yeşil elma 1 ayva olmak üzere 2 adet yicem :super:
Canım bence öğlen yediklerin dengeli. Zaten zararlıolanları çıkarıyorsun.Sadece kahvaltı ve akşamı halletsen muhteşem olucak..

Kızlar bu hafta birazda bim in sayesinde menumuze yeni yiyecekler ekledim
Karabuğday
Chai
Kinoa
Önümüzdeki hafta içinde
Karabuğday ve az kıyma karışımıyla pazı dolması
Ananas ve greyfurtla detoks tarifler
Kinoa ile cuma gündüz detoks yapmayı planlıyoruz heyecanla sonuçları bekliyorum
Bakalım bize iyi gelecek mi
Aaa süper ya hem böyle hiç sıkılmazsınız

Yaa aslında ben yazmak istiyorum ama ufak tefek kaçamaklarım vardı. Malum arkadaşların canları çeker diye yazamadım..
Ama bu günden itibaren iyi olan menülerimi yazayımm .
Canım kendini motive etmek icin yazman iyi olur tabi ama öyle bi zorunlulugun yok. Betül örnegi verilmişti de o yüzden liste dışı olan kişileri yazmak istedim, yoksa sana menü yazmıyorsun diye kızdıgımdan degil :KK60:
ay kuzum hamile var de mi grupta :olamaz::olamaz: neyseki hemen yapacak imkanın var yoksa kendimi affetmezdim hiç :KK11:
Hahah olsun olsun yaparım şimdi, yapamayacagım bir sey olsaydı da eşime aldırırdım yani, erkekler bugunler icin var :p
Kızlar bu hafta birazda bim in sayesinde menumuze yeni yiyecekler ekledim
Karabuğday
Chai
Kinoa
Önümüzdeki hafta içinde
Karabuğday ve az kıyma karışımıyla pazı dolması
Ananas ve greyfurtla detoks tarifler
Kinoa ile cuma gündüz detoks yapmayı planlıyoruz heyecanla sonuçları bekliyorum
Bakalım bize iyi gelecek mi
Oooo super tarifler geliyor desene :KK66:

dünün menüsünü paylaşmadım di mi daha :KK48:

30 Kasım 2016

Kahvaltı
2 küçük mandalina
1 küçük elma
1 sade türk kahvesi

Ara
Zencefilli limonlu çay
3 tane ceviz

Öğlen
Mezgit Pane- patates (1 küçük patates kadar fırınlanmış)
Rokalı salata
Mercimek çorbası

Ara
Sade türk kahvesi
2 küçücük minnacık portakal

Akşam
yumurtalı peynirli yeşil salata (z.yağı ve limonla soslandı)
yarım kase tarhana çorbası
3 dl tb ekmeği :olamaz::olamaz:

Kaçamak
1 tk nutella

Spor: 35 dk yürüyüş

biraz kabarık bi menü ama arkadaşlar nolur hevesimi kırmayın benim yediklerime göre baya bi gelişme var yarınki menüm daha temiz olmicak maalesef (sabahki cıs yüzünden) ama akşamı daha erken bitiricem bugün:KK50: ve her gün daha iyiye gidicek

cezama razıyım @KumraL_KrakeR eliptik bisikletim var onunla eda edebileceğim bi ceza olsun :KK70:

bugün akşam da giricem gruba beybiler :KK8:

olacak ulan olacak :rapci:

bana meyve hiç iyi gelmiyo, gerçi bende aynen böyle 1-2 taneyle durduramıyorum kendimi, sende azalt canım meyveyi iyice.

yazdıkların çok doğru şeyler kilo vermek gerçekten emek istiyor:KK51:Ben de geçen kış hep hazırladım evden getirdim. 122 den 104'e kadar düşmüştüm. kahvaltı için evden getirebilirim bir şeyler ama öğlen yemekhaneden yicem bir süre daha en azından. zaten yemekhanede dengeli çıkıyor menü pilavı makarnayı yemezsen diyet yapan biri için uygun. her gün proteinde oluyor yoğurt da oluyor. çoğu zaman salata da oluyor. bak mesela bu dünkü menü:

Eki Görüntüle 1919282

ben bu menüde irmik helvası yerine de salata aldım aslında patatesi de almamam gerekiyordu ama o an akıl edemedim onu çok açtım :confused: ama ekmek almadım hiç balığın da panesini sıyırdım içini yedim. bugün de mesela etli nohutlu bulgur köftesi vardı bir kepçe ondan yedim 1 kase yoğurt aldım yanına bulgur olduğu için ekmek almadım. tulumba tatlısı vardı arkadaşıma verdim. bu şekilde kötüleri çıkarıp iyileri tutarak doğru beslenmeye çalışıyorum. çünkü uygun fiyatlı. evde hazırlasam daha maliyetli olur. en azından şu aldığım fişler bitene kadar gidicem :KK53: ama belki ondan sonra yemek parasını evde hazırlamak için ayırabilirim

evet meyveyi azaltmam gerekiyor onu ben de farkettim bugün hiç yemedim. bundan sonra da 1 yeşil elma 1 ayva olmak üzere 2 adet yicem :super:

oww menü süperrrr

Aaa 59 olursa ismini ögrenecegiz Ebrusum, unutmam unutturmam

waay, taam sözüm söz yaa :KK48:

Karabuğday salatası kurstan gelince yaptım hemen doyurucu ve çok saglikliEki Görüntüle 1919295
kısır gibi görünüyo :rolleyes: süperrrr :KK48:
Ne bileyim heycandan :KK70:
Neyse inşallah bu cumaya görürsünn..
Beni bekletme çabucak gell

inşallah canım, gelicem inşallah :rolleyes:

O bekletirseniz ben gelecem yanına

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

gel kuzucum gel :KK60:

O zamn wendigo'yu daha çok destekleyeyimm.Çabucak söylesin ismini..

hahaha, gruba neşe kattım yeniden:21:

bana meyve hiç iyi gelmiyo, gerçi bende aynen böyle 1-2 taneyle durduramıyorum kendimi, sende azalt canım meyveyi iyice.

oww menü süperrrr

waay, taam sözüm söz yaa :KK48:

kısır gibi görünüyo :rolleyes: süperrrr :KK48:

inşallah canım, gelicem inşallah :rolleyes:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

gel kuzucum gel :KK60:

hahaha, gruba neşe kattım yeniden:21:
Wendyy wennddyy wenndyy:KK31::KK31::KK31: wendyy wenndyy wendyy wendy wendı wendıı :KK73::KK73:
Wendy wendy wendy :rolleyes::rolleyes:

Eki Görüntüle 1919282

Şaka yaptım kuzum mm ne küsmesi. Evet gayet güzelmiş menü. Genelde yemekhane lerde en çok pilav, makarna, kızartma oluyor ya ondan dedim. Ama bak kahvaltıyı ihmal etme. Her gün bakacam menune Kahvaltın var mı yok mu diye ona göre bak:KK200:

Şaka yaptım kuzum mm ne küsmesi. Evet gayet güzelmiş menü. Genelde yemekhane lerde en çok pilav, makarna, kızartma oluyor ya ondan dedim. Ama bak kahvaltıyı ihmal etme. Her gün bakacam menune Kahvaltın var mı yok mu diye ona göre bak:KK200:
Mesleğin getirdiği bi aşkla sevalide motive ediyorsun.. :KK9:

Çok teşekkürler arkadaşım. Tabiki düğün stresi çok etkiliyor. Ama en çok etkileyen de uzun süredir diyette olmanın verdiği sıkılma. Ya şimdi şöyle mesela gruba giriyorum hani ne alıntılama ne beğenilme oluyor okuyorum yazılanları geri çıkıyordum. İnşallah yarından itibaren daha dikkat edeceğim.

Hı bilmiyodum ben grupta sanıyodum...

Çok güzel bir menü, bayıldım...

Kustum sana candy beni etiketlememissin . Şaka şaka :KK36: Şimdi seninle tüm samimiyetimle birşeyler paylaşmak istiyorum canım,
95 kilolardan inen bir insan olarak (ki başlamasaydım 100 leri de görürdüm.) Sana şunu belirtmek isterim zayıflamanın en önemli sarti her ogununu düzenlemekten ve irade göstermekten geçiyor. Ben kendi kendime şöyle düşündüm. Bu şekilde yaşamak istemiyorum. Pantolonlar olmuyor, bacak araları eriyor( bir ara her ay yeni pantolon aliyordum), çok kısa mesafeleri bile yürüyemiyorum, horlamaya dahi başlamışım, kendi adıma hiç bir fiziksel çekiciliğim kalmamış, milletin ağzına sakız olmusum ( Özellikle kv baya laf sokmuştu o donem aşırı üzülüp aglamistim), o kadar çok kilo almistimki akrabalarla görüşmeye utanıyordum ( yaklaşık 3 ayda 70 den 95 e cikmistim) Cünkü hep kilo konusu açılıyordu. Madem bu durumdan çok rahatsizim o halde benim bazı şeylerden fedakarlık yapmam şart. Bu kiloya neden ciktim? nedenleri neler tek tek oturdum yazdım. Peki neleri değiştirebilirim? Bunları da tek tek yazdım. Beni 95 kiloya çıkaran en önemli sebep de yoğun çalışma temposunda dolayı rastgele ve asiriii beslenmeydi. Demem o ki eğer kalici zayıflamak istiyorsan yaşam şeklini yeniden düzenlemek zorundasın. Buradaki çoğu üye hani genelde gruba 75/ 80 kilolarında başladığı için obezite psikolojisini anlamayabilir. Ama ben 95 kilo 2. derece obez olarak zayıflamaya başlamış biri olarak senin suan ki psikolojini çok çok anlıyorum. Bu sebeple iş için 6 da bile evden çıkman gerekiyorsa gerekirse geceden sabah kahvaltını ve yanında götüreceğini öğle yemeğini hazırlamak zorundasın. Çünkü inan ben aylardır her gece hazırlayıp muhakkak yanıma alıyorum. ( Ve benim calistigim okulum evime 80 km uzakta her gun gidis gelis yapiyorum) Tum bu sebeplere ragmen aylardir hazirliyorum.Çünkü öbür türlü gerçekten olmuyor. İlk başlarda baya zor geliyordu ama şimdi gerçekten alıştım. Lütfen ogununu geceden planla ve hazırla. Bir de mesela kuru yemiş bana inanılmaz kilo aldırır az bile yesem kilo vermemi durdurur şuan en azından 90 kilonun altına inene kadar kuruyemiş ve meyve tüketimini kisitla.( En fazla günde 2 porsiyon seklinde):KK19::KK36: Öpüyorum seni

Tabiki çok emek harcayanlar da var bu görülüyor zaten. Ama işte devamsızlık ve mesaj takibi yapılmalı bence.:KK35:

Çok güzel menu canim sana tavsiyem döneri durum şeklinde değil de tabakta servis şeklinde tüket. Pide kilo vermeyi çok etkiliyor :KK33:
Dürüm zaten yemem canım tabağa 200 gr döner ve yoğurt koyduruyorum sadece ekmek sıfırrr :KK76:
Çok güzel canım.Afiyet olsun..
sağol beybi :KK200:

Unutmadın değil mi senin mutlaka kilo vereceğine inanıyordu

evet bi gelse görse ki kilo aldım :KK61:

tamam canım o zaman kahvaltıya geri dönüş yapayım :KK51:

teşekkür ederim canım, sende çok güzel yazmışsın :KK68: candy'cim birazcık dinler seni inşallah :)
İnşallah hepimizi motive etmiştir zayıflama hikayem.

2 günlük olarak getirdigini mi unuttun o zaman? Bitirmeye calısmıssın, tatlı niyetine :))

Valla sizin uyarı mesajlarınız uzerine listede olanların tek tek menü paylasımlarına baktım. inatettimolacak vizeleri oldugu icin gelemiyor, sen katılım göstersen de pazar gününden beri menü paylaşmamıssın ve büşra var. Diger Betul, Ebru, Nilgün menü yazmak zorunda degiller cünkü listede degiller. Şu an devamsızlıktan kalan sadece Büşra var yani, onu da uyarırız zaten. O yuzden genellemeyi de cok dogru bulmuyorum, onun dısında her gün herkes gelip menüsünü yazmıs, muhabbete de katılmıs. Öyle olmasa 1 günde 100 küsur mesaj birikmezdi sanırım
Pek bir agresiflik hissettim mesajında ordekcim sakin ol. Ben eleştirme adına değil takımın gelişmesi ve eski günlerine dönmesi için kişisel problemimi paylaştım. Hepimiz daha aktif olalım diye nilgun ve ebrunun listede olmadığını bilmiyordum:KK37:.

Çok güzel yazmışın canım.
Hepimize moral motivasyon oldun bu..
Seni çok çok tebrik ediyorum. Şu an aynaya baktığında ne hissediyorsun?
Kv yede iyi kapak olmutur yalnız
Eski günlerime yaklaştığım için çok mutluyum evet gerçekten iyi ders oldu bana o donem baya yipratmisti kendisi beni. Oglusuna yakıştıramıyordu sana nası gelinlik bulacaz, bana darılma kızım bu senin gerçeğin kabul et bunu, ben senin iyiliğin için diyorum ayağına habire laf soruyordu şimdi 23 kg gitti hiç sesi çıkmıyor kilo verdin diye... Bende şuan ona evet kvcim gerçeğimi kabul ettim ve çıtır gelin olacam sende çatla da patla demek istiyorum. Daha bir kere tebrik etmedi sanki hala zayıfladigimi farketmemis gibi davranıyor çok kiskandi bence.
Dürüm zaten yemem canım tabağa 200 gr döner ve yoğurt koyduruyorum sadece ekmek sıfırrr :KK76:

:KK200:
Süper o zaman bibigimmm

Back
X