Çok teşekkürler arkadaşım. Tabiki düğün stresi çok etkiliyor. Ama en çok etkileyen de uzun süredir diyette olmanın verdiği sıkılma. Ya şimdi şöyle mesela gruba giriyorum hani ne alıntılama ne beğenilme oluyor okuyorum yazılanları geri çıkıyordum. İnşallah yarından itibaren daha dikkat edeceğim.
Hı bilmiyodum ben grupta sanıyodum...
Çok güzel bir menü, bayıldım...
Kustum sana candy beni etiketlememissin . Şaka şaka

Şimdi seninle tüm samimiyetimle birşeyler paylaşmak istiyorum canım,
95 kilolardan inen bir insan olarak (ki başlamasaydım 100 leri de görürdüm.) Sana şunu belirtmek isterim zayıflamanın en önemli sarti her ogununu düzenlemekten ve irade göstermekten geçiyor. Ben kendi kendime şöyle düşündüm. Bu şekilde yaşamak istemiyorum. Pantolonlar olmuyor, bacak araları eriyor( bir ara her ay yeni pantolon aliyordum), çok kısa mesafeleri bile yürüyemiyorum, horlamaya dahi başlamışım, kendi adıma hiç bir fiziksel çekiciliğim kalmamış, milletin ağzına sakız olmusum ( Özellikle kv baya laf sokmuştu o donem aşırı üzülüp aglamistim), o kadar çok kilo almistimki akrabalarla görüşmeye utanıyordum ( yaklaşık 3 ayda 70 den 95 e cikmistim) Cünkü hep kilo konusu açılıyordu. Madem bu durumdan çok rahatsizim o halde benim bazı şeylerden fedakarlık yapmam şart. Bu kiloya neden ciktim? nedenleri neler tek tek oturdum yazdım. Peki neleri değiştirebilirim? Bunları da tek tek yazdım. Beni 95 kiloya çıkaran en önemli sebep de yoğun çalışma temposunda dolayı rastgele ve asiriii beslenmeydi. Demem o ki eğer kalici zayıflamak istiyorsan yaşam şeklini yeniden düzenlemek zorundasın. Buradaki çoğu üye hani genelde gruba 75/ 80 kilolarında başladığı için obezite psikolojisini anlamayabilir. Ama ben 95 kilo 2. derece obez olarak zayıflamaya başlamış biri olarak senin suan ki psikolojini çok çok anlıyorum. Bu sebeple iş için 6 da bile evden çıkman gerekiyorsa gerekirse geceden sabah kahvaltını ve yanında götüreceğini öğle yemeğini hazırlamak zorundasın. Çünkü inan ben aylardır her gece hazırlayıp muhakkak yanıma alıyorum. ( Ve benim calistigim okulum evime 80 km uzakta her gun gidis gelis yapiyorum) Tum bu sebeplere ragmen aylardir hazirliyorum.Çünkü öbür türlü gerçekten olmuyor. İlk başlarda baya zor geliyordu ama şimdi gerçekten alıştım. Lütfen ogununu geceden planla ve hazırla. Bir de mesela kuru yemiş bana inanılmaz kilo aldırır az bile yesem kilo vermemi durdurur şuan en azından 90 kilonun altına inene kadar kuruyemiş ve meyve tüketimini kisitla.( En fazla günde 2 porsiyon seklinde)

Öpüyorum seni
Tabiki çok emek harcayanlar da var bu görülüyor zaten. Ama işte devamsızlık ve mesaj takibi yapılmalı bence.
Çok güzel menu canim sana tavsiyem döneri durum şeklinde değil de tabakta servis şeklinde tüket. Pide kilo vermeyi çok etkiliyor