Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben her akşam listeleri paylaşıyorum cnm sana uyan yemekleri yaparsın ben ilacta başladım bakalım nasıl olacak ama bir haftada ancak kendime geldim artık bu konuya çok dikkat edeceğim
Dusuk Gİ zaten herkes için sağlıklı bizede ekstra sağlıklı
Cnm bir de şeker sorunun varsa Şeyda coşkun lar senin için çok sağlıksız krize girip bozman çok normal
Uzun sure aç kalınca sonrası felaket oluyo sen benim listelere takıl:-)

Ben onları bıraktım canım çoktan. Senin listelere takılacam zaten ama ben 2 öğün yediğim için ayarlarim artık. Gi diyetine ben de bakayım. Bize bu yarar zaten canim.
Besinlere dikkat ederek tüketeyim ben de bari.
Bu arada sşeker mi çıktı sende canım değerlerin kaç peki. Benim korkulu rüyam bu şeker hastalığı

Merhaba kızlar,
Sabah sınav görevim vardı. Cıkısta patlama haberini duydum. Diyecek söz bulamıyorum gercekten. Ankara icin de arkadaslarım sürekli iş yerlerinden aldıkları "dikkatli olun" içerikli mailleri gönderiyorlar, Allah sonumuzu hayretsin...

Ben onları bıraktım canım çoktan. Senin listelere takılacam zaten ama ben 2 öğün yediğim için ayarlarim artık. Gi diyetine ben de bakayım. Bize bu yarar zaten canim.
Besinlere dikkat ederek tüketeyim ben de bari.
Bu arada sşeker mi çıktı sende canım değerlerin kaç peki. Benim korkulu rüyam bu şeker hastalığı
Benim şeker sınırda yüksek ama insulin direnci var başlangıç

Saldırının olduğu yer 4 yıl boyunca kendi fakulteme yurudugum yer Talasta oturduğum için çok yurudum o yolu özellikle askerler hedef çünkü orası hafta içi daha hareketlidir Allah şehitlerimize rahmet eylesin

Artık herşeyden korkar olduk. Otobüslere binmeye, alışveriş merkezlerine bile gitmeye çekiniyorum. Her hafta bir bomba haberi.

Allahim sabir versin ailelerine gercekten ole herseyden korkar olduk ulkemiz zor zamnlar geciriyo rabbim bu zulmu yapanlari kahretsin insallah

kizlar ne zaman bitecek bu patlamalar yaw kac tane gencimiz sehit dusecek allah belalarini versin memlekette rahat huzur kalmadi
amin kaptanim allah nasil biliosa ole yapsin o pislikleri

bu aksam uzeri 15 aylik salona uyelik yaptirdim artik firsat buldukca salonda spor yapacam grup derslerine falan da katilacagim yeni yil yeni bir baslangic olsun dedim
cok iyi yapmissin kaptanim insallah yeni yil size daha iyi gelir ;)

Kizlar nerelerdesiniz?
Biliyorum cogu kisinin morali bozuk olaylardan ama biz yine de zor da olsa gelecege umutla bakmaya calisalim.. Yoksa baska turlu yasanacak gibi degil..

Menuler nerde bakayim? Zaten cogu kisi kacak, iyice dagilmayalim..

Ben de bugün haftalar sonra hamile yogasina gittim. Bizim ev merkeze uzak olduğundan hafta sonu sırf onun icin cikmaya useniyordum ne zamandir. Bugun sınav gorevim de varken ona da gideyim dedim, iyi geldi. Bundan sonra evde de yapmaya calisacagim, yoksa gitgide gucsuzlesip hamlasicam vallahi

Bugünkü menüm
Sabah
Çay

Öğle
Ton balıklı yağsız makarnalı salata
Sulu kofteyi 2 kasik aldım susuz üzerine yoğurt döktüm
Yarım dilim ekmek
Akşam
Küçük bir kase şehriye çorbası
Gİ değeri sehriyenin 1 o yüzden yedim
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
Aslında bu akşam brokoli yoğurt vardı cnm istemedi yarın öğlen tavuğun yanına hasslayacagim
Su 2 lt
5i bi yerde çayı
Meyve
Spor sadece 100mekik
1 dakika plank
Yapabilirim bugunku menuyle 3 kez wc çıktım hala karnım agriyo :-)
toplight toplight morordek morordek

Kizlar nerelerdesiniz?
Biliyorum cogu kisinin morali bozuk olaylardan ama biz yine de zor da olsa gelecege umutla bakmaya calisalim.. Yoksa baska turlu yasanacak gibi degil..

Menuler nerde bakayim? Zaten cogu kisi kacak, iyice dagilmayalim..

Ben de bugün haftalar sonra hamile yogasina gittim. Bizim ev merkeze uzak olduğundan hafta sonu sırf onun icin cikmaya useniyordum ne zamandir. Bugun sınav gorevim de varken ona da gideyim dedim, iyi geldi. Bundan sonra evde de yapmaya calisacagim, yoksa gitgide gucsuzlesip hamlasicam vallahi
ordegim yarin 10 da yoga varmis hoc yapmadim erken kahvalti yapabilirsem gidecem

Back
X