Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadi hayrli olsun bakalim insallah sonuna kadr gidersin en az 10 kilo verirsin bu arada gecmis olsun canim kardesine yaptigin koclugu kendinede yap bencd canim toplight toplight kaptanima katiliyorum artik seni 2 li rakamlarda gormek istiyoruz :KK66: :KK36:

ben bennnn bennnnnn ama ben cok artidayim sen beni gecersin :KK48:
tamam kuzum bu hafta yarışalım merak etme bende regl olcam eli kulağında :KK45:
motivasyon olmuş olur

Tünaydin hanimlarrr
Ben dikkat etmeme ragmen dun arti gelince moralmen cöktum dun baya kacamaklarin dibine vurdum sinameki ictim tekrar ilk gun hic bi etki yapmadi ama bu sabah etkisini gosterdi rahatladim sonunda ve okadr kacamaga dunku kilomdaydim almamisim sevinsem mi uzulsemmi bilemedm kacamak yapmasam kilo verecekmisim wc sorunu ortadan kalkinca ama nese artik onumuze bakicaz :olamaz: kilom 67.4
Cum gunu 66.8
tatlım ilk kg verememede kaçamağın dibine vurursan kg veremezsinki sen inat edeceksin kg inat edecek sonunda gidecek o kg lar

tatlım ilk kg verememede kaçamağın dibine vurursan kg veremezsinki sen inat edeceksin kg inat edecek sonunda gidecek o kg lar
Ewet kaptanim buda bana ders oldu ama ben haftalardir hep bu kilolardayim canm skldi dun ya regl de alamiyorum ilaclarm btti bu hafta artik olmam lazm ondan snra gerck kilo mu grucem ;)

Ewet kaptanim buda bana ders oldu ama ben haftalardir hep bu kilolardayim canm skldi dun ya regl de alamiyorum ilaclarm btti bu hafta artik olmam lazm ondan snra gerck kilo mu grucem :KK66:
ama lütfen kaçamak yapma regli de olunca çıkan sonuca sen bile inanamayacaksın tatlım

Bende geldim aramıza biraz moral olsun ben -700 deyim ilacının ve eski düzene donmemin sayesinde kendimi çok hafif hissediyorum
Dün madensuyu limon ve greyfurt dilimleri 1.5 lt şişeye koydum üzerine de su bugün içeceğim
Yarışta başlamış bu hafta sakın gideyim diyordum ya yarisin şerefine ben bi -2 yapayım ne dersiniz :-)

hu hu kimseler yokmu
Ben sahalara geri dondum iilaciminda saye sinde tatlı krizlerimden baş edebiliyorum artık dün en son listeye meyve yazmıştım onuda yemedim onun yerine az yagli tuZsuz mısır patlağı yemistim sabah -300 daha gordum suan 58.2 kgyum
ebrusonmez ebrusonmez wendy wendy gelin kapisalim hadi biraz hareket gelsin takima
Birde su icemeyenler için degisik bi tarif
Bir maden suyu
Limon
Su 1lt
Gun boyu için odeminiz sisliginiz kalmasin bende 1.5 lt den yapiyorum bugün icerim
Ovv mana yetişiyorsun ama

Selam kizlar anca gelebildim ben sabahtan gene sınav gorevim vardi.

Gidebildin mi kaptanim? Ben cok seviyorum ya yogayi, bence herkes yapsin :)

Ayh beni kirmamis menu yazmis tesekkurler Ebrusum :)

Ama bu menu de cok kotuymus :KK43: hadi sıkı tut da at artilari, artik mezun edelim seni
İnşallah ördeğim bu hafta -1 hedefliyorum.

Bende geldim aramıza biraz moral olsun ben -700 deyim ilacının ve eski düzene donmemin sayesinde kendimi çok hafif hissediyorum
Dün madensuyu limon ve greyfurt dilimleri 1.5 lt şişeye koydum üzerine de su bugün içeceğim
Yarışta başlamış bu hafta sakın gideyim diyordum ya yarisin şerefine ben bi -2 yapayım ne dersiniz :-)
maşallah ayşe cim
bu arada 1 gün beklemesi mi gerekiyor maden suyunun

:110:nolmus benim takimima bole duydumki kimse paylasim yapmiyormus benimi ozlediniz bakim:KK53:

Ayy bende uzun zamandr giremdm kim kac kilo verdi diye bi bakim dedm @Pdr93 sibemcim bravo bak az kaldi 6lara

Yaa kaptanim ben daha basari hikayemi yazcktm ama topigi bulamadm:mapus::KK45:
Sen toplam kaç kilo verdim canım.

Selam kızlar
Yine müthis yogun bir güne basladım, sınav gözetmenligimdeyim gene, bi bakayım dedim :)
kuzucum en erken ne zaman giricem ben takıma yeniden, günaydın :KK15:
Canım 2 hafta izinli kalman gerekiyor, 2 hafta sonra girebilirsin en erken.
kızlar cumadan bugüne +200 gr geldim ben

haftasonu menümü de yazayım

cumartesi
sabah lıght süt ve şekersiz kahve

saat 11 gibi yulaf kepekli 3 kaşık yoğurt

saat 5 te kızarmış piliç 150 gr kadar ,1-2 çatal köfte 3-4 çatal ciğer (kombo yaptım :KK45: )

yürüyüş 60 dk
su 2 lt

pazar

sabah 3 haşlanmış yumurta 2 çatal peynir

ara şekersiz sütlü kahve

öğle 1 ayran ve 1 küçük kutu süt

ara 2 muz

akşam 6 da ızgara balık 200 gr kadar, roka

su az oldu 1 lt :KK43:

toplight toplight morordek morordek
Ben çözdüm, sende haftasonu sendromu var. Ne yaparsan yap haftasonu artı getiriyor sana :-)
kızlar o zaman 9. takıma söylüyorum kabul ettiğimizi hadi bakalım gazamız mübarek olsun
Yüzümüz kara cıkmaz insallah kaptanım, bu hafta menüleri sıkı takip etmeye calısayım ben. Menü yazmayana, kaçamak yapana sopa :sinirli: :)
İnşallah ördeğim bu hafta -1 hedefliyorum.
Kuzum o kilolarda bir haftada -1 cok zor ama umarım olur tabi. Sen eksi gel de kilo degil de gram olsa da olur :)

Back
X