Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

15 dakikada ek hareket yap olmaz mı yumrukta bir saat spor yapın diyo

tamam leslie 4 mil yapim o zaman, 1 saat ter içinde kalayım :KK73::KK73:

Selam kuzum. Sabah uğrayamadım. Haftasonu diyetten bayağı koptum. Hep tatlı şeyler yedim.

bende bende o_Oo_O acil toplanmak lazım olmuyo böle..

ben leslie yapçam, yola 4 mil diye çıktım inşallah :olamaz:

tamam leslie 4 mil yapim o zaman, 1 saat ter içinde kalayım :KK73::KK73:

bende bende o_Oo_O acil toplanmak lazım olmuyo böle..

ben leslie yapçam, yola 4 mil diye çıktım inşallah :olamaz:
Yani dışarı çıkamıyoruz şimdi evde tamamlariz bende çocukları yatirdim şimdi 100 mekik 30+30+30 sırt omuz gogus hareketleri bikac ta bantlı hareket yapacam yemek öncesi pilatesini de akşam saklıyorum bana gece sporu iyi geliyo

Yani dışarı çıkamıyor şimdi tamamlandı bende çocukları yatirdim şimdi 100 mekik 30+30+30 sırt omuz gogus hareketleri bikac ta bantlı hareket yapacam yemek öncesi pilatesini de akşam saklıyorum bana gece sporu iyi geliyo

anam google translate gibi konuşma kızz, anlamıyorum :KK48::KK48:

farkettim :)

dışarda yürümeye fırsat yok yaa, eskiden kızımı da alıp yürüyüodum ama tek şansım leslie artık, dukan leslie evliliği yapıcam ben, ortaya fıstık anne çıkçak :KK73::KK73:

Bozma cnm bozma zencefilli süt iç boğazın için hemde diyetin bozulmaz

tamam zencefil-zerdeçal aldım, yoğurtla falan yicem onları da. meyveye hayır :duduk: dersem olay bitmiştir benim için zaten

farkettim :)

dışarda yürümeye fırsat yok yaa, eskiden kızımı da alıp yürüyüodum ama tek şansım leslie artık, dukan leslie evliliği yapıcam ben, ortaya fıstık anne çıkçak :KK73::KK73:

tamam zencefil-zerdeçal aldım, yoğurtla falan yicem onları da. meyveye hayır :duduk: dersem olay bitmiştir benim için zaten
Zencefil zerdeçal yoğurt kuru hem göbek eritiyo biliyor musun hafta 2 kez yapın a bende de var aslında haftada 2 yemek yeterliymis yesem bende

Zencefil zerdeçal yoğurt kuru hem göbek eritiyo biliyor musun hafta 2 kez yapın a bende de var aslında haftada 2 yemek yeterliymis yesem bende

yatmadan mı yicez?? eşime de yedirtirim ben iyi olur, ne kadar koycam 1 çay kaşığı çok mu olur? tadı yoğunsa yiyemem ben kesin :olamaz:

morordek morordek @toplight bende bu hafta spor listesi oluşturayım diyorum. Herkesin sporunu ekleriz. Yapmayanlara da siz ceza kesersiniz. Hem bi hareketlilik getirir takıma hemde yarışımızda öne geçmemizi sağlar.
Bence cok iyi fikir Ebruşum ellerine saglık ;)
Hahah Dukan Leslie evliligi demek :)

Back
X