Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İzindekileri de unutmayayım T tatlitambak @wendigo sizler izinde olsanız bile kilo almanız yasak ona göre :p Mezun edecegiz sizi, az kaldı :) Sizden de olabildigince cok paylasım bekliyorum :KK66:

Ay canım aile boyu hasta olduk. Çok şükür bugün toparladık. Kocamin da yataklar düşmesi en çok beni yordu. Çok nazlı yaa...
buraya döndüm aryik canım. Tartılmadım ama kilomu bilmiyorum. Zayiflama dim da onu biliyorum. Ama en fazla +2 olur kilo korumaya çalışıyorum. Ama hedefim listeye 72 lerde girmek. En yakın zamanda pil alirsam tartilacam

@Pdr93 sinemcim nerelerdesin?? ne var ne yok?

@bsram09 büşracım sen nerelerdesin? ara sıra da olsa girip bişiler yazıyodun o da yok artık. gidicisin haberin olsun :sinirli:

@servey canım ne güzel işler başarmışsın sen, dışarda o kadar yoğunsun ki maşallah canım sana. okula da yardım göndermişsiniz ne güzel, keşke böyle bi toparlayıcı bizde de olsa.. neler toplarız da vakit yok işte.. eşlli kaffaltı olayı da pek bi zor anacım, iyi becermişsin valla. Elacığımında 5. ayını öperek kutla yerime :KK15:

T tatlitambak tambakcım nerelerdesin?? sesin çıkmaz oldu seninde, giricek misin listeye?

Tatlım sorma ya tam 1 haftadır hastaliklarla uğraşıyoruz... evin erkeği de yatağa düşünce perişan oldum ben... dün zorla serum aldrittim da taktım. Bugün daha iyi. Çocuklarda toparlandi diyorum bir daha başlıyor. Ben yıprandim aryik

Tatlım sorma ya tam 1 haftadır hastaliklarla uğraşıyoruz... evin erkeği de yatağa düşünce perişan oldum ben... dün zorla serum aldrittim da taktım. Bugün daha iyi. Çocuklarda toparlandi diyorum bir daha başlıyor. Ben yıprandim aryik

Canim cok gecmis olsun gerckten erkekler hasta olmasn cocuktan betr oluyolar bendede var aynisi seni cok iyi anliyorum :(

Hepinize birden geçmiş olsun cnm

Back
X