Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

IMG_7690.webp

ördekcim ben kendime hedef koymuştum onu zaten, bu hafta izin kiloma düşüp haftaya listeye eksiyle dönmek anlamında.
Hadi bakalim bu hafta olmasa da haftaya olur, yeni yila mezun girersin belki ;)
ya kış olmasa kurtarırız bence, evde ne kadar hareket edebiliyoruz ki işte :KK43:
Evet evet hep kar kış yuzunden kilo aliyorum ben de yoksa hic almam yani :p

evet canım inşallah sağlıklı bir şekilde kg vereceğim sporla bu arada bu aralar menü yazmıyorum menüm düzene oturmadı ama abartı yok arada cıslar var onları hallediyorum
İnş kaptanım bende bu hafta tadilat filan uğraşıyom eşim evde ocaktan itibaren bende spora ağırlık vercem :)

Bgunku menum

Kahvalti 12.00
2 haslanmis yumurta
5'i bi arada cay

Arada 15.30
1 tavuk pirzola derisiz firinda pismis
1 bardak kiraz sapi cayi

Aksam 17.30
Firinda pismis 3 baget
1 bardak ayran
6 tane tombul kcuk biber tursusu

Saat 19.00 gibi
1 kase 1.5 kasik yulaf kepekli yogurt
1 bardak kiraz sapi cayi
1 bardak 5'i bi arada cay

Su 2.5 lt
Spor 25 dakika zumba

ebrusonmez ebrusonmez aynen öyle ben devlet memuruyum okul psikolojik danışmanıyim. Haftasonları da eşimin adana besiktas basketbol okullarında yardımcı antrenorluk ve takım psikologu olarak görev yapıyorum. Normal gruplarin disinda birebir ilgilendigim Otistik, duygu Durum bozukluğu ve dehl'li özel öğrencilerim var. Onlarla ilgilenmek hem çok keyifli hem de yorucu. Haftasonu sabah 8.30 akşam 08.30 salondayim. Eve giriş saatim en erken 10 malesef.
wendy wendy Keşke karşılaşsak. Süper olurdu.
Bu arada kızlar ben düğünüme 15 gün kala bazı özel önlemler aldım. Buraya da yazayım hepimize motivasyon olsun.
Hedef: 67 kilo
Sure: 9 Ocak ( 13 gun)
Verilmesi gereken kilo miktarı: 3 kg
Operasyon Plani:
1. Her gün en az 2 lt su içmek
2. Her gün en az 20 dakika aktif yuruyus
3. Her gün kendi hazırladığım( Yarım greyfurt ve diğer yarısının suyu, 1 tum limon ve 1 limonun suyu, 1 ince dilimlenmiş taze zencefil) detoksunu her gün 1 lt içeceğim.
4. Daha fazla protein daha az karbonhidrat
5. Şeker tamamen kısıtlandi.
6. En önemlisi akşam 18.30 dan sonra meyve bile yok.

kızlar az önce spor hocam geldi ocak 15 ine kadar kilo vermeyi bekleme 15 ine kadar sıkılaşacaksın sonrasında 2 haftada 4 kg olarak verdireceğim sana dedi
söylediklerini birebir uygularsam beni sıkı bir disipline alıyor
Vayy süper teklif kaptanımBence işlerinizi aksatmayacaksa kesinlikle uyun..

Back
X