- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #226.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel hareketler her bölgeyi çalıştıracak hareketler var kaptanımkızlar hocanın verdiği hareketler bunlar
veysişim yaa arada bizede vakit ayır çok yoğunsun biliyorum ama bizde seni özlüyoruzSelam kızlar sabah 800 gr artı cıktımmmmm
evet canım inşallah sağlıklı bir şekilde kg vereceğim sporla bu arada bu aralar menü yazmıyorum menüm düzene oturmadı ama abartı yok arada cıslar var onları hallediyorumÇok güzel hareketler her bölgeyi çalıştıracak hareketler var kaptanım
Hadi bakalim bu hafta olmasa da haftaya olur, yeni yila mezun girersin belkiördekcim ben kendime hedef koymuştum onu zaten, bu hafta izin kiloma düşüp haftaya listeye eksiyle dönmek anlamında.
Evet evet hep kar kış yuzunden kilo aliyorum ben de yoksa hic almam yaniya kış olmasa kurtarırız bence, evde ne kadar hareket edebiliyoruz ki işte![]()
İnş kaptanım bende bu hafta tadilat filan uğraşıyom eşim evde ocaktan itibaren bende spora ağırlık vercem :)evet canım inşallah sağlıklı bir şekilde kg vereceğim sporla bu arada bu aralar menü yazmıyorum menüm düzene oturmadı ama abartı yok arada cıslar var onları hallediyorum
Ben de sahnurum hayatımı yoluna sokmaya calışıyorum ıkı cocuklu hayata alışmaya calışıyorum nasıpse yılbasından sonra burada daha sık olacagınmmveysişim yaa arada bizede vakit ayır çok yoğunsun biliyorum ama bizde seni özlüyoruz
Vayy süper teklif kaptanımBence işlerinizi aksatmayacaksa kesinlikle uyun..kızlar az önce spor hocam geldi ocak 15 ine kadar kilo vermeyi bekleme 15 ine kadar sıkılaşacaksın sonrasında 2 haftada 4 kg olarak verdireceğim sana dedi
söylediklerini birebir uygularsam beni sıkı bir disipline alıyor
Süpersiniz kaptanım.ebrusonmez canım bugünki sporum 1saat yürüyüş ve 2. ve3.resimdeki hareketler
Zumbalar yapılmış Didemcimm. Harikasın..Spor 25 dakika zumba
Günaydın anne ördekGunaydinlaaar![]()