Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın anne ördek
Nasılsınız
Iyiyim canim bugun cok enerjik hissediyorum kendimi :) youtube'da sabah rutini olarak 15 dakikalik hamile yogasi buldum, onu yaptim. Gece yatmadan oncesi icin de bi 20 dakikaligi var, onu da yapayim diyorum. Elimden geldiğince her gun yapmak istiyorum boyle kisa kisa da olsa :) spor listesine yazabiliriz (gormemisin biri spor yapmis misali) :p
Sen nasilsin bakayim?

Günaydın kızlar.. Uğrayamıyorum artık farkındayım. spor filan da hak getire ebruşum yazmış sımdı gordum. 2 hafta daha sürecek yoğunlugum anca yedıklerıme dıkkat edebılıyorum. her sabah 6,30da kalkıp okula kosturuyorum.akşam eve donusum 8i buluyo. agzıma bıseyler atıp yataga atıyorum kendımı..
Bu arada h.sonu 67,4tüm fakat bu sabah 68,4cıktım rezıllık resmen.. reglım daha bıtmedı bu sıskınlıgı ona verıyorum cunku kacamak yapmıyorum.
İzne mi ayrılsam dıye dusunuyorum napsam karar veremedım.. ne dıyosunuz kızlar bı akıl verın bana :(

Evden çıkmadan tartılırım Ördeğim.
Ertesi gün bildirimi olarak onu ekleriz olmam mı

Yogaya başlaman süper olmuş.Aksatmadan devam edersin umarım.
Tamam canim oyle yapariz

Bakalim insallah usenmem de devam ederim yogaya :)
Günaydın kızlar.. Uğrayamıyorum artık farkındayım. spor filan da hak getire ebruşum yazmış sımdı gordum. 2 hafta daha sürecek yoğunlugum anca yedıklerıme dıkkat edebılıyorum. her sabah 6,30da kalkıp okula kosturuyorum.akşam eve donusum 8i buluyo. agzıma bıseyler atıp yataga atıyorum kendımı..
Bu arada h.sonu 67,4tüm fakat bu sabah 68,4cıktım rezıllık resmen.. reglım daha bıtmedı bu sıskınlıgı ona verıyorum cunku kacamak yapmıyorum.
İzne mi ayrılsam dıye dusunuyorum napsam karar veremedım.. ne dıyosunuz kızlar bı akıl verın bana :KK43:
Canim donem de bitmek uzere aslinda ama tabi bi de finaller vardir. Pek ugrayamiyorsun dedigin gibi ama az az da olsa veriyor gibisin aslinda. Sen bilirsin canim, eger yogunlugun birkac hafta daha surecekse izne de ayrilabilirsin sonra kaldigin yerden devam edersin ama izinde de cok saliniyor boyle de bi gercek var maalesef :(

İzne mi ayrılsam dıye dusunuyorum napsam karar veremedım.. ne dıyosunuz kızlar bı akıl verın bana :KK43:
Yoğunluğun ne zmana kadar devam edecek canım.

Günaydın kaptanım.Bugunun spor planında ne var.
canım squat lı olan sayfayı yapacağım inş bir de öğleyin 1 saat yürüyüş planlıyorum eğer çok soğuk olmazsa hava
canım yoğunluğun 2 haftaya kadar bitecekse izne ayrılma izne ayrılanların durumu malum tatlım ama gene de sen bilirsin

canım squat lı olan sayfayı yapacağım inş bir de öğleyin 1 saat yürüyüş planlıyorum eğer çok soğuk olmazsa hava

canım yoğunluğun 2 haftaya kadar bitecekse izne ayrılma izne ayrılanların durumu malum tatlım ama gene de sen bilirsin
Kaptanım günaydın yazmıştım ben biraz geride kaldı herhalde .Sizin sporların çoğunu da ben yapıyorum ben internetten almıştım sandalyeli hareket özellikle kol gogus sırt icin

Günaydınlar
Acayip bir rüya gordum bugün ebrusonmez ebrusonmez dağ tepe koştum bugün tarihi minareler falanda gordum spordan sayılmaz mı bide köpek kovaladı kar da kışta çok yoruldum :-) gerçekte köpekten korkmam ama o koşuda nerden aldiysam elimde sucuk var Kayseriliyim ya mübarek rüyamda portledi

ebrusonmez ebrusonmez aynen öyle ben devlet memuruyum okul psikolojik danışmanıyim. Haftasonları da eşimin adana besiktas basketbol okullarında yardımcı antrenorluk ve takım psikologu olarak görev yapıyorum. Normal gruplarin disinda birebir ilgilendigim Otistik, duygu Durum bozukluğu ve dehl'li özel öğrencilerim var. Onlarla ilgilenmek hem çok keyifli hem de yorucu. Haftasonu sabah 8.30 akşam 08.30 salondayim. Eve giriş saatim en erken 10 malesef.
wendy wendy Keşke karşılaşsak. Süper olurdu.
Bu arada kızlar ben düğünüme 15 gün kala bazı özel önlemler aldım. Buraya da yazayım hepimize motivasyon olsun.
Hedef: 67 kilo
Sure: 9 Ocak ( 13 gun)
Verilmesi gereken kilo miktarı: 3 kg
Operasyon Plani:
1. Her gün en az 2 lt su içmek
2. Her gün en az 20 dakika aktif yuruyus
3. Her gün kendi hazırladığım( Yarım greyfurt ve diğer yarısının suyu, 1 tum limon ve 1 limonun suyu, 1 ince dilimlenmiş taze zencefil) detoksunu her gün 1 lt içeceğim.
4. Daha fazla protein daha az karbonhidrat
5. Şeker tamamen kısıtlandi.
6. En önemlisi akşam 18.30 dan sonra meyve bile yok.

canım süpersin, gelinlik provasına gittin mi?

günaydınlarrr
medusa38 medusa38 canım birinciler sırrını anlatıyor kısmına yazmamışsın tatlım ptesi akşamına kadar yazılmalıydı

kaptanım yazmıştı zaten de geride kalmış heralde.

özgecim ayrılma sakın ayrılma izne :rolleyes::rolleyes: ben ettim sen etmeeee :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Günaydınlar
Acayip bir rüya gordum bugün ebrusonmez ebrusonmez dağ tepe koştum bugün tarihi minareler falanda gordum spordan sayılmaz mı bide köpek kovaladı kar da kışta çok yoruldum :-) gerçekte köpekten korkmam ama o koşuda nerden aldiysam elimde sucuk var Kayseriliyim ya mübarek rüyamda portledi

:KK70::KK70::KK70: sucuğu vereydin köpüşe :KK70::KK70::KK70: alemsin yaa, hayır olsun.

canım süpersin, gelinlik provasına gittin mi?

kaptanım yazmıştı zaten de geride kalmış heralde.

özgecim ayrılma sakın ayrılma izne :rolleyes::rolleyes: ben ettim sen etmeeee :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK70::KK70::KK70: sucuğu vereydin köpüşe :KK70::KK70::KK70: alemsin yaa, hayır olsun.
Wermem mi öyle kurtuldu köpekten koşmaktan agzim kurumuş çok yoruldum ayaklarında agriyor ta organizeyi dağları tepeleri yurudum bakayım kaç kg vermisim:-)

Günaydınlar
Haahhaaa süpersin yaa:KK70::KK70:
Çok koştusan senin için sayalım. :KK48:

Günaydınlar
canım görmemişim tamam o zaman
bu arada bayaa koşu yapmışın rüyanda

Back
X