Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ebruşum valla öğleyin fazla tempolu yürümüşüm devamı gelemeyebilir bacaklarım ağrıyo maalesef inş bişeyler yapabilirim :KK14:

valla baştan söyleyeyim ayşe hocamıza (medusa38) hiç bulaşma hatun rekor üstüne rekor kırıyor hem kg vermede hem spor yapmada diğerlerimizde onun kadar olmasa da yapıyoruz bişeyler
Hehehe ne güzel sıkı bir rakipten daha iyisi örnek alabileceğimiz bir rakip olması. :cool:

Hoşbulduuk :) Kilomu bilmiyorum aslında tartıya çıkmaktan korkuyorum en son 66 idim. Boyum da 172 cm. 58 kiloya inmek istiyorum. Aslında önceden 56 kilo idim sonra stresli bir dönem geçirdim stresi atlatabilmek güdüsüyle kendimi yemeye verdim. Sonuç bu, kiloma yarın sabah bakarım. Evet evet kabul ediyorum o kuralları da sadece mesaj sayısını tamamlayacak konular bulabilecek miyim burada o konuda şüphelerim var :KK70:
Ben endüstri mühendisliği bölümündenim :KK37:
Ay yoksa sen benim ikizim falan mısın :KK70:
Ben de 172 boyundayım, buraya başladığımda 66 civarıydım 58'e düsmek istiyordum. Ben de endüstri mühendisliği mezunuyum. Aman Allahım resmen ikizimi buldum :KK70: Yaşın kaç peki, o da aynıysa yok artık diyebilirim :p
Bu arada ben kaptan yardımcısıyım, nisanda mezun oldum buradan, şimdi tabi hamile oldugum icin kilo aldı başını gidiyor :)) Dogum sonrası buyuk ihtimal ben de geri dönerim listeye.

Sayılmaz mı kaptanım.. Maşallah diyelim çok iyi gidiyorsunuz.. :nazar::nazar:

Kaptanım bi başadınız pir başladınız. Ağrıması normal..
Vucut çabuk alışır inşallah
ebruşum bu arada suyum da limonlu su sadec su değil onu belirteyim
valla ben yarın akşamki egzersizden korkuyom tam düzeldim derken öğlenki yürüyüş perişan etti bi de yarın akşamki egzersiz sonucunda ne olacak bakalım görcez

Ay yoksa sen benim ikizim falan mısın :KK70:
Ben de 172 boyundayım, buraya başladığımda 66 civarıydım 58'e düsmek istiyordum. Ben de endüstri mühendisliği mezunuyum. Aman Allahım resmen ikizimi buldum :KK70: Yaşın kaç peki, o da aynıysa yok artık diyebilirim :p
Bu arada ben kaptan yardımcısıyım, nisanda mezun oldum buradan, şimdi tabi hamile oldugum icin kilo aldı başını gidiyor :)) Dogum sonrası buyuk ihtimal ben de geri dönerim listeye.
Aaa gerçekten mi inanmyorum ya kader bizi burada buluşturdu :KK57: 24 yaşındayım tuttu mu ki :-)

Kardeşlerde böyle benzerlik olmaz ki :KK70: Ne kadar sürede verdiniz peki kiloyu? :/

Bu arada ben kilomu yarın mı bildireyim cuma günü mü :)

Hosgeldin canim yarin bildirim yaparsin 2 hafta sonra listeye girebiliyosun en erken canim ama burda bizmle takilip listede olmayan arkadaslarmizda var smdilik 2 hafta sende onlardan olursn cuma gunu yine bildirim yaparsn diyete yeni baslicagin ilk hafta super kilo vericegine inaniyorum ben ;)

ben takım kaptanıyım 45 yaşındayım çalışıyorum 2. üniversite okuyorum 2 oğlum var ve kilolarımla boğuşuyorum daha önce mezun olmuştum koruyamadığım için şimdi gene listelerdeyim
sende kendini kısaca tanıtırsan diğer arkadaşlarda tanıtırlar tanışmış oluruz
Anam kaptancım sen 45 yaşındamıydın allah uzun ömür versin bende en yüksek ayşe ve ben sanıyodum :)

Güzel takımımın güzel bayanları sular içildi mi??
Yeşil çaylar demlendi mi??

medusa38 medusa38 telefonunu yaptırabildin mi?

azaydidem azaydidem ödem çayı içmeyi unutma

@tatlitambak sıkı kontrole bailamıştın nasıl gidiyor?

toz-pembe toz-pembe saf proya devam mı?

@inatettimolacak nasılsın canım?Yoğunluk devam sanırım.

@candy_candy uğramıyorsun ne zamndır.İsveçii bozdun mu yoksa :p
Biliyorum senenin son haftası işler çok daha yoğun oluyor ama arada uğrayıp menü yazsan senin için çok iyi olur.
Malum tatil memleket süprizz...

matilda34 matilda34 nasılsın canım..
Diyete devam mı??

@wendigo sabah uğrayıp kaçtın..
Ağlayacam ama
Tabiki cnm sabah yürüyüşle hızlı bi giriş yaptım biliyosun:)

Hosgeldin canim yarin bildirim yaparsin 2 hafta sonra listeye girebiliyosun en erken canim ama burda bizmle takilip listede olmayan arkadaslarmizda var smdilik 2 hafta sende onlardan olursn cuma gunu yine bildirim yaparsn diyete yeni baslicagin ilk hafta super kilo vericegine inaniyorum ben :KK66:
Hm o zaman cuma bildireyim de dengeli gitsin listede olmasamda nerede olduğumu görürüm aranızda :KK16:

Dunden bgune safproteinle ne kadr verdin peki canm bgunde safproteinmi yapiosun
canım tartılmadım ama bende 200-300 gr falan gidiyo saf protein yapınca
Saf pro yaptığınızda form çayı içseniz faydası oluyor mu?
form çayı içmedim canım genelde yeşilçay , 5 i 1 yerde yada mistik çay içiyorum
Güzel takımımın güzel bayanları sular içildi mi??
Yeşil çaylar demlendi mi??

medusa38 medusa38 telefonunu yaptırabildin mi?

azaydidem azaydidem ödem çayı içmeyi unutma

@tatlitambak sıkı kontrole bailamıştın nasıl gidiyor?

toz-pembe toz-pembe saf proya devam mı?

@inatettimolacak nasılsın canım?Yoğunluk devam sanırım.

@candy_candy uğramıyorsun ne zamndır.İsveçii bozdun mu yoksa :p
Biliyorum senenin son haftası işler çok daha yoğun oluyor ama arada uğrayıp menü yazsan senin için çok iyi olur.
Malum tatil memleket süprizz...

matilda34 matilda34 nasılsın canım..
Diyete devam mı??

@wendigo sabah uğrayıp kaçtın..
Ağlayacam ama
aslında saf proteine devam dı ama öğlen tavuğun yanında gelen 2 tane küçük çiğ köfteyi yemeseydim :KK45:

Hoşbulduuk :) Kilomu bilmiyorum aslında tartıya çıkmaktan korkuyorum en son 66 idim. Boyum da 172 cm. 58 kiloya inmek istiyorum. Aslında önceden 56 kilo idim sonra stresli bir dönem geçirdim stresi atlatabilmek güdüsüyle kendimi yemeye verdim. Sonuç bu, kiloma yarın sabah bakarım. Evet evet kabul ediyorum o kuralları da sadece mesaj sayısını tamamlayacak konular bulabilecek miyim burada o konuda şüphelerim var :KK70:
anaaa benimlen aynı gibiii
hoşgeldin canım benim boy 173 66-67 arası gidip geliyorum şu aralar 58 kilo çok az değil mi ya bizim boy için
tabi sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan ideali odur ama bana 58 az geldi

Back
X