Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim donem de bitmek uzere aslinda ama tabi bi de finaller vardir. Pek ugrayamiyorsun dedigin gibi ama az az da olsa veriyor gibisin aslinda. Sen bilirsin canim, eger yogunlugun birkac hafta daha surecekse izne de ayrilabilirsin sonra kaldigin yerden devam edersin ama izinde de cok saliniyor boyle de bi gercek var maalesef :KK43:

Yoğunluğun ne zmana kadar devam edecek canım.

canım squat lı olan sayfayı yapacağım inş bir de öğleyin 1 saat yürüyüş planlıyorum eğer çok soğuk olmazsa hava

canım yoğunluğun 2 haftaya kadar bitecekse izne ayrılma izne ayrılanların durumu malum tatlım ama gene de sen bilirsin

özgecim ayrılma sakın ayrılma izne :rolleyes::rolleyes: ben ettim sen etmeeee :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ocak 13e kadar sınavlarım var kızlar.. Ne biliym spor yapamıyorum pek giremiyorum yazamıyorum faydam yok diye düşünüyorum. listeyi de mındar etmesem mi diye düşünmüştüm.. neyse cumaya kadar düşüneyim ben biraz daha :KK51:

Kardeşlerde böyle benzerlik olmaz ki :KK70: Ne kadar sürede verdiniz peki kiloyu? :/

Bu arada ben kilomu yarın mı bildireyim cuma günü mü :)
Ocak ortasi baslayip nisan basinda mezun olmustum iste 2.5 ay ediyor. Ben cok aşırı sıkı bi diyet yapmadim. Bir de 60'tan sonrası cidden gelmedi yani takildim kaldim 59.5-60'ta. Hatta sırf mezun olmak icin artik son gunlerde şok diyet yaptim. 58'e inmek zor yani. Bence o boya ideal olani 59-60 kg
Boyu duyunca benimde aklıma sen geldin. Sende 58 ile mezun olmuştun. :KK70:
58.0 olamamistim da 58 kusurla mezun oldum sanirim Ebrusum ama onu görene kadar bile canim cikmisti bilirsin :))
zaten 62leri görsem bile yeter ama nerdeee:KK51::KK51:
62 kolay, dedigim gibi 60'tan sonrasi zor :)

Anam kaptancım sen 45 yaşındamıydın allah uzun ömür versin bende en yüksek ayşe ve ben sanıyodum :)
yaa ben en yaşlınızım hatta 1hafta sonra 46 olcam ama ben doğum günüme kadar (ekime)45 diyecem aramızda kalsın
bakın kaptanınızı üzmeyin yaşlı bir kaptanını z var ona göre:işsiz:
27 ARALIK SPOR LİSTESİ
1.morordek
15 dk yoga

2.matilda34
50 dk yürüyüş

3.tozpembe
60 dk yürüyüş
kız benimkini niye sildin daha diğer hareketleri yapmadım ama 1saat15 dk tempolu yürüyüş var

medusa38 medusa38 teşekkürler cevap için . Daha fazla ilgili başlığı meşgul etmeyeyim konu dışı diye buraya yazayım dedim :)

Sevgili toplight toplight ta özelden yazmış sağolsun .
Bir an çok umutlanmıştım , neyse içiceğim mecbur artık o 5 lt yi :)

Verdiğin insta hesabını da en kısa zamanda ziyaret ederim .

yaa ben en yaşlınızım hatta 1hafta sonra 46 olcam ama ben doğum günüme kadar (ekime)45 diyecem aramızda kalsın
kız benimkini niye sildin daha diğer hareketleri yapmadım ama 1saat15 dk tempolu yürüyüş var
ebruş şeker resimdeki hareketleri de yaptım canım çıktı

Aa o nası laf 45 en güzel en olgun yaşlar kaptanım terazi burcumusun bende ekim 15 doğumluyum :)

Bence yaşlı dememelisiniz kaptanım.Ben sizi deli dolu, çıtı pıtı biri olarak hayal ediyorum.
Çünkü hayat enerjiniz yüksek.. Klasik olacak ama gerçekten insan hissettiği yaştadır..
Spor, diyet, sosyal aktivite, ev, eş, iş...
Bence bu tempoya yaşlanmak mümkün değil....:KK36:
Hayatı şu an içimizde en fazla tanıyan,en çok bilgi sahibi olansınız...

27 ARALIK SPOR LİSTESİ
1.morordek
15 dk yoga

2.matilda34
50 dk yürüyüş

3.tozpembe
60 dk yürüyüş

4.toplight
1 saat 15 dk tempolu yürüyüş
Eski mesajı alıntılamışım kaptanımo nedenle gitmiş..
Burdayım şekercim takipteyim :) hatta şimdi Leslie mi yapsam diye düşünüyorum :)
Vayyy :KK9::KK9:

27 ARALIK SPOR LİSTESİ
1.morordek
15 dk yoga

2.matilda34
50 dk yürüyüş

3.tozpembe
60 dk yürüyüş

4.toplight
1 saat 15 dk tempolu yürüyüş
Egzersizler

Back