- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #226.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya tovbe tovbe burda ben sinirlendimeveet biz balayına gitmedik dedi bizde gelelim sizinle dedi hem daha eğlenceli olur falan dedi ben şokktabi bişey diyemedim bilmem ki olabilir falan dedim bu baya heveslendi sonra eşime söyledim onun ne işi varmış ya ben konuşur hallederim sen yüz göz olma dedi gitmiş konuşmuş sizin ne işiniz var diye gelmedi allahtan
![]()
tamam canım senin tartıda var zaten bir sorun bi de o kadar gecti reglin inşallah bir sorun olmadan şu reglini atlatırsın izne ayırırız ama diyeti bırakmayacaksın
menün gayet güzel tatlım kabızlık sorununu ne yaptın ?Bgunku menum
Kahvalti
1 armut 3 kasik yogurt
1 kupa 5'i bi yerde cayi
Ogle
Haslanmis 1 btun tavugun budu
Kcuk biber tursusu 6 tne
Arada 2 kupa kiraz sapi cayi
Aksam
3 firinda baget
2 salatalik tursusu
6 tane kcuk biber tursusu
Su 2.5 lt
Spor yok malesef
Dunku pilatesden sonra zor oturup kalkiyorum yapamam yapbilseydim leslie yapardm ama gerckten bacaklarm cok agriyo canim aciyo
morordek
toplight
Aynen kaptanim cok gzel ozetledin sorunlarimi tabiki diyeti birakmak yok aynen devam ama regl olamadkca veremiyorum bazen artida ckiyorum oyuzde etkilemk istemiyorum takimn yuzdesnitamam canım senin tartıda var zaten bir sorun bi de o kadar gecti reglin inşallah bir sorun olmadan şu reglini atlatırsın izne ayırırız ama diyeti bırakmayacaksın
sinameki icmezsem ckamiyorum artik wc ye son 1 haftadir 2 gunde 1 iciyorum malesef yoksa kbizlik yasiyorum sirf kilo vermemi engellemesin dye bu izinde kabizligima iyi gelir insallah cunku bi sure sinameki kullanmak istemiyormmenün gayet güzel tatlım kabızlık sorununu ne yaptın ?
kızlar benim malum kronik kabızlığım var müshil kullanmadan wc ye çıkamıyordum ozon kapsülü kullanıyorum 1 aydır ve 1 aydır müshil hapı hiç kullanmadım sabah ve akşam yemekten önce 1 er adet atıyorum ağzıma kapsüllerin içinde zeytinyağına ozon verilmiş mide bağırsak sorunu olanlar için diyordu açıkcası pek işe yarayacağını düşünmemiştim ne zamandır size söyleyeyim diyordum ama unutuyordum aklıma geldi şimdi yazayım dedim
1-2 yeni uye mi cagirsak kaptanim herkes izne ayrılıyorslm kızlar nerelerdesiniz kimseden ses çıkmamış bugün cumaaaa
evet canım bir üye geldi pek hevesli bi daha yokGunaydin kizlar cidden nerdesiniz yahu? Takimin uzerine ölü topragi serilmis gibi
1-2 yeni uye mi cagirsak kaptanim herkes izne ayrılıyor![]()
Ben denk gelirsem cagırayım 1-2 kisi mademevet canım bir üye geldi pek hevesli bi daha yok