Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şşşşttt nerdesiniz kızlar yarın tartı günü umarım bu sessizliğin nedeni kaçamaklar değildir herkes spordadır oyüzden giremiyodur diye ümit ediyorum :KK45:
ben yarın ki tartıyı çok merak ediyorum bu hafta hiç tartılmadım regl nedeniyle moralim bozulmasın diye .. bugün bitti allahtan .. akşam bol bol yeşilçay içeyim inşallah sabah tartı beni mutlu eder

eveet biz balayına gitmedik dedi bizde gelelim sizinle dedi hem daha eğlenceli olur falan dedi ben şokk:silah: tabi bişey diyemedim bilmem ki olabilir falan dedim bu baya heveslendi sonra eşime söyledim onun ne işi varmış ya ben konuşur hallederim sen yüz göz olma dedi gitmiş konuşmuş sizin ne işiniz var diye gelmedi allahtan :KK45:
Ya tovbe tovbe burda ben sinirlendim :D bilmem ki olabilir diye iyi gecistirmissin valla ben sanirim baya agzima geleni söylerdim :D

Bugünkü menüm
Öğle
Peynir
Bir salatalık
Bir biber
Zeytin
Çay
Bir yumurtadan omletin yarisi
Bir dilim ekmek
Akşam
Bezelye yemeği
Bir dilim ekmek
Cacık
2 kaşık soğan marul salatası
1 salatalık turşusu
Su 2 lt
Ara
Nescafe
30 dakika pilates
120 mekik 120 bel çevirme
toplight toplight morordek morordek

Bgunku menum
Kahvalti
1 armut 3 kasik yogurt
1 kupa 5'i bi yerde cayi

Ogle
Haslanmis 1 btun tavugun budu
Kcuk biber tursusu 6 tne

Arada 2 kupa kiraz sapi cayi
Aksam
3 firinda baget
2 salatalik tursusu
6 tane kcuk biber tursusu

Su 2.5 lt
Spor yok malesef
Dunku pilatesden sonra zor oturup kalkiyorum yapamam yapbilseydim leslie yapardm ama gerckten bacaklarm cok agriyo canim aciyo :KK43:

morordek morordek toplight toplight

Kizlarr ben hala artidayim gecen haftada arti geldim bu haftada arti gelicem byuk ihtimal ben regl olana kadr bu hastaligim gecene kadr kendi cabalarimla zayflamaya devm edim ama arti gelirsemde takima zararim dokunmaz en azndan oyuzden bu hafta izne ayrilmak istiyorum yarin

Kizlarr ben hala artidayim gecen haftada arti geldim bu haftada arti gelicem byuk ihtimal ben regl olana kadr bu hastaligim gecene kadr kendi cabalarimla zayflamaya devm edim ama arti gelirsemde takima zararim dokunmaz en azndan oyuzden bu hafta izne ayrilmak istiyorum yarin
tamam canım senin tartıda var zaten bir sorun bi de o kadar gecti reglin inşallah bir sorun olmadan şu reglini atlatırsın izne ayırırız ama diyeti bırakmayacaksın

Bgunku menum
Kahvalti
1 armut 3 kasik yogurt
1 kupa 5'i bi yerde cayi

Ogle
Haslanmis 1 btun tavugun budu
Kcuk biber tursusu 6 tne

Arada 2 kupa kiraz sapi cayi
Aksam
3 firinda baget
2 salatalik tursusu
6 tane kcuk biber tursusu

Su 2.5 lt
Spor yok malesef
Dunku pilatesden sonra zor oturup kalkiyorum yapamam yapbilseydim leslie yapardm ama gerckten bacaklarm cok agriyo canim aciyo :KK43:

menün gayet güzel tatlım kabızlık sorununu ne yaptın ?
kızlar benim malum kronik kabızlığım var müshil kullanmadan wc ye çıkamıyordum ozon kapsülü kullanıyorum 1 aydır ve 1 aydır müshil hapı hiç kullanmadım sabah ve akşam yemekten önce 1 er adet atıyorum ağzıma kapsüllerin içinde zeytinyağına ozon verilmiş mide bağırsak sorunu olanlar için diyordu açıkcası pek işe yarayacağını düşünmemiştim ne zamandır size söyleyeyim diyordum ama unutuyordum aklıma geldi şimdi yazayım dedim

***5. Takım 498. Etap***

toplight (71,5/)
inatettimolacak (67,7/)
medusa38 (56,1/)
toz-pembe (66,2/)
azaydidem (67,5/)izne ayrılmak istiyor
Pdr93 (71/)

servey (76,5/)
matilda34 (67,9/)
ebrusonmez (57,2/)

5. Takım Ortalama:

morordek (65,6/)
candy_candy (116,1/)
wendigo (61,5/)

kızlar listeyi ekledim yarın kg bildirenler buraya eklesinler

tamam canım senin tartıda var zaten bir sorun bi de o kadar gecti reglin inşallah bir sorun olmadan şu reglini atlatırsın izne ayırırız ama diyeti bırakmayacaksın
Aynen kaptanim cok gzel ozetledin sorunlarimi tabiki diyeti birakmak yok aynen devam ama regl olamadkca veremiyorum bazen artida ckiyorum oyuzde etkilemk istemiyorum takimn yuzdesni

menün gayet güzel tatlım kabızlık sorununu ne yaptın ?
kızlar benim malum kronik kabızlığım var müshil kullanmadan wc ye çıkamıyordum ozon kapsülü kullanıyorum 1 aydır ve 1 aydır müshil hapı hiç kullanmadım sabah ve akşam yemekten önce 1 er adet atıyorum ağzıma kapsüllerin içinde zeytinyağına ozon verilmiş mide bağırsak sorunu olanlar için diyordu açıkcası pek işe yarayacağını düşünmemiştim ne zamandır size söyleyeyim diyordum ama unutuyordum aklıma geldi şimdi yazayım dedim
sinameki icmezsem ckamiyorum artik wc ye son 1 haftadir 2 gunde 1 iciyorum malesef yoksa kbizlik yasiyorum sirf kilo vermemi engellemesin dye bu izinde kabizligima iyi gelir insallah cunku bi sure sinameki kullanmak istemiyorm

Merhaba bayanlar, ben süresiz izine ayrılmak istiyorum. Düğün işleriyle uğraşıyorum, balayim filan olacak. Artık kendimde devam edecek konsantrasyonu bulamıyorum, kilo 71.5.

***5. Takım 498. Etap***

toplight (71,5/)
inatettimolacak (67,7/)
medusa38 (56,1/)
toz-pembe (66,2/)
azaydidem (67,5/)
izne ayrılmak istiyor
Pdr93 (71/71,5/-0,5/-%-0,70) izne ayrılmak istiyor
servey (76,5/)
matilda34 (67,5/)
ebrusonmez (57,2/56,9/0,3/0,52)

5. Takım Ortalama: