- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #226.601
İnsallah kaptanımhiç bu kadar kötü olmamıştı sanırım ama yılbaşından sonra toparlayacağız inşallah

Özge'ye de izinli yazdım ben ama sen ne dersin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah kaptanımhiç bu kadar kötü olmamıştı sanırım ama yılbaşından sonra toparlayacağız inşallah
tamam canım iyi yapmışsın o da accık rahatlasın çok yoğun sınavlar vs onları hallettikten sonra rahat rahat girerİnsallah kaptanım
Özge'ye de izinli yazdım ben ama sen ne dersin?
Kızlar listenin son hali bu, maalesef yüzdemiz çok kötü![]()
Cnm bebeğin tüm suyu bitmiş birde riskli gebelikte alacaklar bebeği sanırım Allah yardımcısı olsun inshiç bu kadar kötü olmamıştık sanırım, olsun toparlarız inşallah
azaydidem didemcim inşallah güzel haberlerle dön bize
5 aylıkken de doğup sağlıklı olan bebekler var, inşallah Allah yardımcınız olsun.
Herkes yeni yıl yoğunluğumu yaşıyor benimde hiç tadım yok bu ara bikac gün önce annem kolunu kırdı ama ben gidemedim Ankarada kar hala yağıyor
Burda çok yağdı hala yağıyor saol cnmcanım geçmiş olsunn, kayseride hiç kar yok bilio musun![]()
hayatım çok büyük yol katettin ve görünüşün de gayet güzel eminim gelinliğin içinde kuğu gibi olacaksınHerkesin moralinin ve motivasyonunun düşmesi çok normal. Havalar buz gibi, spor salonu değilse spora çıkmak neredeyse imkansız. Adana'yı sel bastı belki duymuşssunuzdur. Hastalanmamak için çok dikkat ediyorum kendime düğünüme de az kaldığı için kendime iyi bakmaya çalışıyorum. Artık s-abahları erkenden kalkıp kahvaltı edemiyorum, öğlenki yemeğimi hazırlamaya derman bulamıyorum. İnanın bu zayıflama macerasından çok sıkıldım ve yoruldum.95 ten 71 e indim. 5 ayda. Bu bile başarı benim için geri kalan 10 kilo fazlalığımı mart ayında vermeyi planlıyorum. Bu süreçte sadece koruma yapmaya güç bulabilirim.Aksini söylemek kendimi kandırmak olur. Mart ile mayıs arası kilomu verip mayısta gebe kalmayı düşünüyorum. Bu süreçteki destekleriniz için çok çok teşekkür ederim siz olmasaydınız 82 lerden 71 e inemezdim. Çok motive ettiniz beni.. Grupta olmadığım sürece alacağım önlemler şu şekilde;
1. Olabildiğince fazla hareket
2. Bol su ve bitki çayı
3. Aksam 7 den sonra beslenmeme
4. Hamurişleri ve şekerli besinleri kısıtlama
Umarım marta kadar kilo almam... Hepinizi çokk öpüyorum.
Yaa cidden 5 aylık dogup yasayabiliyorlar mı? Nasıl bi mucize! Ben su an dogum yaptıgımı düsünemedim mesela, ne kadarcık dogar ki ohiç bu kadar kötü olmamıştık sanırım, olsun toparlarız inşallah
azaydidem didemcim inşallah güzel haberlerle dön bize
5 aylıkken de doğup sağlıklı olan bebekler var, inşallah Allah yardımcınız olsun.
Cok gecmis olsun canım. Evet Ankara cok kötü 2 gündür...Herkes yeni yıl yoğunluğumu yaşıyor benimde hiç tadım yok bu ara bikac gün önce annem kolunu kırdı ama ben gidemedim Ankarada kar hala yağıyor
Herkesin moralinin ve motivasyonunun düşmesi çok normal. Havalar buz gibi, spor salonu değilse spora çıkmak neredeyse imkansız. Adana'yı sel bastı belki duymuşssunuzdur. Hastalanmamak için çok dikkat ediyorum kendime düğünüme de az kaldığı için kendime iyi bakmaya çalışıyorum. Artık s-abahları erkenden kalkıp kahvaltı edemiyorum, öğlenki yemeğimi hazırlamaya derman bulamıyorum. İnanın bu zayıflama macerasından çok sıkıldım ve yoruldum.95 ten 71 e indim. 5 ayda. Bu bile başarı benim için geri kalan 10 kilo fazlalığımı mart ayında vermeyi planlıyorum. Bu süreçte sadece koruma yapmaya güç bulabilirim.Aksini söylemek kendimi kandırmak olur. Mart ile mayıs arası kilomu verip mayısta gebe kalmayı düşünüyorum. Bu süreçteki destekleriniz için çok çok teşekkür ederim siz olmasaydınız 82 lerden 71 e inemezdim. Çok motive ettiniz beni.. Grupta olmadığım sürece alacağım önlemler şu şekilde;
2. Bol su ve bitki çayı
Herkesin moralinin ve motivasyonunun düşmesi çok normal. Havalar buz gibi, spor salonu değilse spora çıkmak neredeyse imkansız. Adana'yı sel bastı belki duymuşssunuzdur. Hastalanmamak için çok dikkat ediyorum kendime düğünüme de az kaldığı için kendime iyi bakmaya çalışıyorum. Artık s-abahları erkenden kalkıp kahvaltı edemiyorum, öğlenki yemeğimi hazırlamaya derman bulamıyorum. İnanın bu zayıflama macerasından çok sıkıldım ve yoruldum.95 ten 71 e indim. 5 ayda. Bu bile başarı benim için geri kalan 10 kilo fazlalığımı mart ayında vermeyi planlıyorum. Bu süreçte sadece koruma yapmaya güç bulabilirim.Aksini söylemek kendimi kandırmak olur. Mart ile mayıs arası kilomu verip mayısta gebe kalmayı düşünüyorum. Bu süreçteki destekleriniz için çok çok teşekkür ederim siz olmasaydınız 82 lerden 71 e inemezdim. Çok motive ettiniz beni.. Grupta olmadığım sürece alacağım önlemler şu şekilde;
2. Bol su ve bitki çayı
Herkes yeni yıl yoğunluğumu yaşıyor benimde hiç tadım yok bu ara bikac gün önce annem kolunu kırdı ama ben gidemedim Ankarada kar hala yağıyor
Slm kizlarr ben bugun tartilamadim apar topar sehir disina cikmak zorunda kaldik gorumcem 5 aylik hamileydi suyu gelmis cocugu alicaklar bgun onun yanina gidiyoruz dualarinizi eksik etmeyin olurmu bide beni izne ayrirsaniz sevinirim ben izindede olsam ugramaya calisicam
Saol cnmYaa cidden 5 aylık dogup yasayabiliyorlar mı? Nasıl bi mucize! Ben su an dogum yaptıgımı düsünemedim mesela, ne kadarcık dogar ki o
Cok gecmis olsun canım. Evet Ankara cok kötü 2 gündür...
Öyle sanırım saol cnmçok geçmiş olsun canım annene 2016 vereceği tüm zararı verip çıkıyor anlaşılan herkesin başında bir bela![]()