Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar selam internetim yok telefonun interneti de bitti şimdi dışarda bi cafe nin Wifi bağlandım
Işten ayrıldım bide
Bu hafta beni idare edin cuma günü tabiki kilo bildirimi için giricem
Telefonumun internet paketi yenilensin hergün girmeye çalışıcam
Yediklerime dikkat ediyorum hiç problem yok diyete devam

toplight toplight kaptanım mrb lar..
biz 2 hf sonra yer alacağız listede değil mi?
morordek morordek hadi başarılar canım..
Güzel geçer inşallah
wendy wendy hiç endişelenme canım hallolacak inşallah kolaylıkla
T TopaLsoLucaNn hoşgeldin
Ben de yeniyim burada, gerçi sen
emektarmışsın :KK66:
CANIM SİZLER YENİ ÜYE OLDUĞUNUZ İÇİN 3. CUMA LİSTEDESİNİZ TABİİKİ BU GÜZEL KATILIMLARINIZ DEVAM EDERSE
Kızlar selam internetim yok telefonun interneti de bitti şimdi dışarda bi cafe nin Wifi bağlandım
Işten ayrıldım bide
Bu hafta beni idare edin cuma günü tabiki kilo bildirimi için giricem
Telefonumun internet paketi yenilensin hergün girmeye çalışıcam
Yediklerime dikkat ediyorum hiç problem yok diyete devam
ok canım senin telin var mı arkadaşlardan birinde eğer nete giremezsen telden haber ver canım
Rekor kirabilirim:KK76:
canım sen eski üye olduğun için 78 le listeye gireceksin aradaki farkı böleceğiz ne kadar çok kg verirsen o kadar az eksiye düşeriz

CANIM SİZLER YENİ ÜYE OLDUĞUNUZ İÇİN 3. CUMA LİSTEDESİNİZ TABİİKİ BU GÜZEL KATILIMLARINIZ DEVAM EDERSE

ok canım senin telin var mı arkadaşlardan birinde eğer nete giremezsen telden haber ver canım

canım sen eski üye olduğun için 78 le listeye gireceksin aradaki farkı böleceğiz ne kadar çok kg verirsen o kadar az eksiye düşeriz

aa tüh rekor olamıcak desene :(

Medusa harika kilo vermiş tebrik ve takdir ediyorum onun gazi üzerine şifa orucuna başladım bugün bakalım ama 4.günüm tartidaki rakam çok fena ;) zaten üç yumurta yiyordum nescafe dışında extra dün çorba içtim oructa zorlanmicam yemiyorum dediğim an kitlenir cenem yediremez kimse kararliyim

Gunaydın kızlar, bugun aksamuzeri dönemlik tez sunumum var hocalara, bana başarı dileyin :dua:

Sen baya eski üyelerdenmissin, her seyi biliyorsundur o halde :)
Kaptanımız toplight toplight , ben de kaptan yardımcısıyım. 27 yaşındayım, bu takımdan mezun oldum hamilelik öncesi, simdi de kilo almaya devam :)

Sporun süpermiiiis :KK9:
Teşekkürler Can'ım bana hala az geliyor eliptik yapacağım ama birazdan :)
Aaa anladım simdiii :)
Ay neyse hayırlı olsun 5 haftalık 9 haftalık önemli degil saglıkla büyüsün de :KK46:

Bebek'ten ev işinden yemekten valla gibi kendini zor atıyorum buraya kocam zaten ayrı bir Bebek onu yollasana kadar akşam oluyor birazdan eliptik bisikletime dönüyorum çok sıkı geliyorum düğünümüz vardı elbise sipariş etmiştim sadece 36 beden vardı bir deneyim dedim o kadar güzel oldu ki içinde incecik oldum göbeğim bile erimiş eşim de çok zayıfladın sesi bu gazla iyi spor yaparım tek sorun bacaklarım hala vücudum da çok işim var ama pes etmek yok orası ayrı bu yaz tatilde bikinilerimle incecik fit anne olacağım :halay::halay:

Back
X